- 5 Aralık 2012
- 612
- 718
- 73
- Konu Sahibi ACIBADEMSEKERI
-
kelin merhemi olsa :)
aynı benim eşim işte, çocuksuluk, annesiyle bebek gibi konuşmalar:)
benim k.v. de de yanında yatırır eşimi.. hatta ben nişanlıyken 2si uyumuşlar bir gece.. arkadaşları bilmem ama bana ters açıkçası.. bi kere de benim yanımda yapmaya çalıştılar.. ince yollu uyardım doğru değil ama hadi ben bişey demeyeyim diye :) bizim evimiz ayrı Allah' tan.. canım sen evini ayır zamanla herşey düzelir inş...
Okuduklarim karsisinda sasirdim cok ilginc bir aile iliskileri varmis dogrusu.
Kucuk bir cocuktan bile yasina gore davranislar beklenir. Yanlis hareketleri ikaz edilerek dogru, yanlis ogretilir. Sanirim esiniz ailesi tarafindan buyutulurken bazi seylerden mahrum kalmis.
Esinizin yasi buyumus ama akli cocuk kalmis ne yazik ki.
Konu yazinizda belirttiginiz davranislar hic de saglikli degil. Cocugunuz varsa onu bari oyle bir ortamda yetistirmeyin.
kelin merhemi olsa :)
aynı benim eşim işte, çocuksuluk, annesiyle bebek gibi konuşmalar:)
benim k.v. de de yanında yatırır eşimi.. hatta ben nişanlıyken 2si uyumuşlar bir gece.. arkadaşları bilmem ama bana ters açıkçası.. bi kere de benim yanımda yapmaya çalıştılar.. ince yollu uyardım doğru değil ama hadi ben bişey demeyeyim diye :) bizim evimiz ayrı Allah' tan.. canım sen evini ayır zamanla herşey düzelir inş...
Ogullarina bu kadar duskun anneleri anlamiyorum. Hem de erkek cocugu bu. Ruh hastasi yapacaklar haberleri yok... Kazik kadar adami bes yasinda bir cocuk gibi koynunda yatirmak da ne.
Allah akil fikir versin bu annelere!
işte bana da ters böyle şeyler ama ben mi büyütüyorum diye çelişkide kaldım..e şuan nasıl peki eşin arkadaşım?hareketlerinde falan düzelme oldu mu ki?
Ay cnm ya benim eşimde aynıydı ama kaynannın yaptığı çok saçma sizin yanınızda bence rahatsız olduğunu belli et.herneyse inan artık her akşam kavga ederdik bitmiş tükenmiştim artık onu toparlamaktan örneğin kı<zkardeşimle muhabbet ediyoruz bizi dinlerdi hemen ortaya laf atardı sinir olur utanırdım ama oğlumuz olduktan sonra çok değişti ee tabi biyandanda tepkilerimden dolayı artık çok olgun bi adam ve böle daha bi tatlı
eşin gerçekten çocuk gibiymiş daha büyüyememiş:26: Belki hala ailesi ile beraber olduğundan evlendiğinin farkında değil olgunlaşmasına fırsat verilmiyor bence öncelikle evinizi ayırın ve bunaltmadan hatalarını çocukça davranışlarını söyleyin uyarın çok da üstüne gitmeden bunu yapın belki zamanla toparlanır ama sabırlı olman gerekiyorişin zor canım
bence eşin önceden çocuksu olduğuna işaret vermiştir ama sen çok aşık olduğundan görmemisindir , çocuğun olduktan sonra erkekte olgunlaşmaya başlar
iki farklı dünya bı evde bulusyor ve senın aılede görduklerın ve onun aılesının davranışları belkı cok normal bunlar ama sen bu şekılde yetişmediğin için farklı gelıyor olsun de oluruna bırak cunku erkekler uyarılmaktan hoşlanmazlar uyarsan da aynı devam eder olay ama en ıyı çözum çocuktur sakın erteleme cocukolunca daha bır bağlanır sana ve evıne bu sefer k.v. Sizi kıskanır sen tum olanlara gül geç
benim yetişme tarzım daha farklı evet bir çok şeylerini hala yadırgıyorum ve aşmakta zorluk çekiyorum maalesef...çocuk durumu inan şuan ve önümüzde ki bir kaç sene içinde düşünmüyorum allaha büyük söylemeyeyim de.. Bu durum beni biraz korkutuyor.kayınvalidemlerin yanında çocuk yetiştirmeyi düşünmüyorum maalesef. . .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?