erkekleri iyi tanıyan bayanlar...yardım!

acaba hayatında baska biri olma ihtimali varmıdır mesela onla arası kotudur veya ayrılmısdır bu arada senle konusur falan bi sure sonra kızla barısır bu seferde seni takmaz..burda yasanıyor genelde boyle durumlar hala facebookda eklimisin peki

o kendini çekiosa sende çek cnm..
Aramasada ugruna ölüp ayılıp bayılacak kadarda sevmiş olamasın dmi..
Zamana bırak ararsa arasın erkek o sonuçta sen agır kal..

Son düzenleme:
bir kac gun gecsin
baktinki yazmiyor sil onu bence..
yada hirsini alamazsan
"hayiridr bir sorunmu var yaramaz bir durum yok herhalde" diye sorabilirsin
oda sorun olmadigini soylerse
merakini gidermek icinmi seninle gorusmus sor..
ay ben herhalde cok hoslansam oyle yapardim bekarken :)

selam vermeyecegi kizla niye randevulasiyorki o zaman?

bunun için erkekleri tanımaya gerek yok
listesinde kimbilir senin gibi kaç kız ekli
sana sıra gelene kadar ooo :hulya:

fazla ciddiye almayın bence...

arkadaşlar o kdr farklı yorumlar gelioki her birinizden...
ama öyle de bi durum bu cidden.çok cins bi durum.napıcama bikaç gün geçtikten sonra karar vericem.
akcabatdilek,senin yorumunun en doğrusu olmasını bilsen ne kdr isterdim...

arkadaşlar o kdr farklı yorumlar gelioki her birinizden...
ama öyle de bi durum bu cidden.çok cins bi durum.napıcama bikaç gün geçtikten sonra karar vericem.
akcabatdilek,senin yorumunun en doğrusu olmasını bilsen ne kdr isterdim...

birsey sorucam bu cocukla yasadıgınız yerler yakınmı hergun gorebiliyormusun yani..
facebookda acık demistin sanırım sen yaz bişiler hem merakın gider hemde ne yapmak istedigini anlamıs olursun

Son düzenleyen: Moderatör:
birsey sorucam bu cocukla yasadıgınız yerler yakınmı hergun gorebiliyormusun yani..
madem acık facebookda sen yaz bişiler hem merakın gider hemde ne yapmak istedigini anlamıs olursun

dediğini yaptım...bakalım ne cvp vericek,ne zaman cevap vericek
bi arkadaş sormuş ayrıca:
ilişkisi yok yazıyo profilinde

ben bişey yapmadan o yazdı haberiniz olsun:)
anladığım kadarıyla benden bişeyler bekledi...güzel taktik!
bu tür erkeklere karşı dikkatli olmak gerek.

Erkeklerin neyi ne için yaptığı bazen anlaşılmaz
Belki ilk adımı attı senden bekledi
Belki senin tavrına göre davranış tarzı geliştirecek
Belki o anlık hoşlanma sonrasında umursamadı
Belki onun bu olaya bakışı çok sıradan normal bir arkadaşı olarak düşündü ve kendi hayatına bakıyor

Son düzenleme:
Aranızda arkadaşça bir buluşma geçmiş, o anın şartlarına görede hissettiği gibi davranmış, sevgili değilsiniz birşey değilsiniz neden arasın ki seni? Ya da sen ne neden bu kadar sorunsallaştırdın bu durumu anlamadım. Bence senin yapacağın birşey yok. Yapmkan gereken birşeyde yok. Kendi kendine gelin güvey olmuş olma. Yapılan davranışları oldukları gibi değilde, anlamak istediğin gibi anlamış olma?

Arkadaşça bir buluşma geçtiğinde taraflar birbirini arayıp gün değerlendirmesi yapmazlar sanırım ben hiç bir arkadadışımı arayıp gün değerlendiremsi yapmadım ve hepimiz arkadaşça bir oturma nasıl olur farkı anlayacak kapasitedeyiz. bir taraf vazgeçtiyse yada sürekli alışkınsa bu durumlara bak o olabilir....

o kadar karaktersizz biri için neden bu kadar yıpratıyosun ki kendini bırak gitsin..dengesiz olmasa öyle yapmazdı..:delphin:

Back
X