Ben kendimi ifade edemiyorum galiba.Arkadaşlar bakın çekici ve sexi kadına bakan erkek eşini sevmiyor demek değildir.Bakıyorsa cinsel olarak arzulamıştır nefis olayı yani.Ne yani eşini seven erkek hiç başka kadınların bacağına orasına burasına bakmıyor.inanmıyorum ya inanmıyorum buna.Ben eşimin baktığını görmedim ama ben eşime de inanmam.Bakıyodur ama beni sevmediğinden değil.Hiç bakmayan erkek varsa oda şu dindar olarak tabir ettiğimiz erkeklerdir.Onlar bile düşünüyorlar .......
katılıyorum aynen
benim esim bakmaz etmez diyenlere de guluyorum
nerden biliyorsunuz, gozune chip taktirdiniz da evdeki bilgisayardan surekli goz haraketlerini mi takip ediyorsunuz?
guzele bakılır bu kanundur, kadinlar bile cok guzel bi kadin gorunce erkeklerden beter bakiyorlar ki erkekler aldirmayacak ha...
dedigin gibi eflatun, hic hic ilgilenmeyen erkekler coook cok dindar olacak kiiii en dindari bile bakmadan edemiyor, ruhlarında, yapilarinda var, insanın yapısında vardır bikere, goz ve beyin guzellige bakmaktan hoslanir, insan dogasi bu yaaaa bunu tartismanin manasi yok benim esim bakmaz demenin de manasi yok. Bazi gercekleri kabul etmek lazim.
Acikca soyluyorum dekoltesi olmayan ama guzel bir elbise giydiginde, bacaklarin ince corapla acikta kaliyorsa en basitinden karsidan gelenin ilk baktigi bacaklardir mesela. Herhangi bi yerin acikta kalmaya gorsun yani yeter ki
kaç dindar erkek tanıyosunuzki onlar hakkında bile güveniniz yok ?
emin olun hala onlardan var, bu sadece dindarlarda değil başka erkeklerde de var
haa çoğuna güvenilmez o ayrı
off ne güzel hatun demak ayrı, onunla hayaller kurmak apayrı
güzel olan zaten seçilir kadında erkekte güzel der ama iç geçirmek değildir bu
bence anlatmak istediğiniz daha farklı olsa gerek
gelecek korkusu sanda hayretlerimi belirteyim
böyle erkeklerin olmasını çok ister gibisin bizler böyle yaparsak 2, 3,4 eşte olur
haremde olur
önce zihniyet değiştirmek gerek !
ve bir şey daha her erkekten nasıl bu kadar eminsiniz
allah kimseyi şaşırtmasın ama herkeste mevcut bakma potası yok
insanlatr eşlerini tanıyo nihayetinde
bakmaz diye redderek erkeklerin yaratılışında var olan duyguyu inkar etmiş oluyorsun...istediğin kadar sevsin eşin seni bakar..sorsana mankenlerden en güzeli sence hangisi de ne dicek...buarada kızmıyosun dimi art niyetim yok arkadaşım
canım güzele güzel demekle iç geçirmek arasında dünyalarca fark var
aynı soru sana sorulduğunda seninde cevabın var
aaa çok yakışıklı demiyomusun sen
ama bu demek mi ki onla beraber olmak için can atıyosun
yakışıklıymış allah sahibine bağışlasındır çok cevap
Madem herkes kendi ailesine,çevresine göre yorum yapıyor..
Ben de anormal ailemden ve çevremden bahsedeyim dedim..
Kusura bakmayın,rahatsızlık verdim..
Sadece unutmayın ki; erkektir bakar,yok fıtratı yok cinsel dürtüsü kılıflarına dayandığınız sürece daha çooook bakarlar onlar çooooooooook..
Çok şükür ailem anormal de seven bakmaz kültürü var bizde..
bende erkektir bakar yorumlarına katımıyorum
ne ya böyle yapar affet, yapar affet
hadi bide kadın yapsın bakalım
kadınlar affedilmez
namus kadında, erkekte yok dimi
yok öylee, erkeklere fırsat verirsek hiç bi zaman bu bakıştan geçmez
işte demekki maalesef bunuda biz kadınlar yapıyoruz