- Emoji Skoru
- 158
- Puanlar
- 103
- Konu Sahibi Nehirce 32
Benim fevri davranmayın sebeplerinden geçerli ama ben çok zor bir dönemden geçtim karşıma tekrar çıktığı zman anlattım herşeyi açık oldum yeni Nisan attığım için hemen cevap vermedim mesajlarına ama geride çekmedim kendimi bana beni istiyor musun diye sorduğu soruya cevap vermek için aradim ama davranışları benimle konuşma tarzı ilgisiz arkadaş toprak muhabbetine girince anladım niyetini amacı ne bilmiyorum ben zor günler yaşadığımı psikolojik olarak da desteğe ihtiyacımin olduğunu biliyordu maden niyeti sadece arkadaş olarak devam etmekse o zman öyle yaklaşacıktı bende bir beklenti içinde olmazdimSenelerdir seni sevmiş biri var karşında. Bu kadar sene severken iyiydi, bir iki yazmadı diye karakteriyle itham edilmesi çok üzücü. Demek ki gerçekten etkilenmemişsin, ilgisini istemişsin. Karşındaki de insan, onunda kendine ait bir yaşamı var. Üstelik yaptığı açıklamalarda yeterli ve geçerli sebepler. Dünya hiçbirimizin üzerinde dönmüyor. Madem birşeyler hissettin, yargılamadan sıkmadan beklentiye girmeden devam et. Ve ne olursa olsun gemileri yakmadan önce kartlarını açık oynamayı dene. Düşüncelerin bana çok fevri geldi. O adam mecbur değil sevmeye, yazmaya, aramaya. Zamanında kalbini kırmışsın. Yine de dayanamamış yazmış. Bence bundan sonra yapman gereken sakin olmak.