Erkeklerin gözü hep dışarıda mıdır?

freud7

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2018
43
9
1
34
Ben size bir şey danışmak istiyorum.Ben kendi halinde dışarda da beğenilen bir öğretmenim.Benden iki yaş küçük bir gençle görüşüyorum iki yıla yakındır.Kendisi de dışarda dikkat çekecek kadar yakışıklı bir erkek..Neyse biz ciddi düşünüyorduk.Kendisi daha atanamadı ama inanın çöp dahi toplasa ben onu bırakmam.Parayı zerre umursamayan biriyim.Çünkü fakirliği dibine kadar yaşadım.onla anlaşırdık aynı dili konuşurduk.Hakkını yiyemem siniri falan yoktur en kötü zamanlarımda da yanımda olmuştur..Fakat öyle bir huyu var ki bu huyu beni mahvediyor.Bakın ben dışarda dikkat çeken konuşması oturması ile beğenilen biriyim.Fakat sevdiğim adam da benleyken gözü hep fıldır fıldır.Boğa erkeği.Yani kendisinin yakışıklılığının farkında acaba bütün güzel kızlara bakma ihtiyacını ordan mı duyuyor.Kaç kez uyardım.İnkar ediyor.İnanın şimdi bile konuşmak isteyen insanlar var benimle.Ama ben o karakterde biri değilim.Kendisini de seviyorum.İlerde de iyi bir baba olur kendisinden hiç şüphem yok.Ama onunlayken dediğim gibi başka kızlara bakıyor.İnanın birçok şeye sahip olmama rağmen güzellik,kariyer, eğitim..Buna rağmen özgüvenim gitmeye başladı..Siz olsaydınız ne yapardınız?

Bakan insanı engelleyemezsin ki...Sadece kendini yer bitirirsin.Her erkek aynı değil.Bana göre yanında eşi sevgilisi olan kadın erkek yanından biri geçtiginde bakmicak

Yoo ne yakışıklı erkekler var kafasını yerden kaldırmıyor. Bu yapı meselesi , çirkin olup gözü sürekli başka kızlarda olan erkeklerde var. Onu yakışıklı oluşuna bağlamayın kesinlikle.
Karakteri öyle demekki.
Ve asıl soru sizin yanınızda bariz başkalarına bakan birini nasıl sevebiliyosunuz , nasıl soğumuyosunuz ?
Düzelmesini felan beklemeyin. Evlenincede bu konuda şikayet edemezsiniz çünkü bile bile kabul etmiş olacaksınız.
Gerçekten bunu kendinize yapacak mısınız ?
Mantıklı davranın lütfen.

sevgilinizin yaptığını bütün erkekler üzerine yapıştımanız yanlış

kendinizi böyle teselli edemezsiniz

gelecekte iyi mi olur kötü mü olur bilemem

ama huylu huyundan vazgeçmez çapkın erkek çok zor ben zamanında çok çektim çok üzüldüm ama şimdi kurtulduğum için çok şükrediyorum

boşa üzülmüşüm onca zaman

duyduğuma göre hala aynıymış şimdiki kız arkadaşı çok üzülüyomuş bu duruma dilerim o kızcağızda kurtulsun

Kendi adıma ben böyle biriyle yapamazdım. Dikkati bende olsun, yanında ben yokken bile hareketlerine dikkat etsin isterim. Ki ben varken bile milleti kesiyorsa sıkıntı. Bence çok iyi düşünün evlilik kararı vermeden önce. Evlenince değişir mi diye değil de, evlenince buna katlanabilir miyim diye düşünün.

Her erkeğin gözü dışarda değildir. Etrafını fazlaca gözlemleyen bir erkeğin de gözü dışarda diyemeyiz. Bazı insanlar özellikle aktif yapıdaki insanlar girdiği bir ortamda etrafını aşırı derecede gözlemler. Dışardaki her uyarana tepki verebilir. Bakmak vardır, bakmak vardır. Eğer alıcı gözle özellikle hoşuna giden insanlara bakıyorsa size saygısının olmadığını düşünürüm. Gözlemci bir yapıdaysa da bunun özgüvenini etkilemesine izin vermeyin bence.

Atanamamış başka kızlara bakıyor bu sadakatsizliktir arada 2 yaş var ilerde sizi beğenmeyebilir bile ne güzel atanmışsınız daha iyi insanlara bakın bile bile kendinizi ateşe atmayın atanmayı yada başka bi işe girmeyi düşünmüyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…