Erkekleri olgunlaştırmanın organik formülünü bilen??? :))))

işte bana da ters böyle şeyler ama ben mi büyütüyorum diye çelişkide kaldım..e şuan nasıl peki eşin arkadaşım?hareketlerinde falan düzelme oldu mu ki?

Okuduklarim karsisinda sasirdim cok ilginc bir aile iliskileri varmis dogrusu.
Kucuk bir cocuktan bile yasina gore davranislar beklenir. Yanlis hareketleri ikaz edilerek dogru, yanlis ogretilir. Sanirim esiniz ailesi tarafindan buyutulurken bazi seylerden mahrum kalmis.
Esinizin yasi buyumus ama akli cocuk kalmis ne yazik ki.

Konu yazinizda belirttiginiz davranislar hic de saglikli degil. Cocugunuz varsa onu bari oyle bir ortamda yetistirmeyin.

çocuğum yok böyle gidersede çocuk yapmayı hiç düşünmüyorum zaten. . .

Ogullarina bu kadar duskun anneleri anlamiyorum. Hem de erkek cocugu bu. Ruh hastasi yapacaklar haberleri yok... Kazik kadar adami bes yasinda bir cocuk gibi koynunda yatirmak da ne.
Allah akil fikir versin bu annelere!

Son düzenleme:
Ogullarina bu kadar duskun anneleri anlamiyorum. Hem de erkek cocugu bu. Ruh hastasi yapacaklar haberleri yok... Kazik kadar adami bes yasinda bir cocuk gibi koynunda yatirmak da ne.
Allah akil fikir versin bu annelere!

evet dediğiniz doğru.resmen böyle anneler dengesiz erkekler yetiştiriyor...

işte bana da ters böyle şeyler ama ben mi büyütüyorum diye çelişkide kaldım..e şuan nasıl peki eşin arkadaşım?hareketlerinde falan düzelme oldu mu ki?

biz evlendik evleneli evimiz düzenimiz ayrı.. k.validem çok iyi insandır asla bişey diyemem. bi konum var benim eşimin çocuksu yapısı diye.. şuan nasıl diyim.. 1 milim de olsa değişiklik var gibi.. tek annesine yapmaz çocukluk nazının geçtiği herkese yapar.. toplulukta falan.. bu annesinin yanında yatma olayını dinen de yanlış olduğunu anlatarak bıraktırdım çok şükür..
demek istediğim eşin çocuksu yapılıysa pek kolay değişmiyor maalesef.. ama evini ayırınca inşallah az da olsa düzelir..

Ay cnm ya benim eşimde aynıydı ama kaynannın yaptığı çok saçma sizin yanınızda bence rahatsız olduğunu belli et.herneyse inan artık her akşam kavga ederdik bitmiş tükenmiştim artık onu toparlamaktan örneğin kı<zkardeşimle muhabbet ediyoruz bizi dinlerdi hemen ortaya laf atardı sinir olur utanırdım ama oğlumuz olduktan sonra çok değişti ee tabi biyandanda tepkilerimden dolayı artık çok olgun bi adam ve böle daha bi tatlı

maaşallah düzelmiş allah bozmasın;darısı bana inşallah. :113:

canım çok gıcık bi durum ben zaten erkek annelerini anlamam kız çocuğuna her sorumluluğu ver yeri gelir ev işlerinde bile yardım ettir erkek çocuklarına yemeğini önüne götür şımart pohpohla bu ne yaöyle yetiştirilen çocuklar böyle oluyo işte daa yetiştirirken dengesiz davrnmış bence kv den

