Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
onu demiştim canım cevabı ne biliomusun benım aileme götürdük diede senın ailene götürmeye mecburmuyum. her götürdüğümüzü oraya götürcekmiyizbi dahakine bizimkilere de götürelim de bakalım ne diyecek
onu demiştim canım cevabı ne biliomusun benım aileme götürdük diede senın ailene götürmeye mecburmuyum. her götürdüğümüzü oraya götürcekmiyiz
valla ya bunu düşünemedim kiiyi sende aynı cümleyi ona kur .. SENİN AİLENE EVDEN BİRŞEY GÖTÜRMEK ZORUNDA MIYIZ DİYE?
e ama hani siz et götürmesine karsi degildiniz???valla ya bunu düşünemedim ki
vardı yeni bitti bitti die götürüyor işteNiue kv.de et yok mu ki
hyr bakın ben götürmesine bişey demiyorum ama her defasındada götürülmezki aç değiller açıkta değiller yani daha geçen götürdük.e ama hani siz et götürmesine karsi degildiniz???
hyr bakın ben götürmesine bişey demiyorum ama her defasındada götürülmezki aç değiller açıkta değiller yani daha geçen götürdük.
çok istiosa kasaptan alsın gotursun, evdekini neye goturuyo yanivardı yeni bitti bitti die götürüyor işte
kız yok ne kasabı Allah seniEŞİN KASAP MI YOKSA :)))))
hyr bakın ben götürmesine bişey demiyorum ama her defasındada götürülmezki aç değiller açıkta değiller yani daha geçen götürdük.
ama benıde gına getırdı yanı her yemek yicemiz zaman et et et midem bulandıAy benim erkek arkadaşımda böyle.Gözünü et diye açıyo sabah kahvaltısı yemesin et yesin o derece bıktırdı yani.Zorla vejeteryan ederler adamı ha.