Katılıyorum.. Erkekler cogu Zaman elde edene kadar ilgi manyagi yapabiliyor kızı..
Bakti ki kiz elde ohhh bı rahatlama bosverme donemi başlıyor..
ben şunu fark ettim, eger hoşlandığınız erkek ilk adımı atsa bile asla kolay kolay yumsamayin
cunku onların istediği zaten bu.. Mesaj atiyor aninda cevap veriyoruz sanki sirf telefon elimizde ondan haber beklermis gibi
Veya o sustukca konu bulmaya cabaliyoruz ki muhabbet uzasin.
Haliyle biz onların ısını kolaylaştırıyoruz ve onlara birsey kalmıyor
agizlarinin icine bakar hale geliyoruz. O ilk adımı attı nasıl olsa kaybetmeyim düşüncesine kapılıyoruz.
Bazı erkeklerin arayışı da sırf pohpohlanmak icinokadar egoistler ki sırf ilgi iltifat göreyim duyayım derdindeler, aradığımda yazdığımda karşımdakine ulaşayım ama kiz ne durumda hic umurlarında degil.. Bu da kocaman bir hayal kırıklığına yol aciyor maalesef.. Kiz üstüne düstükce erkeğe fazla geliyor ve kaciyor
ee peki kızlar kıskanmycaz sorglamycaz.!! pekii sonuç??
bn sorglmdan duramam, kıskanrmda sylermde suratnaister kızsn istr bozldun...
bni kıskandrcak sorgu suale sebep wercek seyler ypmasın
ya bazende bilerek kıskandırmaya çalışıyorlar ya bizde yapıyoruz hani ozaman kıskanmıycaksın biri bana baktımı dedi ne güzel bununla gurur duyarım deyalandan ki ölmüş:):) sorgulamıycaz derkende her dakka napıyosun nerdesin demiycez yoksa sinirlenince bende susamam sonra kendimi yerim valla kendimi yiyiceğime onu yerim daha iyi
offf aynı dert bende de var yaa kendi kendimi yiyorum msj gelmeyince,istiyorum ki ben yazmadan yazsın ama olmuyorbekleyip dururkende içim içimi yiyor
wallahi msj atmasn beklerm dayanamam nden atmadn napysn nrdesn derim...
yoksa kendi kendi kndmi yerm...o da bkltmesn atsn..bnde nerdesn demyim sylesn izah etsn...drp drrken manyakmyızda nerdesn napysn dye adamları biz kızlar didiklicez...
akıllı olsunlar
BUNUN CÖZMÜ GAYET BASİT BN ARADA DENER TUTARM KENDMİ ATMAM..BAKMŞSIN MERAKTAN CATLAR ATAR...
TUT KNDNİ ATMA ALLAH ALLAH NLDU DYE KENDLERİ GELP ATYOO
AŞKIM YA SEWYRM ASKIMI
Katılıyorum.. Erkekler cogu Zaman elde edene kadar ilgi manyagi yapabiliyor kızı..
Bakti ki kiz elde ohhh bı rahatlama bosverme donemi başlıyor..
ben şunu fark ettim, eger hoşlandığınız erkek ilk adımı atsa bile asla kolay kolay yumsamayin
cunku onların istediği zaten bu.. Mesaj atiyor aninda cevap veriyoruz sanki sirf telefon elimizde ondan haber beklermis gibi
Veya o sustukca konu bulmaya cabaliyoruz ki muhabbet uzasin.
Haliyle biz onların ısını kolaylaştırıyoruz ve onlara birsey kalmıyor
agizlarinin icine bakar hale geliyoruz. O ilk adımı attı nasıl olsa kaybetmeyim düşüncesine kapılıyoruz.
Bazı erkeklerin arayışı da sırf pohpohlanmak icinokadar egoistler ki sırf ilgi iltifat göreyim duyayım derdindeler, aradığımda yazdığımda karşımdakine ulaşayım ama kiz ne durumda hic umurlarında degil.. Bu da kocaman bir hayal kırıklığına yol aciyor maalesef.. Kiz üstüne düstükce erkeğe fazla geliyor ve kaciyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?