Erkekleri süründürmek !

• Konu Sahibi Konu Sahibi kan_çiçeği
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
datlummmm çok naz yapma enişteye.. yazık kızzz... =))) kaçan kovalanır sözü bana hep itici gelmiştir.. neyden kaçıorum yaa seviyorum işte doya doya hissettirim bırak =)) valla benden kaçmasın kimse kovalamam ona göre kaydirigubbakcemile =))) eğer sevgilileriniz sadece kaçtiğinizda kovalıosa artık kaçmaktan nefessiz kalırsınız o yüzden sizi sabit dururken bile sevebilecek olgun kadir kıymet bilen sevildiği zaman şımarmayan insanlar seçin çok mutlu olun... ne siz kaçın yorulun ne o kaçsın terlesin yazık. vereliniortak.. ilişkiler hayatın yükünü hafifletmek için yaşanır, yük üstüne yük bindirmek için deil... :içelim:

Kesinlikle ayni fikirdeyim,ben de bu sozu hicbir zaman sevmedim, anliyamadim da , bana cok siradan ve klasik geliyor, bir kisi digerini seviyorsa ,hayati ictenlikle ve keyifle paylasmaktan mutluluk duyuyorsa niye kacsin , niye kovalansin ki????

datlummmm çok naz yapma enişteye.. yazık kızzz... =))) kaçan kovalanır sözü bana hep itici gelmiştir.. neyden kaçıorum yaa seviyorum işte doya doya hissettirim bırak =)) valla benden kaçmasın kimse kovalamam ona göre kaydirigubbakcemile =))) eğer sevgilileriniz sadece kaçtiğinizda kovalıosa artık kaçmaktan nefessiz kalırsınız o yüzden sizi sabit dururken bile sevebilecek olgun kadir kıymet bilen sevildiği zaman şımarmayan insanlar seçin çok mutlu olun... ne siz kaçın yorulun ne o kaçsın terlesin yazık. vereliniortak.. ilişkiler hayatın yükünü hafifletmek için yaşanır, yük üstüne yük bindirmek için deil... :içelim:

kız dogru dıyon da 5 yılda bı kere yaptım :) onu da hak ettı :))))
anam bende sevmem oyle oyunları,beceremem de..elıme yuzume bulastırırım :D
bakma bı kere yaptım ama tepemın tası atmıstı :D e ıse de yaradı kuzu oldu kuzuuuuuuuuu :D :D
hem kız evı naz evı zemuszemus

Kesinlikle ayni fikirdeyim,ben de bu sozu hicbir zaman sevmedim, anliyamadim da , bana cok siradan ve klasik geliyor, bir kisi digerini seviyorsa ,hayati ictenlikle ve keyifle paylasmaktan mutluluk duyuyorsa niye kacsin , niye kovalansin ki????

ayol sureklı yap demıyoz canım sende :)

bı ara benımkı ayrılıgı hobı halıne getırmısı her hafta ayrılıyodu abuk subuk..benımde tepem attı hıc arayıp sormadım umursamadım anaaam senınkı sut dokmus kedı bı daha da agzına almadı ayrılık lafını

bu yuzden yaptım yanı :D :asigim:

Eskiden çok iyi yaptığım bu süründürme işini artık yapamıyorum.
Bi süredir dizginlerimi kaptırmış durumdayım.
Ama geri alıcam kararlıyım.

ayol sureklı yap demıyoz canım sende :)

bı ara benımkı ayrılıgı hobı halıne getırmısı her hafta ayrılıyodu abuk subuk..benımde tepem attı hıc arayıp sormadım umursamadım anaaam senınkı sut dokmus kedı bı daha da agzına almadı ayrılık lafını

bu yuzden yaptım yanı :D :asigim:

ha enişte verdiğin değere karşılık bu değerini suistimal ediyosa az bile yapmışsın canım... seviliyor olmanın kıymetini bilmesi gerek... akıllandıysa, olgunlaştıysa ne güzel...

Yok yaaa ilişki böyle yaşanmazki..... benimde evlilikten önce arkadaşlıklarım olmuştu. şayet işin içine ne yapsamda koştursam, bağlasam diye bir düşünce düşerse o ilişki bitme yoluna çoktan girmiş bizde rotayı çevirmeye çalıştığımız çaresiz anlarımızdayız demektir. Eşimle öğrendimki, ilişki sevdikçe kucakladıkça güzel. Ben verdikçe kaçmıyorsa kaçmıyorsa benimde kaçmama gerek kalmıyorsa, birbirimizi yormıyorsak içimizden geldiği gibi sevgimizi limitsizce yaşıyorsak işte o zaman güzel ve onun adı o zaman ilişki. eşimle tanıştığım ilk günden beri hiç yorulmadım sevgimide limitsizce doyasıya veriyorum e karşılığını alıyorumda. Ama bir tavsiye, işveli cilveli olun etekleri zil çalıyor o zaman.... ilişkinizi monotonlaştırmayın, her daim flört ediyor gibi yaşayın hem siz hem o eğlensin.....

ha enişte verdiğin değere karşılık bu değerini suistimal ediyosa az bile yapmışsın canım... seviliyor olmanın kıymetini bilmesi gerek... akıllandıysa, olgunlaştıysa ne güzel...

akillandi walla :)
onun için ne kdr önemli olduğunu beni ne kdr çok sevdiğini hatırlattım ona :)

