Erkeklerin evlilige adapte olması ile ilgili

sizdenbiri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2013
252
1
26
Diğer
Başka bir konuda yorumcu bir arkadaşımız geç evlenen erkeklerin evliliğe adapte olamadigini ve sorumluluk aile kavrami gibi şeyler onlara boş geldiğini ve hala kendilerini bekar sanıp hayatlarına öyle devam etmek istediklerini paylaşmış. Sizce yaş mı gerçekten faktör yoksa yapıya karaktere göre değişen bir şey mi? Bu konu ile ilgili tecrübelerini çevrede gördüklerini ve yorumlarını paylaşanlara şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Yaşla alakası yok bence. Genç yaşta da evliliğe adapte olamayanlar var, hatta bence genç yaşta evlenen erkekler daha zorlanıyorlar.

Bence erkeğin biraz aklı başında olması lazım yaşını oturtması lazım, küçük yaş sağlıklı değil diye düşünüyorum. En az 25 olabilir.

geç değil genç evlenen erkekler evlılığe adapte olmakta zorlanır. tamam kişilikde onemlı ama düşünsenıze sız askerden gelmış oğlunuzu hemen evlendırme peşinde koşarsanız o çoçuk daha yaşayacağını yaşamadan evlılık gıbı ağır bır sorumluluğun altına gırmış olur. sonra zapt edebılırse etsın evdekı karısı
yaş çok onemlı ben 27 ım bıtırken evlendım eşim 30 du. evlılığe adapte surecını hıç yaşamadık. sankı yıllardır evlı gıbı olduk hıç zorlanmadık. darısı herkesın başına

Konu içeriği sebebiyle ilgili başlığa taşınmıştır.

genç yaşta yapılan evliliklerde adaptasyon sorunu olur
erkek için 27-30 yaş ideal bu yaştan sonra da adapte olamıyorsa kendi problemidir

genç yaşta yapılan evliliklerde adaptasyon sorunu olur
erkek için 27-30 yaş ideal bu yaştan sonra da adapte olamıyorsa kendi problemidir

30 yaşını geçmiş bekar olanlardan da yok ben şuna gelemem buna gelemem diye şeyler duyuyorum bu da benim kafamda bazı soru işaretleri bırakıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…