• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekleri nasıl tanıycaz ya

Ece000

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2017
1
0
1
28
Evet erkek arkadaşı mı 8 aydır tanıyorum iki aydır sevgiliyiz .
Erkek arkadaşı mı ve erkeklerin düşünme yapısını çok merak ediyorum.
Sevgilinizle iliskiniz içersinde özel konular konuşmaya normal bakıyor musunuz. Çok özele girmeden tatlı tatlı cilveleşmek hakkında ne düsünüyorsunuz. Erkekler sevgilisi ile bu dusuncelerle hayaller kurması kotu niyetlerini.mi gösterir??

ben evlenmeden bir çok şeyin yaşanması gerektiğini düşünüyorum.

Herkezin düşünce yapısı farklı burada.Ben erkek arkadaşımla nişanlanana kadar mesafeliydim daha ciddi ileri dönük şeyler konusuyorduk.Nişanlndıktan sonra zaten uzaktaydı telefonda ufak tefek şakayla karışık konuşmalarımız oluyordu.Benim fikrim ciddi olmadan pek güvenmiyorum.Evlendik bu arada.

Hayret ediyorum bunlar nasil da normal, nasil da olmasi gereken seyler gibi konusuluyor. Erkek musait ortam bulursa yol yapar. Kadin da bunu yadirgamazsa yurur. Konusmak demek nabiz olcmek demek. Sizin icin sorun degilse hayal de kursun, uygulamayada gecsin ne diyeyim.

Tamamen size bağlı. Bence evlenmeden ilişki yaşamak normal. Kimine göre ise ahlaksızlık...
Sizin ne düşündüğünüz önemli, bizim değil.

Bir erkeği tanımak ise aynı evde kalmadan mümkün olmuyor pek. Huyunu suyunu o zaman anlıyorsunuz.

Evet erkek arkadaşı mı 8 aydır tanıyorum iki aydır sevgiliyiz .
Erkek arkadaşı mı ve erkeklerin düşünme yapısını çok merak ediyorum.
Sevgilinizle iliskiniz içersinde özel konular konuşmaya normal bakıyor musunuz. Çok özele girmeden tatlı tatlı cilveleşmek hakkında ne düsünüyorsunuz. Erkekler sevgilisi ile bu dusuncelerle hayaller kurması kotu niyetlerini.mi gösterir??
Cok yapma derim bunu. Sonra iş "foto yollasana aşkm" a gidiyor, gereksiz lakaytlik sürekli konuyu cinselliğe çekme vs gibi şeyler. Bir kere sert çıkmayıp gülüp geçince yüz bulurlar kendimden biliyorum. Sonra iş mesajı gerçeğe dökme taleplerine kadar bile gidebilir.

Karakterini mi tanımak istiyorsun vücut hatlarını mı kardeş? :D

Back
X