Kayınvalideler de gelin alınca oğullarına kızlarına daha bir kıymet vermeye başlıyorlar.
Sanki öncesinde hiç yanında değilmiş gibi bir aşk sarıyor ne hikmsetse.
Gelinin yanında kızını sevmekte neyin nesidir? Bir de üstüne pop mıncıklınanıyo pesssç
Belki gelinin annesi uzakta, belki hergün görüp konuşamıyor,Ne oluyor bunlara anlamıyorum ki?
Belki üzülüyosun, belki içten içe sende hevesleniyosun bu ne düşüncesizliktir.
Eşin içinde ne yazık bir formül yok bende.
Belki böyle bir durumla karşılaşan arkadaşlar varsa onlar durumu kurtarabilirler.
Bende de buna benzer var ama anneci değil o kadar.
Öyle eteğine sarılayaım miyav miyav değil Allahtan.
Yap, et, git, al,yapma,etme demem gerekiyor bir çok kez:)
Ha erkekliğine de laf dedirtmiyor
Ama ne yazık ayrıntı, ,nce düşünme yok.
Geneli aslında olamıyor.
Biraz zaman ver bakalım
Olmadı tepkini göster, hem o mıncıklama mevzuna hem de eşinin bu rahatlığına.

Çocuk gibi resmen ya ne zor..
Allah yardım etsin valla.
Büyüteceksin adam edeceksin o sabır varsa tabi..
Yoksa eyvah eyvah..

Benim ky de öyle nispetmi yapardı yoksa hepmi öyleydi bilemicem şimdi,şu an görüşmüyorum ky ile o yüzden görmüyorumda nasıl davrandığını neyse benim yanımda;Aman da benim dünya yakışıklısı oğluşummm annemmmm yavrummm aslanımmm .hadi uyu oğlum sen çok yoruldun işten çıktığında da (o zaman yeni sözlenmiştik nişan arifesindeyiz) ah yavrumm annemmmmm çok yoruldun sen 1 ay falan iş arama yat dinlen allahtan nişanlım benim dürtüklemelerimle hemen iş aradı ve buldu .Ben böyle bir anne olmucam olmak istemiyorum çünkü erkekleri böyle sorumsuz,duyarsız,eli iş tutmayan,çapkın,öküz,kavgacı yapan annelerinin şımartmaları olduğunu düşünüyorum

eşin gerçekten çocuk gibiymiş daha büyüyememiş:26: belki hala ailesi ile beraber olduğundan evlendiğinin farkında değil olgunlaşmasına fırsat verilmiyor bence öncelikle evinizi ayırın ve bunaltmadan hatalarını çocukça davranışlarını söyleyin uyarın çok da üstüne gitmeden bunu yapın belki zamanla toparlanır ama sabırlı olman gerekiyorişin zor canım

artık söyleye söyleye ben bunaldım sıkıldım sürekli dürtmekten.ne zor muş evlilik ...

bence eşin önceden çocuksu olduğuna işaret vermiştir ama sen çok aşık olduğundan görmemisindir , çocuğun olduktan sonra erkekte olgunlaşmaya başlar

Sizde çocuk gibi davranın hiç bir şeyi kaile almayın tek formül bu bence, düzgün davranmaya itseniz ne olacak, o kadar konuşmuşsunuz ne oldu

iki farklı dünya bı evde bulusyor ve senın aılede görduklerın ve onun aılesının davranışları belkı cok normal bunlar ama sen bu şekılde yetişmediğin için farklı gelıyor olsun de oluruna bırak cunku erkekler uyarılmaktan hoşlanmazlar uyarsan da aynı devam eder olay ama en ıyı çözum çocuktur sakın erteleme cocukolunca daha bır bağlanır sana ve evıne bu sefer k.v. sizi kıskanır sen tum olanlara gül geç

benim yetişme tarzım daha farklı evet bir çok şeylerini hala yadırgıyorum ve aşmakta zorluk çekiyorum maalesef...çocuk durumu inan şuan ve önümüzde ki bir kaç sene içinde düşünmüyorum allaha büyük söylemeyeyim de.. Bu durum beni biraz korkutuyor.kayınvalidemlerin yanında çocuk yetiştirmeyi düşünmüyorum maalesef. . .

evlenınce hepimiz aynı zorlukları yaşadık emın ol ama zamanla düzene gırcek. en kısa zamanda ınsallah ayrı br eve tasınırsın gercekten kolay değil bır arda yasamak ne kadar da ıyı olsa kv olmayınca olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…