12 yillik birliktelik, 5 yillik bir evlilik. Dunya tatlisi 2 yasina girmek uzere olan bir evlat...universiteden tanisan, hem cok iyi iki arkadas hem de hayat arkadasi olan bir cifttik aslinda. Bilenler bilir hikayemizi, defalarca konu acmisligim var burda. Cocugumuzun dogmasiyla aslinda evliligimizde var olan bazi problemler de su yuzune cikti. Esim ozunde cok iyi, efendi biri. Cocuguna sefkatli, iyi bir kalbi olan, eli acik, durust bir adam. Ama karakterlerimiz, hayattan beklentilerimiz farkli. Ben gezmeden yapamam, karantina onun onceden de yasam tarziydi. Ben enerjik o hep yorgun hep bahane bulan. Ben titiz o olumune tembel. Seks icin bile artk mecali yok. En son ne zmn seks yaptigimizi hatirlamiyorum. Artik sevildigimi,begenildigimi, kadin oldugumu hissetmiyorum. Sefkat de hissetmiyorum. Onemsendigimi hic hissetmiyorum. Sadece dirdirciyim onun icin artik. Bu konulari konusmak istesem ya sacmaliyor oluyorum ya da her kucuk cocuklu aile boyle, ne var ki diyor. Ona gore hicbir problem de yok aslinda. Bu sekilde seks olmadan, flortlesme olmadan gayet de yurur bi evlilik. Ama yok, bende olmuyor. Cocuktanndolayi uykusuz da olsam, is- ev arasi mekik dokusam, gunluk is yukum ne kdr agir da olsa birbirimize zaman ayirmak istiyorum en azindan h.sonu. ama en basitinden h.sonu gezmeye gitmek bile onun icinnbuyuk bir kulfet. 24 saat evde kalsak, o tv karsisibda pinekleyip cay icse ondan mutlusu yok.
Bu adam hep boyle de gil dii...cocukla surekli ilgilenen oymus gibi devamli yorgun olan ici gecmis 32 yasinda bir dede oluverdi kendisi adeta.. yavas yavas ona karsi duygularim koreliyor. Eskisi gibi icim kipir kipir degil. Dokunmasam da olur diyorum artik. O da nasilsa bi ara seks yapariz kafasinda. Ama o ara hic gelmiyor...dahasi eskisi kdr umrumda da degil..sizce duygusal yonden sizi tatmin etmeyen, bunun icin bir cabasi da olmayan birinden sirf bu sebeplerle bosanilir mi? Ben bu sekilde bir omur geciremem. Resmen mutsizum cunku bence anlasilmiyorum, arzulanmiyorum. Belki seviliyorum, ki o oyle oldugunu soyluyor , hatta benim bunlari yazdigimi bilse muhtemelen dehsete duser ama iki dk sonra dalga gecer...beni de en cok delirten bu belki de, ciddiye alinmamak...bu arada anneme bir iki citlattim artik esime eskisi gibi hissedemedigimi, bosanma lafini ima etmemle kizmasi bir oldu. Damadina tapan bir kvalide kendisi, ki o da bosanmis bir kadin...
ilk defa aklima ilk gelenleri yazdim, tam toparlayamadim belki de ama sizce bu sekilde evlilik dvm eder mi? Bunlar bosanmaya yeterli sebep mi?