Erkeklerin banyoda isi uzun surer

Hallem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
885
198
53
Yaklasik banyoda 40 dakika kaldi bende nerden kaldin filan diyince erkeklerin iso banyoda uzun surer dedi neden dedim ve cevap vermedi yanlis birseymi kastetti acaba

Banyodaki adama nerde kaldın diye sorarken ne açıklama bekliyordunuz ki? Tiye almış sizi zira nerde kaldın ne demek? Tıraş olmuştur, tırnak kesmiştir , özel bölge temizliği yapmıştır, suyun altında keyif yapmıştır , kese yapmıştır....yada aklınıza geleni yapmıştır. Hangisi olursa olsun anlatılacak durumlar değil. Hadsiz bir soruya verilen hadsiz bir cevap olmuş.

Banyodaki adama nerde kaldın diye sorarken ne açıklama bekliyordunuz ki? Tiye almış sizi zira nerde kaldın ne demek? Tıraş olmuştur, tırnak kesmiştir , özel bölge temizliği yapmıştır, suyun altında keyif yapmıştır , kese yapmıştır....yada aklınıza geleni yapmıştır. Hangisi olursa olsun anlatılacak durumlar değil. Hadsiz bir soruya verilen hadsiz bir cevap olmuş.
Ben onu uyuya kaldi sanip uyudunmu filan yazdim oda anca ciktigini soyledi

27 yasinda ve evlenmek icin beni zorluyor

Türkiye'de kimi ergenlikler 30 yaşına kadar sürüyormuş. Ondan.
Evlenme kısmını bilemem, adamcağız yuva insanıdır, bulmuştur cillop gibi kız, "Çocuklarımın geninin yarısını bu kadından istiyorum" diyordur, yani, evlenesi gelmiştir. Ne diyelim :)

Durumdan duruma değişir bence başka başka özel işleri varsa 40 dakikadan fazlada sürer:p

Aynısını düşündüm. Banyoda yapılabilecekler bu kadar sınırlıyken sormak saçma olmuş. Çocuk da hepimizin aklına gelen şeyi ima ederek ayrı bi densizlik yapmış.

Back
X