erkeklerin alışveriş stili nasıldır??

lahanabebekk

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2013
288
4
16
Sakarya
basit bir konu ama aklıma takıldı.erkek arkadaşınız eşiniz nışanlınız.vs.. alışverişe kimle çıkıyor.kimin fikrini soruyor.olması gereken nedir merak ediyorum.
ilerlemiş yaşına rağmen anne ve babasıyla mağazaları gezip bakıyor
mu baksa ne düşünürsünüz???
bana çok normal gelmiyor ama düşüncelerinizi bekliyorum.:44:

Sevgilim genelde benimle çıkar alışverişe ben yoksam yakın bir dostu ile.
Anne ve babasıyla en son ortaokula gidiyorken alışveriş yaptığını söyledi.
Yaşını almış erkeklerin ailesiyle alışveriş yapması bana göre biraz saçma.

benim eşim benimle birlikte çıkar alışverişe, hatta genelde ona alınacakları ben alırım bile.. beden olarakta giydiği hoşlandığı tarz olarakta bildiğim için 1-2 kez dışında değişime gittiğimizi bile hatırlamam..

hatta şöyle ki, denemeden alır bitek pantolon kısmında deneme yapıyor nolur nolmaz diye (o da değişimle uğraşmamak için) zaten kıyaslarsak genelde erkeklerin alışverişi çok kolaydır

Eşim benle çıkar alışverişe.
Benim fikrimi sorar ve kendisi de beğendiyse alır.
Ona kalsa yakışıp yakışmamış umurunda olmaz alır çıkar mağazandan 5 dk da.
Annesi ve babasıyla mı??yok artık

Benim eşim ben olmadan çorap bile alamıyor ya Alırsa da ya çok zevksiz bişey oluyor ya da kalitesiz.
O yüzden onun alışverişine beraber çıkarız. Ama kendime bişey alcaksam tek çıkmaya özen gösteriyorum

kızlar benm erkek arkdasım 32 yaşında şu an izmirde memlektınde.burdan gitmden önce gömleğini ayakkabısnı aldım severım ben bu tarz şeylerı.zaten günlük kıyafetlerının çoğunu ben almşımdr.özel bi gün olsun olmasın alırım hediye olarak.ailesıyle dışarı çıkıyorlar her çıkdtgnda mağaza mağaza gezip bir şeyler alıyor.burdan gitmden önce gel bakalım alalım dıyorum.zevkımı de begenır.oraya gıdıp 60 yaşında insanlarla mağazaalra gırıp üst baş alması bana saçma geldi.ve bunu sürekli yapıyor.ucuzdur belkı ama en azından bırlıkte alma taraftarıyım ben sonucta benm begenmem herkesten daha onemlı dıyr dusunuyorum.ben bir şey alacagım zaman onunla alıyorum ya da yalnız zaten kendıme almayı cok sevmem.ben de kızdım bayram çocugu gıbı ne o dedım.git gez bak dolaş ama nıye sakaryaya geldgınde almıyoruz ya da gıtmeden önce alsaydık benm begenmem daha mı onemsız dedım.bozuldum.ve bunu her memlekete gıttgınde yapıyor.abarttım mı diye düşündüm ama yorumlara bakınca abartmadgımı düşündüm

Valla tatlım sana 3 nesilden örnek vereyim...
Oğlum,eşim,babam hiçbiri tek başına alışverişe çıkmaz.
Oradan pay biç artık :)
Tek başına alışveriş yapan çevremde var mı şöyle bir düşündüm bulamadım.

Benim esim de eger is kiyafeti(takim elbise,gomlek vs)almasi gerekiyorsa magazadan zorla cikaririm gunluk kiyafetse ben zorla aldiririm!

Erkekler alışveriş yapmaktan hoşlanmazlar ki stili olsun

Benim en son ayrıldığım erkek arkadaşım alışveriş delisiydi..zaten en büyük romantizm buydu aramızda :))) Görünüşüne vs çok önem verirdi ve abartısız 3 kadının alışveriş enerjisine sahipti..şikayetçimiydim? hayıııır. ama o çok çok az bulunan bir istisnaydı..erkeklerin geneli mağazaya girer bedenini bulur alır gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…