Yanlis anlamada hanj demek istedigim su.
Hani 2 sene olmus. Bi opucuk ister. Sonra birz daha fazla ister. Bunlari hic istemedimi sevgilin senden?
Etrafda hersey seks olmusken siz herseye ragmen uzak duruyorsunz o konulardan ve bi eksiklik hissetmiyormusjnz? Daha dogrusu sevgilin hissetmiyormu?
Agz acik kaldi boyle erkeklerden umidi kesmistim ben ya.
Eski hayati nasildi? Hic cinsel deneyimi olmadimi zamaninda?
sımdı ben sıze ılıskı detaylarımdan mı bahsettım yoksa aklı uckurunda olmayan erkek te var mı demek ıstedım
bu soruları bana neden soruyosunuz kı sız oldukca komık
herhalde sızın karsınıza hep sızden baska sey ısteyen bırılerı cıktı
allah askına kac yasındasınız sız calısıyor musunuz var mı bırısı hayatınızda ??
eskı hayatı gayet guzeldı sevgılımın, yenı hayatı daha da guzel ben varım çünkü =)
Neyse, coktan yanlis anlasilmisim bile.
Kisa kesiyim. Mutluluklar size.
Kızlar feministlikle ilgisi yok ama bir erkeğin agzindan aynen aktariyorum: "Keşke fiziksel ihtiyaçlarimiz olmasa da sizin kaprislerinizi triplerinizi çekmek zorunda kalmasak". Ha bu arada bunu söyleyen kişi ne kocam ne sevgilim sadece samimi bir olduğum iyi anlastigim arkadasimdi taki kadınlar hakkındaki dusuncelrini oğrenene kadar. Erkeklerin hepsi böyle mi kadini seks makinesi olarak gören zihniyete tüküreyim ben çok sinirlendim.
Ben feministim bunu söylerken de çoğu insan gibi gocunmam aksine övünürüm. Senin tüm erkekler çıkarcıdır genellemen, kadınların eksik zekalı olduğunu düşünen erkeklerin genellemesinden farksızdır ve kabullenilemez. Bu tür cinsel genellemelerden inan hiç hoşlanmıyorum. Benimde bir sevgilim var, yıllardır aynı evi paylaşıyoruz. Attığım tribi de sever, yaptığım yanlışları da sever, doğrularımı da sever, kısacası beni sever. Cinsellik aramızda bir tabu da değil, öyle çok önemli de değil. Kısacası o şahsın söylediği gibi biri asla değil. O şahsın söylediği gibi biri olmayan çok erkek de tanıyorum. Bu sözü sarfetmiş adam besbelli ki kadınları sadece cinsel obje olarak gören biri. Kendisini insan yerine koyup lafını ciddiye almazdım. Boş, bomboş bir adam. Fiziksel ihtiyaç meselesi de sadece erkeğe değil kadına da aittir. Ama karşısındakini sadece bu ihtiyaç için tasarlanmış bir obje olarak gören de hıyarın tekidir. Cinsler olarak birbirimizi bu tarz genellemelerden uzaklaşıp sevip sayması öğrensek herşey daha güzel olacak...Kızlar feministlikle ilgisi yok ama bir erkeğin agzindan aynen aktariyorum: "Keşke fiziksel ihtiyaçlarimiz olmasa da sizin kaprislerinizi triplerinizi çekmek zorunda kalmasak". Ha bu arada bunu söyleyen kişi ne kocam ne sevgilim sadece samimi bir olduğum iyi anlastigim arkadasimdi taki kadınlar hakkındaki dusuncelrini oğrenene kadar. Erkeklerin hepsi böyle mi kadini seks makinesi olarak gören zihniyete tüküreyim ben çok sinirlendim.
böyle düşünebilir odundur hayvandır vs. ama bunu size açık açık nasıl söyleyebiliyor ?Kızlar feministlikle ilgisi yok ama bir erkeğin agzindan aynen aktariyorum: "Keşke fiziksel ihtiyaçlarimiz olmasa da sizin kaprislerinizi triplerinizi çekmek zorunda kalmasak". Ha bu arada bunu söyleyen kişi ne kocam ne sevgilim sadece samimi bir olduğum iyi anlastigim arkadasimdi taki kadınlar hakkındaki dusuncelrini oğrenene kadar. Erkeklerin hepsi böyle mi kadini seks makinesi olarak gören zihniyete tüküreyim ben çok sinirlendim.
Bir kişinin cahilene düşüncesine göre genel bir algı oluşturamayız.Ona göre kadın seks objesi.Kendi çapına göre açıklamış.Asıl sorun,bunu sana nasıl söylebiliyor.Kızlar feministlikle ilgisi yok ama bir erkeğin agzindan aynen aktariyorum: "Keşke fiziksel ihtiyaçlarimiz olmasa da sizin kaprislerinizi triplerinizi çekmek zorunda kalmasak". Ha bu arada bunu söyleyen kişi ne kocam ne sevgilim sadece samimi bir olduğum iyi anlastigim arkadasimdi taki kadınlar hakkındaki dusuncelrini oğrenene kadar. Erkeklerin hepsi böyle mi kadini seks makinesi olarak gören zihniyete tüküreyim ben çok sinirlendim.
bence doğru söylemiş erkek ve kadını kafa yapısına bakınca çoğu kadın erkekler için çekilir dert değildirKızlar feministlikle ilgisi yok ama bir erkeğin agzindan aynen aktariyorum: "Keşke fiziksel ihtiyaçlarimiz olmasa da sizin kaprislerinizi triplerinizi çekmek zorunda kalmasak". Ha bu arada bunu söyleyen kişi ne kocam ne sevgilim sadece samimi bir olduğum iyi anlastigim arkadasimdi taki kadınlar hakkındaki dusuncelrini oğrenene kadar. Erkeklerin hepsi böyle mi kadini seks makinesi olarak gören zihniyete tüküreyim ben çok sinirlendim.
heriki tafafta çok zıt ve birbirine katlanıyor.çocuk durumu söze dökmüş sadeceKızlar feministlikle ilgisi yok ama bir erkeğin agzindan aynen aktariyorum: "Keşke fiziksel ihtiyaçlarimiz olmasa da sizin kaprislerinizi triplerinizi çekmek zorunda kalmasak". Ha bu arada bunu söyleyen kişi ne kocam ne sevgilim sadece samimi bir olduğum iyi anlastigim arkadasimdi taki kadınlar hakkındaki dusuncelrini oğrenene kadar. Erkeklerin hepsi böyle mi kadini seks makinesi olarak gören zihniyete tüküreyim ben çok sinirlendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?