Erkeklerin akl evlenecei kadnda, kalbi ise baka kadnlardadr..Sizce?

Bu nasil bir mantik anlamadim.
Tabiki erkek, disarda namusunu koruyabilecegi bir kadinla evlenmek ister, bunu hangi erkek istemez ki?
Ama sirf disarda namusumu korusun, evimin islerini halletsin diyede birini aliyorsa bir erkek, gitsin kendine hizmetci siparis versin.
Esiniz öyle bir söylemis ki, sanki dört dörtlük kadinlarla aslinda sevilmeden evleniliyor, sirf isimi görsün diye.
Cok sacma sapan bir düsünce bu.
Dekolteli, mini etekli kadinlara tabikide bakarlar, biz bile kadin olarak o tarz giynenlere bakiyoruz ki, erkek mi bakmasin.
Ayrica dekolte giyen kadin kötü kadinmidir bunuda anlamis degilim.
Ben dekolte asla giymem ama dekolte giyen kadinada kötü kadin, evlenilecek kadin degil yakistirmasina karsi cikarim, cok ayip birsey.
Ona bakarsak cok kapali kadinlarda var, evlenilmeye laik bile olmayan.

ben dekoltede giyerim şortlada gezerim yazın hep ama eşim beni böyle seviyor sırf böyle giyinyorum diye de namsumu koruyamıyorum değil ki..
çok saçma bu mantık..
ben evlendim hemde çok genç yaşta, dekolteli olmama rağmen :icecream:

Erkeklerin aklı evleneceği kadında, kalbi ise başka kadınlardadır... böyle erkeklerin var olduğunu biliyoruz, doğru mu peki bu HAYIR! sapık zihniyet budur işte.

Son düzenleme:
saçmalık oyle sey mı olur yaa..
bu erkegin bahanesidir baskada bişey değildir.
ne yanı biz kadınlarda evine bakacak sorumluluk sahıbı erkeklerle evlenır ama acayıp yakısıklı ama hovarda erkeklerde aklımızmı kalır dicez yani...
genelleme yapmamak gerek her erkek bir değildir,her kadında..

bir kadının görevinin erkeği evine bağlamak olduğunu düşünmek bile istemiyorum. bu bana çok aşağılayıcı geliyor. ona düzenli bir hayat vermek üstüne de peşinde koşmak tam bir aptallık. :olmaz: bence kendi kıymetimizi bilmiyoruz. bizleri erkek düzenleme, soy sürdürme aracı olarak yetiştiren zihniyete lanet ediyorum!!!! :olmaz:

O yazıyı yazan yazarın başına gelmiştir kesin; çok bilmiş... Ben kızlar grubumuzda en popülerdim, hani dünya güzeli olmasam da bebek gibiyimdir, bakan adam bir daha bakar (yoksa çirkin miyim yaw). Eşim de çok yakışıklıdır. Bizi biraraya getiren şeyse alışkanlıklarımız oldu. Aynı alışkanlıklar bir ömür birbirinize ait olmanıza yeter. Saygı olmadıktan sonra çıplak gezsen kaç yazar? Rihanna gibi bir hatunu sevgilisi dövmedi mi? Böyle şeylerle kendinizi kasmayın bence. Salmayın yeter...

ben bu konu başlığına(Erkeklerin aklı evleneceği kadında, kalbi ise başka kadınlardadır) katılmıyorum.. Çünkü:
1. Erkek hiç sevmediği kadınla evlenir mi?evlense bile ille de aile kızı diye evlenmez sanırım?
2. Evli bir erkeğin kafası dışarıdaki kadınlarda ise, bu adam eviyle bağlantı kurabilir mi? -ki bence kuramaz!
3.bu tarz bir erkek türü, hem karnım doysun hem pastam dursun davasında bir erkek ise, orasını bilemeyeceğim..

ben bu konu başlığına(Erkeklerin aklı evleneceği kadında, kalbi ise başka kadınlardadır) katılmıyorum.. Çünkü:
1. Erkek hiç sevmediği kadınla evlenir mi?evlense bile ille de aile kızı diye evlenmez sanırım?
2. Evli bir erkeğin kafası dışarıdaki kadınlarda ise, bu adam eviyle bağlantı kurabilir mi? -ki bence kuramaz!
3.bu tarz bir erkek türü, hem karnım doysun hem pastam dursun davasında bir erkek ise, orasını bilemeyeceğim..

aynen kesinlikle katılıyorum bencede böyle bi düşünceee olamaz..tabiki istisnalar vardırr amaa bi erkek neden evlenir sevede evlenirr ama zaten kalbi başkasında olan bi insan neden evlensinki ..
bende katılmıyorum canım.

:)))) uzun zamandır girmiyordum nete.neler olmuş burada ,konuda baya reyting almış..bu konunun uzamasının nedenini her insanın farklı algılama biçimlerine sahip olmasına bağlıyorum okudumda yazılanları...oysaki tüm bayanlar ben de dahil olmak üzere aynı sonuca varmışız..erkekler sevdiği yada seveceğini umduğu (görücü usulü evlenenleri kasdediyorum) kadınlarla evlenir..ha sexi kadın görünce bakmazmı bakabilir yada bazıları gözlerini kapatır,kafasını eğer ,eşini hayal eder..falan filan ..biz bile bakıyoruz sexi kadın güzel kadın diye erkek niye bakmasın..diyerek bu konuya nokta koymak istiyorum izninizle.

Back
X