Ben size bir şey danışmak istiyorum.Ben kendi halinde dışarda da beğenilen bir öğretmenim.Benden iki yaş küçük bir gençle görüşüyorum iki yıla yakındır.Kendisi de dışarda dikkat çekecek kadar yakışıklı bir erkek..Neyse biz ciddi düşünüyorduk.Kendisi daha atanamadı ama inanın çöp dahi toplasa ben onu bırakmam.Parayı zerre umursamayan biriyim.Çünkü fakirliği dibine kadar yaşadım.onla anlaşırdık aynı dili konuşurduk.Hakkını yiyemem siniri falan yoktur en kötü zamanlarımda da yanımda olmuştur..Fakat öyle bir huyu var ki bu huyu beni mahvediyor.Bakın ben dışarda dikkat çeken konuşması oturması ile beğenilen biriyim.Fakat sevdiğim adam da benleyken gözü hep fıldır fıldır.Boğa erkeği.Yani kendisinin yakışıklılığının farkında acaba bütün güzel kızlara bakma ihtiyacını ordan mı duyuyor.Kaç kez uyardım.İnkar ediyor.İnanın şimdi bile konuşmak isteyen insanlar var benimle.Ama ben o karakterde biri değilim.Kendisini de seviyorum.İlerde de iyi bir baba olur kendisinden hiç şüphem yok.Ama onunlayken dediğim gibi başka kızlara bakıyor.İnanın birçok şeye sahip olmama rağmen güzellik,kariyer, eğitim..Buna rağmen özgüvenim gitmeye başladı..Siz olsaydınız ne yapardınız?