Yok yaaa ilişki böyle yaşanmazki..... benimde evlilikten önce arkadaşlıklarım olmuştu. şayet işin içine ne yapsamda koştursam, bağlasam diye bir düşünce düşerse o ilişki bitme yoluna çoktan girmiş bizde rotayı çevirmeye çalıştığımız çaresiz anlarımızdayız demektir. Eşimle öğrendimki, ilişki sevdikçe kucakladıkça güzel. Ben verdikçe kaçmıyorsa kaçmıyorsa benimde kaçmama gerek kalmıyorsa, birbirimizi yormıyorsak içimizden geldiği gibi sevgimizi limitsizce yaşıyorsak işte o zaman güzel ve onun adı o zaman ilişki. eşimle tanıştığım ilk günden beri hiç yorulmadım sevgimide limitsizce doyasıya veriyorum e karşılığını alıyorumda. Ama bir tavsiye, işveli cilveli olun etekleri zil çalıyor o zaman.... ilişkinizi monotonlaştırmayın, her daim flört ediyor gibi yaşayın hem siz hem o eğlensin.....

Kendi adıma üzgünüm bu konuda....mafoldumben :delphin: ne mutlu ki böyle bir ilişki yaşıyorsun allah nazardan saklasın daim olsun mutluluğun ....opuyorumnanaktan

Ya kızlar hep çok merak etmişimdir bir erkek nasıl süründürülür daha doğrusu nasıl dize getirilir bazen bayanlar konuşurken duyuyprum şöyle yaptım böyle yaptım diye ya yalan söylüyorlar yada ciddi ciddi istediklerini yaptırıyorlar ama ben hala anlamış değilim nasıl oldunun yani bunun bir formülü varda ben mi bilmiyorum ......:umursamaz:
bence birşey yapmaya gerek yok, karşındaki adam seni seviyorsa zaten isteklerini elinden geldiğince yapmaya çalışacaktır, şahsen benim eşim öyle, bende ona aynı şekilde karşılık veriyor. kimsenin kimseyi süründürme gibi bir derdi yok. ha.. hata yapmışsa, zaten konuşmam oda beni anlar gelir kendini affettirir. tabi değer verip seni seviyorsa bu çabalara girer......yoksa sallamaz zaten

var canım var en etkilisi
umursamamak
dikkatini çekmeye çalışmamak
senin dikkatini çekmeye çalıştığında onu yok saymak
dinlemek ama donuk bakmak...
cevap vermemek kızdığında şeyimde bile değilsin havalarında susmak....
yani uzun lafın kısası erkeğe "aman sensin bitanmesinnn, gibi vs laflarla kıçını kaldırmayacaksınız...kıçına kürek tutmayacaksın her an seni kaybetme korkusu olacak...o korkuyu hissetmesi içinde çekip gideceksin hayatından...arayıp sormayacan ..tellerde kalmayacan çekip gidecen peşine düşerse SEVİYORDUR düşmezse zaten İYİKİ TERKETMİŞSİN

bu birazda erkeğe bağlı
yani seni seviyorsa zaten sizi kırmamak için, isteğinizi yapıyordur elinden geldiğince...
birazda size bağlı yani karşı tarafdan "istemesini bilceksiniz" yerimseniben

kaydirigubbakcemile4
bu birazda erkeğe bağlı
yani seni seviyorsa zaten sizi kırmamak için, isteğinizi yapıyordur elinden geldiğince...
birazda size bağlı yani karşı tarafdan "istemesini bilceksiniz" yerimseniben[/QUO

bir erkeğin sevmesi konusundaki sözlerinie katılıyorum ama ''istemesini bilmek'' onu anlamadım bence karşındaki yapmadıktan sonra nasıl istediğinin bir önemi yok tecrübeyle sabittir ....:umursamaz:

ben işte o çaresiz andayım:gitme:

umursamamak
yani uzun lafın kısası erkeğe "aman sensin bitanmesinnn, gibi vs laflarla kıçını kaldırmayacaksınız...kıçına kürek tutmayacaksın her an seni kaybetme korkusu olacak...o korkuyu hissetmesi içinde çekip gideceksin hayatından...arayıp sormayacan ..tellerde kalmayacan çekip gidecen peşine düşerse SEVİYORDUR düşmezse zaten İYİKİ TERKETMİŞSİN

En iyi yorum ödülü sana geliyor ......alkisalkisalkis hihoyyyt :jeyyar:

ben işte o çaresiz andayım:gitme:

hayatımız boyunca hemen hemen hepimizin geçtiği yollardandır. Emin ol bende evlilikten önce çok kırıldım üzüldüm, kendimi çok çaresiz ve zavallı gördüm. Şükürler olsun Allah çektiklerimi gördü ve bence yeter sınavı dedi bana. Bir gün sende güleceksin. Senin için birşeyler yapan biri olucaktır hayatında. Üzme kendini, dilerim seni hakedenle yaşa bir ömür boyu....

umursamamak
yani uzun lafın kısası erkeğe "aman sensin bitanmesinnn, gibi vs laflarla kıçını kaldırmayacaksınız..
.kıçına kürek tutmayacaksın her an seni kaybetme korkusu olacak...o korkuyu hissetmesi içinde çekip gideceksin hayatından...arayıp sormayacan ..tellerde kalmayacan çekip gidecen peşine düşerse SEVİYORDUR düşmezse zaten İYİKİ TERKETMİŞSİN

bayılıyorum senin şu yorumlarına yakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ben de bu kaçan kovalanır gibi geleneksel teoriyi bir türlü pratiğe geçirememişimdir gamyoncuiremsu

Back
X