erkekleri iyi tanıyan bayanlar...yardım!

ben de wetcat e katılıyorum c şıkkı yani. zaten genelde erkekler öyle komplike düşünmezler. aramayayım da o arasında kıymete bineyim bilmem ne bunları kızlar düşünür. erkekler daha basit düşünür. konuşmuyorsa ilgisi bitmiştir.

sen de cool tavırlar sergile..tıpış tıpış o bulur seni :))

Son düzenleme:
işte bu da aklıma gelmio değil...nevrim döndü yaa.2-3 gün beklicem bakalım.bu şekilde devam ederse daha da gelip bişi demesin zaten suratına bakmam.
3 gün bensiz kalmaya,bana bişi yazmadan yaşamaya nası devam edebiliosa,ömrü boyunca da devam edebilir heralde.bakalım neler olucak

bi süredir görüştüğün bi insan için nasıl böyle uzun vaadeli planlar yapabiliyosun ki, neden bu kadar sinirleniyosun
:44:

arkadaşlar,bi süredir hoşlandığım bi çocuk var ve o da bana karşı çok ilgiliydi.beni facebooka ekledi,muhabbet ilerledi,msnde konuşmaya başladık.herşey güzeldi.buluşmaya davet etti.birlikte çok güzel bi akşam geçirdik.ama ben biraz mesafeli durdum(not:şımarmasın diye)
akşam eve döndüğümde hoş bi msj attı ve ben de aynı memnuniyetle ona cevap verdim
amma ve lakin....
bugün ne ses var ne de soluk.gerçekten inanılmaz.ne aradığı var ne sorduğu.online görünüyorum yazmıyo.(çevrimdışı görünüo ama nette olduğunu biliorum)

2 tahminim var:
a)malesef korktuğum başıma geldi ve xxxxxxxxxxxxx
b)kendini bilerek geri çekio.artık benim bi adım atmamı beklio
c)çocuk aslında benden hoşlanmadı,nezaketen öyle bi msj attı artık konuşmıcak.

yorumları alayım.napmam gerek sizce?

Bir erkek seni arayacağını söyleyip aramadıysa kesinlikle aramayı unutmamıştır sadece aramamıştır.Sakın üstüne düşme hatta sen offline görün hatta sen ondan kaç.Bu biraz oyuncu bir tip.Hoşlanmasa mesaj atmazdı.Kaç kovala oynamak istiyordur. Sende ona kendi oyunundan biraz tattır canım. Ne olucak yani.

senden hoslanmasa sana aksamdan sonra asla mesaj atmazdı ama bu kadar sınır cilde ruh saglıgına zarar canım.ılk erkek arkadasınmı onuda anlamıs degılım neden bu kadar ustune dusunuyorsun.
kacan kovalanır sen hıcbırsey yazma olacagına varır nasıl olsa.

asla unutma sen dunyanın een guzel kadınısın o senın pesınden kossun neden kendını kucuk dusuresınkı

acele etme şayet senınle ılgılenıyorsa muhakak arar hemen panik yapma

okadar hatalı yorunm var ki hangisinden başlayim bilemedim.
1- sendne hoşlanmasa mesaj atmazdı
Hoşlanmasa bile mesaj atabilir o ara gerçekten sıkılıyordur yalnız hissediyordur uğracaşak birşeyler arıyor olabilir. veya hiç olmazsa elde 1 der.
2- unutma dünyanın en güzelisin peşinde koşsun.
tamamen yanlış. kalırsın ortada. herkes böyle davransın da çocukları biz kapalım diyemi böyle yorumlar yapılıyor anlamıyorum. bir kadının duruşu öyle olmalı sadece. güzel olduğunu hissetmeli evet ama kibiri kesinlikle o ölçüde olmamalı. aksi taktirde 1 2 ilgilenir bu ne soğuk insanmış arkadaş diyip vazgeçebilir. veya elde etmek istediği bir hedef olarak görmeye başlar. deli gibi peşindne gelebilir evet. ama sonunda elde ettiğinde de noldu sevgilim birden değişti bana karşı diye oturup ağlarsınız. yani o ben kaçayım onlar kovalasın taktiği anca ilk kısımda işe yarar sonra üzülürsünüz sonunda.
3- erkekler çok basit düşünür.
Tamamen hatalı bir yorum daha.
Erkek basit düşünmez basit uygulamak yaşamak ister. ilişkide satranç oynamayı istemez ben onu seveyim o beni sevsin dümdüz yaşayalım rahat rahat ister. Tabi biyolojik ve psikolojik yapısı gündne güne değişen kadın için bu imkansız. Ayrıca kendisi düz yaşamak istese bile her kadının davranışlarında bi komplike durum olduğunu bilir ve saatlerce günlerce bunu çözmeye uğraşabilir. Siz ben ilk aramayim ipleri vermeyeyim diye düşünürken o da o beni aramıyor çünkü ipleri vermek istemiyor diye inada bindirebilir sizi gerçekten sevse bile. bu tür oyunlarla bir yere varılmaz. 1 2 sevgi gösterin karşınızdakine baktınız hiç tepki yok işte ozaman kesin yargılara varılabilir. Çünkü ya hiç değer vermiyordur ya da sunta diye tabir edilen tiplerdendir. ikisi de yaramaz. Değer vermeyen erkek sevgi hamlelerine cevap vermeyendir . durduk yerde hamle yapmayanın çekingenlik veya sizin plan yaptığınızı düşünerek hata yapıp sizi kaybetme korkundan dolayı onun plan yapması olabilir. bunları da sizi gerçekten sevdiği ve kaybetmek istemediği için yapar bu iyi birşeydir yani :61:

Back
X