canım soledıklerıne sonsuz katılıyorum hayatları boyu bencıl yasamıs lar bazen o kadar nefret edıyorum kı ben den aldıklarına ama kazıklarını yıye yıye ogrendım asla mudanam yok ... ama ömrümü yeni sımdı sıra bende yaptıklarının aynısını yapıorum artı ustune dusmek mı ılgılenmıyorum kaile almıyorum .....bak sınır yaptım yıne ya
erkekler kedi gibidir..aç bırakırsan kapında ağlar..şişirirsen seni tırmalar :))
benim kocamda tam resi ama.üzerine düstükçe degerim artar onla ilgilenmedikçe aksilesir.
Erkekler konusunda hergün yeni birşey duyuyorum ve öğreniyorum.
Kendi eşimide her geçen gün daha iyi tanıyorum.
Evlendikten sonra bir süre eşine bağlı değer veren üstüne titreyen onun için herşeyi yapan bir kadın oldum. Bu ilgimin onu boğmaya başladığını hissettiğim anda tam tersi davrandım. Dinlemedim kaale almadım cevap vermedim önemsemedim. Ama bu seferde ben mutu değildim. Ben sevmek istiyor onunda sevildiğini bilmesini istiyordum. İstediğin şeyi yapamadıktan sonra ne anlamı vardı ki evliliğin.
Ortasını bulmam gerekliydi.
Sanırım buldum.
Onu dinliyorum önemsiyorum değer veriyorum ve çok seviyorum. Ama kendimden sonra tabi.
Ona yaptığım güzel şeylerin iki mislini kendime yapıyorum. Biliyorum biraz bencilce ama ben mutlu olduğum için eşim dahada mutlu oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?