- 31 Ağustos 2022
- 274
- 109
- 33
- Konu Sahibi Sunshine11111
-
Hemen izleyeyim ahahah yok kendi yaşadığım bir şey.kirli sepeti dizisinde ayni boyle bi sahne vardi. hizmetci kiza evin beyi ilgi duyuyor. ayni bu anlattiklariniz orda yasaniyordu. yoksa dizideki sahneyi mi soruyonuz bize
Danışıyorum ne yapayımYav ablacim ayni adamin her hareketi icin konu mu acacaksin sen?
Son iki konudakiler ayni adam mi, yoksa farkli farkli adamlar mi?
Danismayin demiyorum da ayni adamin her hareketinden anlam cikarmaya çalışmak yorucu olmuyor mu?Danışıyorum ne yapayım
Sevince olmuyor :)Danismayin demiyorum da ayni adamin her hareketinden anlam cikarmaya çalışmak yorucu olmuyor mu?
Güzel görünüyorumgüzel çirkin olmaya göre değişen bir cevap
o zaman çocuk gibisinGüzel görünüyorum
Şımarık ve ısrarcı tavrıma söylüyordu:)) gülüyordu bir yandan da. Flört cümlesi gibi geliyor bana ama size de sormak istedimo zaman çocuk gibisindemek istiyor büyük ihtimalle. o da sizi güzel buluyor sizden hoşlanıyorsa
bi kere bie mekana gittim orada arkadaşlarımla konuşuyorduk sonra lavaboya gittim dönüşe birisi geldi selam verdi kaç yaşındasınız diye sordu neden dedim yan masada oturuyordunuz sürekli heyecanlı heyecanlı bir şeyler anlattınız çocuk gibiydiniz dikkatimi çekti Instagramdan ekleyebilir miyim dedi yok dedim çekildim ama bak aklımda kalmışŞımarık ve ısrarcı tavrıma söylüyordu:)) gülüyordu bir yandan da. Flört cümlesi gibi geliyor bana ama size de sormak istedim
Yaa çok tatlı:)))) sonra ne oldu?bi kere bie mekana gittim orada arkadaşlarımla konuşuyorduk sonra lavaboya gittim dönüşe birisi geldi selam verdi kaç yaşındasınız diye sordu neden dedim yan masada oturuyordunuz sürekli heyecanlı heyecanlı bir şeyler anlattınız çocuk gibiydiniz dikkatimi çekti Instagramdan ekleyebilir miyim dedi yok dedim çekildim ama bak aklımda kalmışbazı erkekler neşeli kadın seviyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?