• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeklerin akl evlenecei kadnda, kalbi ise baka kadnlardadr..Sizce?

bu konu canınızı sıktı anlaşılan.istediğiniz kadar bakımlı güzel olun canlarım.erkekler başka kadınlara bakıyo bakacakkkkkkk

cicim niçin canımızı sıksın? özgüven sorunumuz yokki...
başka bir kadına sadece baktı diye psikolojim bozulmaz ama bu bakma eyleminin tadını kaçırırsa kocam, o zaman ben de girer burada başlık açarım "erkeklerin aklı evleneceği kadında,kalbi ise başka kadınlardadır..sizce?" diye :delphin:

bu konu canınızı sıktı anlaşılan.istediğiniz kadar bakımlı güzel olun canlarım.erkekler başka kadınlara bakıyo bakacakkkkkkk

eee bunu kabullendiysen eşinin söylediklerini de kabullenmişsindir. Dolayısıyla sen sorununu çözdün.Eşinin gözü dışarda olacak ve sen bunu kabullendiğin için sineye çekeceksin.
Bizlere gelince... Bırak da ona biz karar verelim.Herkesin eşi senin eşin gibi olcak diye bir kural mı var.
Buraya gelip de yaşadığınız sıkıntıları insanların üzerine atıp paranoyaklık yaratmak hoşunuza gidiyor anlaşılan. Böyle kadınlar böyle erkekleri hakediyor işte.

ya bence tam tersidir, kalbi eşindedir ama aklı ve başka bazı yerleri başk kadınlara kayma meyillidir.
2-3 çapkınlıktan sonra salya sümük ağlayıp eşinin ayaklarına kapananları çok duyduk...
ben kabullenmem giden gitmiştir, gidene güle güle denir

eee bunu kabullendiysen eşinin söylediklerini de kabullenmişsindir. Dolayısıyla sen sorununu çözdün.Eşinin gözü dışarda olacak ve sen bunu kabullendiğin için sineye çekeceksin.
Bizlere gelince... Bırak da ona biz karar verelim.Herkesin eşi senin eşin gibi olcak diye bir kural mı var.
Buraya gelip de yaşadığınız sıkıntıları insanların üzerine atıp paranoyaklık yaratmak hoşunuza gidiyor anlaşılan. Böyle kadınlar böyle erkekleri hakediyor işte.

vereliniortak
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ya anlamadığım erkekler kadınlara bakıyorda kadınlarda göz yokmu?

yolda yürürken karşıdan gelen yakışıklı erkeğe:" ay bu çok yakışıklı bakmam deyip başınızı çeviriyormusunuz yoksa yakışıklıymış deyip " bakıp geçiyormusunuz?

göz bu..

birtek erkeklerde mi var bu göz?

sizin fikriniz bu olabilir..

herkes her insan karşısındakine bakar yürürken, yolda,orda,şurda,burda.

önemli olan nasıl baktığıdır.. içine mi düşüyor bakıp mı geçiyor..

mesele bu bence..

ama erkeklere kalıb gibi yakıştırılan bu tarz düşünceler oldukça, erkekler kendilerini "ben erkeğim yaparım" egosundan çıkaramayacaktır..

vee.. aklı evleneceği kadın kalbi dışardaki kadın gibi genelleme yapanlar emin olun 3,5 kişiyle anket yapıp değerlendirme yapmışlardır..

bir arada bu forumda denk gelmiştim yine..

eğlenilecek kız evlenilecek kız ayrımı..

bir deli bir kuyuya taş atıyor, bin akıllı çıkaramıyor misali..

günlük okunan dergilerde , gazetelerde, internet sitelerinde:bir bayanda çıkıp bir yazı yazsa, anket sonucu diye hurafe atsa:

evlenilecek erkek, eğlenilecek erkek ayrımı yapsa, kadın kendini rahat hissedebileceği, maddi açıdan güçlü erkek istiyor, aslında kalbi yakışıklı olanda ama malesef fakir genç güzl kız sendromunda, o yüzden zengini seçiyor, kaslı fit erkeklerden gözünü alamıyoor zart zurt diye şeyler yazsa..

bu yazılardan çok olsa..

reklamlarda hep bayanlar zayıflayacağına birazda erkeklerin göbeklerini gösterip onları indirseler, kadınlarda 90.60.90 furyası hüküm sürerken erkektede behlülvari bir vücut furyası hüküm sürmesi istense,

araba fuarında bir kadın manken değilde şöyle yakışıklı erkek mankenlerimizden olsa..arabanın içinde oturup poz verse...

google reklamlarında arada izinsiz açılan :" xxx msn sini açtı."iiletilerinde xx yerine" yyy msn sini açtı" olsa.. kadın değilde erkek olsa msn sini açan..( x kadın y erkek ismi)

900 lü hatlarda kadınlar kadar erkekler de olsa şehvetli dakikalar yaşatan..

birazda erkekler polemiğe girseler.. paranoyaya bağlasalar..

