• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekleri etkilemekte uzman olan kizlar yardim

bendemeto

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2014
74
10
8
35
İstanbul
Kizlar okudugum okulda (doktora ogrencisiyim) yeni doktorasini bitirmis bir hoca var. Baya da yakisikli birsey. Ne yapsam da etkilense taktik verin lutfen :28:

hoşlanıyorsan belli et .. neyin taktiği bu anlamadım herkes takdik soruyor . gerçi ben yalnız ve sevgilisiz biriyim bilmiyorum verdiğim tüyoları ciddiye alır mısın ama birini etkilemek istiyorsanız lütfen kendiniz olun . kendinizi öle bir tanıtıyorsunuz ki bunu erkeklerde çok yapıyor biz ne sanıyorusz siz ne çıkıyorsunuz .. takdik maktik yok yani . bir gülümseme bir merhaba dersin . o ilgileniyorsa gelir peşinden .a slında önemli olan bence onun seni farkedip konuşmaya falan çalışması ..

Ögrenciyle hoca ilişkisi yasak değilmi? Eger sorun yoksa tek yapman gerekn göz göze gelmek :) arada kaçamak bakışlar at bakışlarınla flört et :) ama içinede düşme :) sen yeşil ışık yaktıktan sonra bekliceksin ya oltaya gelicek ya kaçıcak :)

Kizlar okudugum okulda (doktora ogrencisiyim) yeni doktorasini bitirmis bir hoca var. Baya da yakisikli birsey. Ne yapsam da etkilense taktik verin lutfen :28:

dersine giriyor mu?

giriyorsa bol bol ofis saatlerine git, soru sor dersle ilgili. birak once seni tanisin sonra bir sure sonra bir arkadasini al yanina adamla ogle yemegi yiyin okulda. sonrasina bakarsin

Evli olmadigi kesin, yurtdisindan yeni geldigi icin sevgilisinin de olmadigini varsayiyorum :21:
Bakislarla flort edilecek, gulumsenecek, bu ofis saatlerine gitme olayina kafam yatmadi cok ogrenci ogretmen gibi oluruz.
Hoca ogrenci demeyin kizlar ya, adamla yaslarimiz yakin hatta ben ondan buyuk bile olabilirim 1 yas, cunku doktoraya gec basladim. Lise de degiliz ki

Az once benzer bir konuya yazdigim cevabi kopylayip yapistiriyorum, bu ara taktik savaslarindan goz gozu gormuyor vallahi...

Sahaya ilk 11 surmuyorsunuz...
Bu isin taktigi olmaz, kendini bir yere kadar farkli gosterirsin, sonra zaten kendin olursun, oncesinde farkli davrandiysanda al sana hayal kirikligi...
Kendin ol, dogal ol, yeter...
Ay ben soyle yaptim, boyle yaptimlara da inanmayin, salliyorlar...

Deneyip memnun kalan cokmus ama ben yapmadim yapmayi dusunmuyorum biz karsilikli seviyoruz zaten askimla :)
Cevirgel duasi varmis netten arastir bul inanarak yaparsan gozu senden baskasini gormezmis...

bu işin taktigimi olur Allah askina.
hadi bir yere kadar adamın ilgisini çektin.
adamı ettin sevgili.

eee sonra
sonra ne olacak?

erkekleri etkilemede uzman kız yoktur
sadece çekicidir.

neyse Allah akıl versin bu uzmanlara.... .

sanki dünya sevgiliden,kocadan ibaret.

Deneyip memnun kalan cokmus ama ben yapmadim yapmayi dusunmuyorum biz karsilikli seviyoruz zaten askimla :)
Cevirgel duasi varmis netten arastir bul inanarak yaparsan gozu senden baskasini gormezmis...

:9::9: Canim dua ederim de buyu gibj cevirgel duasi yapmam ya, ya baskasi da okur bu sefer benden yuz cevirirse allah korusun

bu işin taktigimi olur Allah askina.
hadi bir yere kadar adamın ilgisini çektin.
adamı ettin sevgili.

eee sonra
sonra ne olacak?

erkekleri etkilemede uzman kız yoktur
sadece çekicidir.

neyse Allah akıl versin bu uzmanlara.... .

sanki dünya sevgiliden,kocadan ibaret.

Adami sevgili ettikten sonra flort asamasindan evlilige gelene kadar hangi taktikleri uyguladiniz konusunda goz atacagim :1:
Ya canim tabiki dunya erkekten ibaret degil, ama bu cocuk cooooook seker :30:

Illa ki her kizin taktigi vardir, sevgili olurken siz hicbirsey yapmadiniz cocuk sizden hoslanip acildi mi yani
Ama once erkek adim atar ondan sonra durum degerlendirmesi yapariz diyorsaniz o zaman hak veriririm

Illa ki her kizin taktigi vardir, sevgili olurken siz hicbirsey yapmadiniz cocuk sizden hoslanip acildi mi yani
Ama once erkek adim atar ondan sonra durum degerlendirmesi yapariz diyorsaniz o zaman hak veriririm

ya taktik falan olmaz da eger dersine giriyorsa onu dersine daha çok çalışabilirsin yani ilgisini çekebilirsin
bu arada doktora öğrencisiymişsin sen
lisan bölümlerinde, önlisans bölümlerinde ne hocalar var öğrencinin söylemesine bile gerek kalmıyor
çünkü kendisi belli ediyo::53:
bu arada tüm hocalara söylemiyorum
ama maalesef böyleleri de var

ya taktik falan olmaz da eger dersine giriyorsa onu dersine daha çok çalışabilirsin yani ilgisini çekebilirsin
bu arada doktora öğrencisiymişsin sen
lisan bölümlerinde, önlisans bölümlerinde ne hocalar var öğrencinin söylemesine bile gerek kalmıyor
çünkü kendisi belli ediyo::53:
bu arada tüm hocalara söylemiyorum
ama maalesef böyleleri de var

Canim cok tatlisin :1: onun dersine daha cok calisabilirsin. Duydugum en sevimli ve masum cevap seciyorum bunu

Canim cok tatlisin :1: onun dersine daha cok calisabilirsin. Duydugum en sevimli ve masum cevap seciyorum bunu

dersine girecek mi yada giriyor mu
eee lisans bölümü okuyunca ve maalesef hoca hayranları arkadaşların varsa cvp bu oluyo:9::9::9:
bu arada sen benim hoca hayranları budalalardan daha şanslısın:9::9:
ne de olsa sen doktora yapıyosun:52:

Back
X