Evet tek çocuğum. Belki başka kardeşim olsaydı erkek olabilirdi orasını hiç bir zaman bilemicez.![]()
Tek çocuk olmakta bazen ayrıcalık oluyor sanırım...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet tek çocuğum. Belki başka kardeşim olsaydı erkek olabilirdi orasını hiç bir zaman bilemicez.![]()
bence kesınlıkle yanlıs benim eşim kara kaş kara göz boylu poslu tam birmaço erkek tipi yanibir kızımız var bence kesınlıkle alakası yok
Esim kara kas göz koca göbek kalın ses enine boyuna bir adam..
Kafa yapısı olarak kibar yani en azından bana karsı kibardir genelde.. Bu sebeple kızımız olmuş olabilir mı acaba
Ama babam çok sert erkektir görüntü ses hatta tavır olarak kabadir. Ablam Abi'm sonra ben olmusuz
Bilemedim simdi
Konu baya ilgincmis ya ben hic bilmiyordum böyle
mülayim erkeklerin daha cok kiz cocugunun oldugunu
söyle bi düsündümde ..
benim babamda böyle di$ görünüsten acaip maco birisi yani hööyyt dese insan kaccak delik arar
ve benimde iki tane abim var ,, en son ben olmusum onuda oglan diolarmis ama kiz olmusum
Dayimi düsünüyorum oda böyle pek mülayim cici kibar bi adam
onunda 3.tane kizi var :80:
ama bide benim eski e$imi düsünüyorum hicte mülayim birisi degildi
ama kizim oldu
iyiki de olmus ohh
maco erkeklerin oglan cocuklari oluncada ayni babasi gibi oluyorlar .. cekemezdim valla :82:
hiç alaka kuramadım.ilgisi yok bence...
kapı gibi kocam var ama kızımda var![]()
benim koca görünüştede sert durur.normaldede huyu öyledir.içi dışı bir
ama iki kızımız var..bizdede tutmuyo...
babam çok iyi bi insandır.hani mülayim dedigimiz kişilerden..biz üç kız kardeşizz..erkek kardeşimiz olmamış..bu tutuyo..
ama bence çok ilgisi yok gibi.tutunlar ve tutmayanlar olcak tabi.her neyi karşılaştırsak bile %100 yoktur.arkadaşım bence onu düşünerek çocuk yapmaya korkuyorsan hiç korkma ..
benim dayım çok mülayim biridir.karısına ve çevresinee..yani tepende gezdirecegin biridir dışıda ölye içide..2 oglu bi kızı var.kız sonuncu ..
merhaba arkadaslar benim esimde gorunus super boylu porslu ama benimde 3 kiz var benim esimin gogusunde jinakomasti var kendiside bundan sikayetci hatta aldirmak istiyor bir arkadasi demiski testesteronu yukseltmen lazim ozaman azalir diorum bu 3 kizi olanlarin esindede bu problem varmi normalde erkeklerin gogus bogesi dumduz olur benim bir arkadasin esinin dumduz gogus bolgesi 2 oglu var sizlerin esinin de boyle problemi varmi acaba yanitlarsaniz sevinirimbenim koca görünüştede sert durur.normaldede huyu öyledir.içi dışı bir
ama iki kızımız var..bizdede tutmuyo...
babam çok iyi bi insandır.hani mülayim dedigimiz kişilerden..biz üç kız kardeşizz..erkek kardeşimiz olmamış..bu tutuyo..
ama bence çok ilgisi yok gibi.tutunlar ve tetmayanlar olcak tabi.her neyi karşılaştırsak bile %100 yoktur.arkadaşım bence onu düşünerek çocuk yapmaya korkuyorsan hiç korkma ..
benim dayım çok mülayim biridir.karısına ve çevresinee..yani tepende gezdirecegin biridir dışıda ölye içide..2 oglu bi kızı var.kız sonuncu ..
merhaba arkadaslar benim esimde gorunus super boylu porslu ama benimde 3 kiz var benim esimin gogusunde jinakomasti var kendiside bundan sikayetci hatta aldirmak istiyor bir arkadasi demiski testesteronu yukseltmen lazim ozaman azalir diorum bu 3 kizi olanlarin esindede bu problem varmi normalde erkeklerin gogus bogesi dumduz olur benim bir arkadasin esinin dumduz gogus bolgesi 2 oglu var sizlerin esinin de boyle problemi varmi acaba yanitlarsaniz sevinirim
Kiz ben ilk defa duyuyom böyle seyleri ne alakasi var ya boyla bosla kalipla tamami ile iliski zamani ve beslenme v.s. en önemliside Rabbimizin kaderimize yazdigi ile ilgili bu durum hem baktimda cevreme hicte naif insanlarin kizi kabalarinda oglu olmamis peki bu hem kizi hemde oglu olanlar nasil yapida oluyo..............
eşim 180 boyunda...
72 kg...
göbek yok.. manken gibidir sıfır yağ...
yakışıklı sayılır..
1 oğlum 2 kızım var...
1 ve 3 numara bana benziyor... 2 numara babasına...
dolayısıyla esmer kara kaşlı kara gözlü bir kızım..
sarı saçlı mavi gözlü diğer kızım...
oğlum kumral..
bence pek alakası yok canım ya...