Erkekleri neden kaybederiz veya çekemeyiz...

pinkbaby0

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2012
14
0
16
Ankara
Merhaba arkadaşlar,

Bu konular üzerine biraz da meraklı olduğum için oldukça çok okudum ve gözlem yaptım. Eminim siz de kafa yormuşsunuzdur...
Birçoğumuz erkekler konusunda çeşitli konulardan müzdaribiz. Açılan konulara bakıldığında da rahatça görüldüğü üzere, onları bazen kaybediyoruz ve nedenini anlamıyoruz. Veya kaybettiğimiz erkeği geri getiremiyoruz ya da bize yaklaşan bir erkeğin kısa süre içinde daha ilişki başlamadan uzaklaştığını görebiliyoruz...İsterseniz gelin bu konular üzerinde biraz konuşalım...Özellikle günümüzde evlenmeyi isteyen ve birtürlü doğru kişiyi bulamayan bu kadar kadın varken...

Sizden uzaklaşan bir erkeği eğer çok kötü şekilde ayrılmadıysanız geri getirmenin yolu asla onun üstüne gitmemektir. Ama açılan konulara şöyle bakıyordum da (zaten ordan aklıma geldi böyle konu açmak) ona uzun uzun mesajlar atmak, sürekli ulaşmaya çalışmak hatta kalkıp yanına gitmeyi düşünmek gibi şeyler var. Erkekler herzaman kendine güveni olan kadınları severler asla kendilerine bağlanmış ve kopamayanı değil...Sizi aramayı sormayı kesen erkeği siz de hiç aramayın, hatta düşünmeyin...Uzun sürse de göreceksiniz, o size ulaşacak çünkü böyle kolay unutulmayı hazmedemezler....Fakat dikkat edin, o size tekrar ulaşan erkek bunu sizi özlediği için yapmayabilir, sadece hala sevildiğini görmek içindir, tekrar gidebilir...O yüzden gideni serbest bırakmak lazım...Belki hatalı davrandınız, gitmesinde payınız vardı olabilir ama artık bu aldığınız dersi gelecek ilişkilerinizde kullanabilirsiniz...Unutmak o kadar kolay değil elbette ama bir erkeğin peşine düşmek asla fayda etmez, aksine onu daha da iter...

O ne kadar veriyorsa, siz de o kadar...Daha fazlası değil...Bizkadınlar, hoşlandığımız erkeği hayatımızın merkezine koymaya hevesliyizdir...Onun soyadıı kendi adımızın yanına yakıştırıveririz hemen, sonra da başlarız hayaller kurmaya...Her türlü fedakarlığı yapmaya hazır, anne olmaya, evinin kadını olmaya ve erkeğini mutlu etmeye hazırızdır...Oysa erkek henüz sadece bir kızla tanışmıştır ve bakalımdır...Ve onları kaybetmemek adına fazla sorgulama yapmamaya çalışırız, hani şu erkeği hemen baştan korkutmamak adına...Oysa erkeğin amacını çabuk çözmeliyiz ki kendimizi kaptırmadan önce niyetini anlayalım...

Erkekleri neden bazen kaybettiğimize gelince birçok şey var....Bunlara devam ederiz...

Son düzenleme:
Katılıyorum.. Erkekler cogu Zaman elde edene kadar ilgi manyagi yapabiliyor kızı..
Bakti ki kiz elde ohhh bı rahatlama bosverme donemi başlıyor..
ben şunu fark ettim, eger hoşlandığınız erkek ilk adımı atsa bile asla kolay kolay yumsamayin
cunku onların istediği zaten bu.. Mesaj atiyor aninda cevap veriyoruz sanki sirf telefon elimizde ondan haber beklermis gibi
Veya o sustukca konu bulmaya cabaliyoruz ki muhabbet uzasin.
Haliyle biz onların ısını kolaylaştırıyoruz ve onlara birsey kalmıyor
agizlarinin icine bakar hale geliyoruz. O ilk adımı attı nasıl olsa kaybetmeyim düşüncesine kapılıyoruz.