hani dul, bekar,güzel kadın evliler için tehlike oluşturuyor diyorlarya,

dul, bekar, yakışıklı erkekler içinde oluştursalar bu tehlikeyi..

yakışıklı erkekler tehlike..

kaslı erkekler tehlike..kadınlar gözlerini alamaz bu tip erkeklerden dense..

aldatılan kadın aldatılmayı hazmetmese..

ikinci kadın erkeğin bu ıhanetine ortak olmasa..

kadın kadına düşman olmasa..

benim ondan ne eksiğim var demese..

erkektir bakar fikrine, erkektir yapar fikrine sabitlenmese..

erkeğinin elinin kiri, kadının namusu olmasa..

sanal aldatma reel aldatma ayrımı yapılmasa..

da..da...da...

kadınlar biraz bunları becerebilse erkeklerde paranoyaya bağlarlardı sanırım...

velhasıl dünya ve erkekler biraraya gelmiş erkeği yaratmış..

erkektir bakacaktır..vb düşünceye sahip birçok kadında yine biraraya gelmiş erkeği yaratmış..

kadınların işi çok zor..erkek üzerine dönen bir dünyadayız.. kadınlar sadece piyon görevi görüyor malesef..

bir erkeğin çıkıpta bi forumda:

"canlarım ne kadar yakışıklı olursanız olun, bir kadın dışardaki erkeğe bakacaktır" diye yazacağını hiç zannetmiyorum..

yazsa yazsa:böyle bir kadını anında şutlarım yada namusumu temizlerim yazar ancak..

:delphin:

bence bunu söyleyen ya gözü aşnada fişnede bir erkek, ya da hülya avşar gibi "erkektir yapar" zihniyetinde sosyete hatunudur.

ben o adamın gözünü oyar eline veririm :oklava: kaldı ki her erkek de öyle değil. seni seviyorsa gözü başkasını görmez.

kocanın yorumuna gelince, kendi düşüncesi ama bence yanlış. her dekolte giyen, kendine bakan süslenen kadın namussuz olsa, bütün evli kadınlar paçoz olurdu.

Eşinin söylediğini onaylamışsın.
İkiniz de aynı düşünüyorsanız burada sormaya gerek var mı?
tencere kapak misali birbirinizi bulmuşsunuz mutlu mesut yaşayın işte.:kahve:

arkadaşlar bir dergide bu cümle yazıyordu.erkekler aklı ile evleneceği kadını seçer fakat evlendikten sonra kalbi başka kadınlardadır.Dikkatimi çekti eşimin fikrini öğrenmek istedim sordum."Erkekler namusunu dışarıda koruyabilecek ,evinin işine bakabilecek kadınla evlenir ama dekoltelii,bakımlı ,çekici kadınlarda aklı kalır,fakat o tür kadınlarla evlilik olmaz" siz ne diyorsunuz bu konuda ,Açıkçası ben çok sinir oldum,bir yıldır evliyiz,eşim bana çok saygı gösterir,saygıdan başka şeylermi eksik acaba bizde daha doğrusu bende

ne alakaymış canım insan herşeyini bütün olarak gördüğü kişiyle evlenir kötükedihüsone o öyle yarım yamalak:umursamaz:

eşini geleneksel yapıya uyarak istemediği ama mecbur bırakıldığı şekilde "almış" olan erkek ileride geleneksel olmayan kadınlara akabilir. ki ülkemizde genellikle erkeklerin beğendiği kadın tipiyle erkek annelerinin istediği kadın tipi farklı. ailesine karşı çıkamadığı için bu erkekler yüzeysel evlilikler yapıyor ve yaptıkları evlilikten de tatmin olmuyorlar. bu da onları başka kadınlara yönlendiriyor.

başlıktaki söz ülkemiz erkekleri için geçerli.

dikkat çeken birine bakar cevirir kafasını her koca... bundan eminim diyebilirim.. benim çevremde hiç gözü dışarda koca yok görmedim...

eşimle ne tatilde ne de yaşadığımız yerde ne de tv de kimseyi dikizlediğinii görmedim..

bir yere gittiğimizde aksine sürekli erkklere bakar. sürekli sana bakıyorlar diye triplere girer.

restorantta bile garsonlar bana bakarmış arkam dönük oturtur. yada bir alışverişte erkekse kasiyer pek içi rahat etmez sen ilerle der...

kocadan kocaya değişir.. ne dekolteye ne de eve bağlılığa bakmaz.

bu bana verdiği değer ve kendi karakter yapısıdır.

