Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar okudugum okulda (doktora ogrencisiyim) yeni doktorasini bitirmis bir hoca var. Baya da yakisikli birsey. Ne yapsam da etkilense taktik verin lutfen![]()
bu işin taktigimi olur Allah askina.Kizlar okudugum okulda (doktora ogrencisiyim) yeni doktorasini bitirmis bir hoca var. Baya da yakisikli birsey. Ne yapsam da etkilense taktik verin lutfen![]()
Deneyip memnun kalan cokmus ama ben yapmadim yapmayi dusunmuyorum biz karsilikli seviyoruz zaten askimla :)
Cevirgel duasi varmis netten arastir bul inanarak yaparsan gozu senden baskasini gormezmis...
bu işin taktigimi olur Allah askina.
hadi bir yere kadar adamın ilgisini çektin.
adamı ettin sevgili.
eee sonra
sonra ne olacak?
erkekleri etkilemede uzman kız yoktur
sadece çekicidir.
neyse Allah akıl versin bu uzmanlara.... .
sanki dünya sevgiliden,kocadan ibaret.
Illa ki her kizin taktigi vardir, sevgili olurken siz hicbirsey yapmadiniz cocuk sizden hoslanip acildi mi yani
Ama once erkek adim atar ondan sonra durum degerlendirmesi yapariz diyorsaniz o zaman hak veriririm
ya taktik falan olmaz da eger dersine giriyorsa onu dersine daha çok çalışabilirsin yani ilgisini çekebilirsin
bu arada doktora öğrencisiymişsin sen
lisan bölümlerinde, önlisans bölümlerinde ne hocalar var öğrencinin söylemesine bile gerek kalmıyor
çünkü kendisi belli ediyo:
bu arada tüm hocalara söylemiyorum
ama maalesef böyleleri de var
Canim cok tatlisinonun dersine daha cok calisabilirsin. Duydugum en sevimli ve masum cevap seciyorum bunu
Canim cok tatlisinonun dersine daha cok calisabilirsin. Duydugum en sevimli ve masum cevap seciyorum bunu
Deneyip memnun kalan cokmus ama ben yapmadim yapmayi dusunmuyorum biz karsilikli seviyoruz zaten askimla :)
Cevirgel duasi varmis netten arastir bul inanarak yaparsan gozu senden baskasini gormezmis...
Her zaman bakimli olmakta fayda var .
Karsilasinca gulumseyin .
Çikolata yerken ikram edin mesela :)
Afrodizyak etkili parfüm kullanin![]()