• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekleri korkutan kadınlar!

Rosemaryy

He loves me.
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2011
1.744
7
106
İzmir
Kadınların bazı davranışları erkekleri korkutuyor.

Birlikte olduğu kadın tarafından düşünülmek, onun tarafından ilgilenilmek her erkek için paha biçilmez bir durumdur. Erkekler, sahiplenmeyi de severler ancak bazı kadınlar davranışlarıyla erkekleri korkutuyor ve soğutuyorlar.

Gün boyunca sayısız defa arıyorsanız, mesaj atıyorsanız ve cevap gelmeden bir daha atıyorsanız, sosyal paylaşım platformlarında her paylaştığını beğeniyor ve dakika dakika ne yazdığını takip ediyorsanız durup kendinize bakmanın zamanı gelmiş demektir.

Sizi aradığında her daim müsait olmanız mümkün değil ama siz hep müsaitsiniz. Sanki hayatınız ona odaklanmış, sadece onun için yaşıyormuşsunuz gibi. Size her ulaşmak istediğinde ulaşmasına izin vermeyin.

Karakterinizi değiştirmeye çalışmayın, çünkü ilişkiye siz olduğunuz için başladınız ve onun isteklerine göre kendinizi değiştirmeye çalışmak, her şeyden önce kendinize saygısızlık.

Alıntıdır.

Kesinlikle doğru. Sırf merak edip aradım diye yemediğim hakaret kalmadı. Beyefendi aramalarımı msjlarımı gördüğü halde cevap vermeye tenezzül etmedi. Şimdi çok kırgınım ama kimin umrunda. hata bendeki kıymet verdim. Hakettiğinden fazla değer verdim. Değdimi tabiki değmedi. Sadece kendimi üzdüm. İlk kez bu denli laflar işittim ve hazmedemedim affedemedim bu kadar umursamazca davranmaya devam ederse de sanırım asla affedemiycem. İçimden bişeyleri kopardı götürdü....

E kılzar ne yapmamız gerektiğini biliyoruz o zaman neden sorun çıkıyo ? biliyoruz ama uygulamaya geçiremiyoruzz. kızlar bi kere aramaktan ve 1. mesaja cevap gelmeden 2. mesajı atmaktan vazgeçmemiz gerekiyor.. en çok bu hatayı yapıyoruz. tabiki mesaj atıcaz yokluycaz ama sadece 1 mesajla cevabı geliyosa devam ama yoksa tınlamak yok üstelemek yok anlaştık mıııııı:D

acık konusayım bende sevmem uzaklasırım ne ölee zırt pırt.. karsı tarafmı sıkılmayacak?!!

ilgilenirsinde bölee asırıya kaçmayacaksın canım yani..

kımısı bıkarr sogur..kımısı kendını bulunmaz hınt kuması sanar bu daha vahım bişi yani..

Kesinlikle doğru. Sırf merak edip aradım diye yemediğim hakaret kalmadı. Beyefendi aramalarımı msjlarımı gördüğü halde cevap vermeye tenezzül etmedi. Şimdi çok kırgınım ama kimin umrunda. hata bendeki kıymet verdim. Hakettiğinden fazla değer verdim. Değdimi tabiki değmedi. Sadece kendimi üzdüm. İlk kez bu denli laflar işittim ve hazmedemedim affedemedim bu kadar umursamazca davranmaya devam ederse de sanırım asla affedemiycem. İçimden bişeyleri kopardı götürdü....

canım benden sana tavsiye madem bu kadar havaya soktun biraz havasını alsan hiç fena olmaz aslında bakarsan başkada çaren yok böyle devam edersen sonunda ipler tamamiyla kopacak
sen en iyisi ne ara ne sor eğer seni seviyorsa bir süre sonra meraktanda olsa seni arar sende o zaman mırın kırın edersin ararsın ama o iki ararsa sen bir ararsın vallahi paçaları tutuşur
nerdenmi biliyorum bu sıralar erkek pskolojisi kitapları okuyorum amacım eşimi çözmekti ama baya bir faydası oluyor en büyük tüyo şu erkekler aşık olmaktansa kendilerine aşık etmeyi sevelermiş bu uğurda aşıkmış seviyormuş gibi davranırmış herşey elde edene kadar sonrası hep aynı erkek gerçek yüzünü gösterirmiş kesinlikle doğru

canım benden sana tavsiye madem bu kadar havaya soktun biraz havasını alsan hiç fena olmaz aslında bakarsan başkada çaren yok böyle devam edersen sonunda ipler tamamiyla kopacak
sen en iyisi ne ara ne sor eğer seni seviyorsa bir süre sonra meraktanda olsa seni arar sende o zaman mırın kırın edersin ararsın ama o iki ararsa sen bir ararsın vallahi paçaları tutuşur
nerdenmi biliyorum bu sıralar erkek pskolojisi kitapları okuyorum amacım eşimi çözmekti ama baya bir faydası oluyor en büyük tüyo şu erkekler aşık olmaktansa kendilerine aşık etmeyi sevelermiş bu uğurda aşıkmış seviyormuş gibi davranırmış herşey elde edene kadar sonrası hep aynı erkek gerçek yüzünü gösterirmiş kesinlikle doğru

pekı sevgını gosterdın dıyelım o da asık oldunu anladı ve artık eskısı gıbı dııl.kısı kendını gerı cekse bıle ıse yararmı sonucta artık sevdıgınden emın:26:

pekı sevgını gosterdın dıyelım o da asık oldunu anladı ve artık eskısı gıbı dııl.kısı kendını gerı cekse bıle ıse yararmı sonucta artık sevdıgınden emın:26:

canım sana mesajdada yazdım yarar sen dene kaçan gerçekten kovalanıyor azıcık sürt burnunu kolay gelsin

Son düzenleme:

Canım o kitabın adını bana özelden mesaj atabilir misin rica etsem ?

Ah bu erkekler...
Olsalar bir dert, olmasalar bir dert...

Yine de, kimse kendinden ödün vermeden bir ilişkiyi sürdürebilir diye birşey yok.
Gerçek şu ki, en "ben yapmıyorum" diyen bile, kendinden ödün veriyor ve vermek zorunda.
Eğer bahsedilen ciddi bir ilişki ise...

Paylaşım için teşekkürler :34:

kitabın adını bende öğrenebilirmiyim mümkünsee ??

Back
X