erkeklerin güvenini kazanmak için ne yapmalı

mutsuzkiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2010
110
21
98
İstanbul
bir erkeğin güvenini kazanmak için yapılabilecek şeyler nelerdir fikir almam gerek yani ona bu güveni verecek davranışlar neler?mafoldumben

bir erkeğin güvenini kazanmak için yapılabilecek şeyler nelerdir fikir almam gerek yani ona bu güveni verecek davranışlar neler?mafoldumben

Böyle bir şey için özel bir çabaya gerek olacağını sanmıyorum canım kendin gibi davran zaten güvenilir biriysen bunu fark edecektir.

tabikii ilk başta YALAN konuşmamak ben konuştumm cezasını feci şekilde çekiyorum
DÜRÜST VE SADIK OLDUKDAN SONRA GERİSİ SATEN GELİR..:asigim:
aşkımmm affettt benii

Bunlar da önemli tabi. 2,5 yıldır beraberiz erkek arkadaşımla ona karşı hiç yalan söylemedim diyebilirim daima dürüst ve sadık oldum onun da bana karşı öyle olduğunu biliyorum bu yüzden hiç güven problemi yaşamadık.

iste güven kaybetmek saniyeler icinde yaşanan bir seyken güven kazanmak yıllarını alır..
o yüzden o güveni asla kaybetmemek gerek..kaybetmesi oldukça kolay ama kazanması da bir o kadar zor..

Güven ya da güvensizlik zamanla oluşur zaten..
Haklı yalanınızdan o hoşlanmayabilir mesela...
Şahsi fikrim size güvenmeyen bir adam için boşa kürek çekmeyin... Güven kuş misali bir defa uçtu mu yakalayamazsınız..

haklı bir yalansa peki

Ben bana (haklı neden de olsa fisfisfis ) yalan söyleyeni affetmezdim...

Ona göre "haklı" olması benim gerçeği öğrenme hakkımdan üstün olamaz... :umursamaz:

Belki ben o rahatsız olduğu durumu hoş göreceğim yahut ortadan kaldıracağız birlikte, buna kendi başına karar verip her şeyi düzeltmeye çalışırken tümden bozması hiç hoşuma gitmez...

Kısacası "gerçekler acıdır" derler ama yalana kıyasla "tadından yenmez"... sengözlerimebaksanab

İlk ve son hatalar derken?
Sayıyla mı hata yapıyorsunuz,yalan söylüyorsunuz anlamadım...
Yanlış yapmış olabilirsiniz,erkek arkadaşınızı üzmüş olabilirsiniz ancak kendinizi bu kadar hırpalamaya ne gerek var?
Güzelce özrünüzü dilersiniz,hayatınıza devam edersiniz..
Heee affetmezse de kendi bilir..
Çok da yıpratmayın bence kendinizi..

erkeğe karşı güven kazanmak için bi kaç şey var..
mesela erkek arkadaşlarının tümünü birden yok say
onları hiç tanımamış gibi ol hayatında olsunlar ama ilgisiz ol
onlardan (erkekler) uzak dur ama soyutlama kendini..
kesinlikle yalan söyleme dediklerinin arkasında dur
doğru bildiğinden onun için kesinlikle şaşma...
içinden geldiği gibi davran yapmacık olma..
erkekler yapmacık davranan her önüne gelen erkekle gülerek konuşan kızlardan pek haz etmiyorlar..

sen kendini dusun bir erkek senin guvenini kazanmasi icin ne yapmasi gerekiyosa sende bi erkegin guvenini kazanmak icin ayni seyleri yapmalisin. Yalan soylememek ve sadakat bunlerin en onemlileri ...

sen erkek arkadaşına sadık ve dürüst olduğun sürece en önemlisi kendin olduğun
(yapmacık)olmadığın sürece erkek arkadaşının güvenini kazanabilirsin...

yalnız bir şey sorucam canım eğer çok özel değilse neden erkek arkadaşının sana olan
güvenini tekrar kazanmak istiyorsun.
ne yaptın ki güven kazanma çabası içindesin.

bi kere korkak olmamak gerekıyo ay guvenırmı guvenmezmı ınanırmı ınanmaz mı dememek lazım yani...neysen o şekılde davranmak gerekiyo ve de dürüst olun ne sorarsa sorsun naparsa yapsın her zaman durust olun gercegı söyleyın eger kendınıze özguvenınız varsa kendınıze guvenıyosanız karsınızdakı de sıze kendılıgınden guvenecektır zaten . (tecrubeyle sabit )

kişisel fikrim çok üstüne düşmeyeceksin..
ipini salacaksın ama göz hapsinden ayırmayacaksın, ama çakmayacak tabii durumu:)
kızdıgında sinirli sitemkar bir tonda değil, sakin gerekirse alaycı bir ton kullanacaksın
duygularını belli edeceksin ama ben seninim cebindeyim imajı vermeyeceksin
özetle güven falan hikaye kızlar, kaybetme korkusu yaşamalı bu aslanlar yoksa çok güvenmeleri de iyi değil:)

olduğum gibiyim asla ondan bişi saklamam bunun için özel bi çaba sarfetmiyorum o da der sana güvenim sonsuz illa bişi yapmanız gerekse dürüst olun yeter sonu ne olacaksa olsun dürüst olun ben dürüst olmakla aşkımı aşklandırdım :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…