bazı arkadaşlar neden kızıyor hala anlamadım.ben genel bir konu açtım sonuçta bu fikri bir erkek atmış ortaya siz ne düşünüyorsunuz dedim sadece.eşimi benimle evlenirken kimse zorlamamış.benim kayınvalidem bile yok.ama bu konu erkek gözü ve kadın gözü ile farklı bence..kadınları kızdıran bir konu.eşiniz sizi çok seviyor ve güzel buluyor olabilir.bu onların başka kadınlara bakmayacağı anlamına gelmez kusura bakmayın da...yine kızacaksınız ama bu öyle.fıtratları bu yaratışışları bu tamammı.hemde çaktırmadan yaparlar..benim eşim bana çaktırmıyordur sadece...kızmayın bea kızıyosan okumada yazmada yazıları alla allaa

erkekler okuyorsa bikaç yorum yazsınlar mümkünse...insanlar tartışmayı bilmiyor.bir fikir hakkında yorum yapmayı bilmiyorlar..düşünceni söyle geç sana senin eşin şöyle böyle diyen oldumu da kızıyosun(alınanlara lafım diğer normaş arkadaşlara değil)

bazı arkadaşlar neden kızıyor hala anlamadım.ben genel bir konu açtım sonuçta bu fikri bir erkek atmış ortaya siz ne düşünüyorsunuz dedim sadece.eşimi benimle evlenirken kimse zorlamamış.benim kayınvalidem bile yok.ama bu konu erkek gözü ve kadın gözü ile farklı bence..kadınları kızdıran bir konu.eşiniz sizi çok seviyor ve güzel buluyor olabilir.bu onların başka kadınlara bakmayacağı anlamına gelmez kusura bakmayın da...yine kızacaksınız ama bu öyle.fıtratları bu yaratışışları bu tamammı.hemde çaktırmadan yaparlar..benim eşim bana çaktırmıyordur sadece...kızmayın bea kızıyosan okumada yazmada yazıları alla allaa

sen genelleme yaparsan kızarlar tabiki.. sen kendi esini goz onune alıp butun erkeklerde benim esim gibi dusunur demen yanlıs olur.. bakan yokmudur tabiki vardır ..ama genelleme yapıyor olman yanlıs

erkekler okuyorsa bikaç yorum yazsınlar mümkünse...insanlar tartışmayı bilmiyor.bir fikir hakkında yorum yapmayı bilmiyorlar..düşünceni söyle geç sana senin eşin şöyle böyle diyen oldumu da kızıyosun(alınanlara lafım diğer normaş arkadaşlara değil)

burada erkekler yok. yasak erkeklerin ,bu forma girmesi. o yüzden bir kaç mesaj yazamazlar.:delphin:
ayrıca insanlar istediğini yazar. burası özgür bir platform. kimse kimseye de oku geç diyemez..:kahve:

Keşke baştan benimle aynı düşünmeyenler yazmasın deseydin.
Konuyu erkeklerin kalbi, aklıyla başlamışsın, dekolteden erkek bakar mı bakmaz mı ya getirmişsin.
İnsanlar insanlara bakarlar tabii ki de. Bunun ölçüsünü niyetini biz bilemeyiz.
Kadınlar erkeklere bakmaz mı?
Erkek gördüğümüzde 'destuuur erkek var' diye gözümüzü mü kapatalım yani.
Nereye varmak istiyorsun, neyi kanıtlamaya çalışıyorsun? Bir anlayabilsem:kahve:

erkeklerin yorumunu merak ediyorsan karma bir siteye yaz bu fikirlerini...
insanlar tartışmayı bilmiyor deyip erkeklerden yorum istiyorsun bizim tartışmamızı yada fikirlerimizi beğenmiyorsun.
senin eşin böyle şöle diyen olamaz zaten kimse kimsenin eşini bilmiyor ama sen ısrarla her erkek bakar dersen şahsen savunmamı yaparım.
şimdi alınalardanmıyız notmallerdenmiyiz bilmiyorum ama madem bir dergi yazarnın sözü şu yazar böyle demiş katlıyormusunuz yada fikirleriniz neler diye açabilirdin konuyu.

ne şimdi bu?eğlenilicek kadın,evlenilicek kadın muhabbetimi?-tatlicadiarzu-
erkeğin içi çirkinse kadın ne yapsın
o zaman kadınlarda eli ekmek tutan iyi aile babası olucak namuslarına sahip çıkabilen bi erkekle evlensin,ama akılları her daim baklava baklava kasları olan,yakışıklı die tabir ettiğimiz erkeklere gözü kaysın die bi genelleme yapalım...eee kadınların neyi eksik o zaman:delphin:

Siz o yazıyı yanlış okumuş olmayasınız, "erkeklerin aklı başka kadınlarda, kalbi evleneceği kadındadır" diye yazıyor olmasın.... eğer dediğiniz gibi yazıyorsa çok mantıksız bir açıklama, sizin eşinizin demeye çalıştığı da cümlenin düzeltilmiş haline benzer yönde zaten, kim dekolte giyinmiş göz alıcı bir kadına bakmaz ki, biz kadınlar bile yolda görsek dönüp yine bakıyoruz, ama eşinizin bu tarz giyinen kadınlarla evlenilmez eğlenilir mantığını da çok yanlış buldum

Erkekler başka kadınlara bakar yani göz çapkınlığı yaparlar bunu kadınlarda yapıyor zaten, ama kalbi yine sevdiği kadın/erkektedir...

Back
X