Bazı erkeklerin arayışı da sırf pohpohlanmak icin okadar egoistler ki sırf ilgi iltifat göreyim duyayım derdindeler, aradığımda yazdığımda karşımdakine ulaşayım ama kiz ne durumda hic umurlarında degil.. Bu da kocaman bir hayal kırıklığına yol aciyor maalesef.. Kiz üstüne düstükce erkeğe fazla geliyor ve kaciyor

gercekten oyle...ilgi gosteren her erkegi ciddiye almamak lazim...gayet notr bir durus sergilemeli ve onun ne kadar ugrasacagini ne kadar cok istedigini gormek lazim..yelkenleri suya indirmeden once ne kadar sabirli bunu gormek gerek

birde biz sevince 2 kişilik seviyoruz herşeyi üüstleniyoruz. onlara fırsat bırakmıyoruzki bişeyleri düzeltsinler hemen atılıyoruz aramız bozulmasın diye sırtlanıyoruz herşeyi ben bunu öğrendim. herkes üstüne düşeni yapmalı fazlasını değil.
birde kıskançlık boğmak her dakka sorgulama huyumuzda var tabi :):) ilk biz düzelmeliyiz sorumluluğumuzun dışındaki sorumlulukları üstlenmemeliyiz

ee peki kızlar kıskanmycaz sorglamycaz.!! pekii sonuç??
bn sorglmdan duramam, kıskanrmda sylermde suratnaister kızsn istr bozldun...
bni kıskandrcak sorgu suale sebep wercek seyler ypmasın

ee peki kızlar kıskanmycaz sorglamycaz.!! pekii sonuç??
bn sorglmdan duramam, kıskanrmda sylermde suratnaister kızsn istr bozldun...
bni kıskandrcak sorgu suale sebep wercek seyler ypmasın

ya bazende bilerek kıskandırmaya çalışıyorlar ya bizde yapıyoruz hani ozaman kıskanmıycaksın biri bana baktımı dedi ne güzel bununla gurur duyarım de yalandan ki ölmüş:):) sorgulamıycaz derkende her dakka napıyosun nerdesin demiycez yoksa sinirlenince bende susamam sonra kendimi yerim valla kendimi yiyiceğime onu yerim daha iyi

wallahi msj atmasn beklerm dayanamam nden atmadn napysn nrdesn derim...
yoksa kendi kendi kndmi yerm...o da bkltmesn atsn..bnde nerdesn demyim sylesn izah etsn...drp drrken manyakmyızda nerdesn napysn dye adamları biz kızlar didiklicez...
akıllı olsunlar

offf aynı dert bende de var yaa kendi kendimi yiyorum msj gelmeyince,istiyorum ki ben yazmadan yazsın ama olmuyor bekleyip dururkende içim içimi yiyor

offf aynı dert bende de var yaa kendi kendimi yiyorum msj gelmeyince,istiyorum ki ben yazmadan yazsın ama olmuyor bekleyip dururkende içim içimi yiyor

BUNUN CÖZMÜ GAYET BASİT BN ARADA DENER TUTARM KENDMİ ATMAM..BAKMŞSIN MERAKTAN CATLAR ATAR...
TUT KNDNİ ATMA ALLAH ALLAH NLDU DYE KENDLERİ GELP ATYOO

AŞKIM YA SEWYRM ASKIMI

sana sonuna kadar katılıyorum ama yapmıyosa umursamıyorum artık hıhh.. ruh hastası yaptılar bizi

BUNUN CÖZMÜ GAYET BASİT BN ARADA DENER TUTARM KENDMİ ATMAM..BAKMŞSIN MERAKTAN CATLAR ATAR...
TUT KNDNİ ATMA ALLAH ALLAH NLDU DYE KENDLERİ GELP ATYOO

AŞKIM YA SEWYRM ASKIMI

bende senin gibi tutuyorum bazen kendimi atınca mesaj bakıyorum artıyo daha fazla tutuyorum

cok haklısınnn.. cok egoistler cookk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…