merhaba arkadaslar...benim sorunum esimleee...bazen sesini yukseltiyor...ve ben bagirmiyorummm diyor...bunu ona nasil aciklaya bilirimm bilmiyorummm...sinirlenincee birden bagirmaya basliyor...onceden oyle degildi...su siralar daha cok olmaya basladi...ailesiyle ilgili problemleri var...onlara bunalip bana patliyorr...
erkekler genelde boyleymis gibi geldi bana...bugun yasadigim bi olay boyle dusundurdu beni...
bugunki olayy...esimle birlikte markete gittik...orda bi kadin esiyle birlikte alisveris yapiyordu...kadinin yanindan gectimmm pardon dedimm ayagima bastii...ve kadinin kocasi marketde bagirmaya basladi...(ne sagini biliyorsun ne solunu kormusun anlamadimki be kadinnn geri zekali ) falann...ben sok oldummm...biraz sessizz bi sekilde (siz erkekler hep aynisiniz ) dedimmm...duydumuu bilmemmm...erkekler neden bu kadar agresiff ve insani rencide etmeyi cok seviyorlar sanirimm...kadinin yuz ifadesini gorunce uzuldummm...esine tepki bile vermedi...ben olsammm susmazdimmm...sustu kaldiii...
Valla ben bunun belli bir cinsiyete yüklenmemesini düşünüyorum. Maalesef günümüzde kadın yada erkek herkes gergin. Ekonomik koşullar, yaşamın koşturmacısı, trafik vs vs tüm bunlar insanların tahammül sınırlarını fazlaca zorluyor. Hiç olmadık yerde hiç olmadık bir anda insanlar patlıyor artık. Geçen gün pazarda bir bayanın çocuğu tezgahta duran ürünleri elleyip atıyordu, satıcı "hanımefendi çocuk yere atıyor, bir dikkat etseniz" dedi. Aman dediğine pişman oldu, kadın delirmiş gibi bağırmaya başladı."çocuk benim çocuğum, sen mi terbiye edeceksin; şimdi yıkarım bu tezgahı kafana geçiririm"... şeklinde bir ton laf etti. Demek istediğim özel hayatında sorunlar yaşayanlar, üstüne bir de yaşamın koşturmacası eklenince ruhsal olarak yorulabiliyor. Bazı patlamalar bu yüzden.Eşinizin de ailesi ile sorunları varmış, demek ki yorulmuş. Bazen hepimiz bir dağın tepesine çıkıp avazımız çıktığı kadar bağırmak istemiyor muyuz?
Yapıştırdık erkeklere ''aynısınız'' etiketini çıkmıyor üzerlerinden
Aynı olur mu hiç.. hele bu verdiğiniz örneklerde...
Evli değilim ama uzun süreli bir ilişkim var kavga ederiz elbette sayısız hemde ama hiç bir zaman sesini yükseltmedi ya susup uzaklaşmayı benimle konuşmamayı tercih etti yada oturdu derdini anlattı...
Bu başbaşayken bile böyleyse toplum içinde hiç sesini çıkarmaz zaten heleki ne sağını ne solunu biliyosun gerizekalımısın gibi bir söz asla demez..
Markette kadın istemeden ayağınıza bastı sanırım bunda bir suç mu varda o hanzo bağırıyor deli dana gibi..
Ben sokakta sevgilimle el ele yürürken dalgınlığıma geldi saniyelik arkama dönmüştümde önümde giden iki kızın ani durmasıyla onlara tosladım
Kızlar hiç kızmadıkları gibi ''ay yolun ortasında dank diye durursak böyle olur işte'' diyip güldüler hatta...
Sevgilimde aynı şekilde ''nereye bakıyodun ki öyle'' dedi güldü..
Yani insanlar çeşit çeşit edepli birisi zaten bağırıp çağırmaz çünkü o kızlar beni tersleyebilirlerdi bile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?