• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkek neden eşini arzulamaz ?

Aklına hakaret ama gayet de inanmış valla bizimki de.saygı duya duya anlatıyor.bu kişi böyle yaşayıp gidecek anladığım kadarıyla da aklınca kendini çözüm bulmaya çalıştığına inandırmaya çalışıyor.bu tarz iki konu var şu an forumda aktif olarak.anladiğım kadarıyla diğer konudaki arkadaş da böyle yaşayıp gitmeyi planlıyor.eee ne diyelim herkesin kendi hayati.ama bence yanlış karar.
Yaşları da 30 civarı ikisinin de.o yaşa kadar hayatlarına dahil olmayan bir şeyin önemini de tam kavrayamıyorlar sanırım.adam gibi cinsellik yaşayamadan da yaşlanıp gidecekler gibi görünüyor.yanliş yetişirilme tarzı nedeniyle 30 yaşına kadar bekleyen insanlar ondan sonra da bu tarz şeylere maruz kalıp hayatlarını heba ediyorlar.hepimiz bu tarz saçmalıklarla büyüdük ama bir yaşa gelince de oturduk düşündük hayatımızın sorumluluğunu almak zorunda olduğumuzu anladık.nedir ne değildir araştırdık yani.bazı insanlar bunu yapamıyor demek ki.
Saygı duya duya anlattigimi eşime bu platformda küfür etmedigim beddua etmedigim icin mi düşündünüz anlamadim ? Ben burda durumu saygi cercevesinde size aktariyorum o farki once bi idrak edelim. Ayrica bir şey danışıyoruz diye en salak biz, en akıllı siz olmuyorsunuz kusura bakmayın.. kendimce zaten zor bir süreçten geçiyorum ve bu süreci kendimce bi karara bağlama aşamasında sadece insanların bakış açılarını öğrenmek isteme amaçlı durumu yazdım ve yorumlara bakiyorum.

Saygı duya duya anlattigimi eşime bu platformda küfür etmedigim beddua etmedigim icin mi düşündünüz anlamadim ? Ben burda durumu saygi cercevesinde size aktariyorum o farki once bi idrak edelim. Ayrica bir şey danışıyoruz diye en salak biz, en akıllı siz olmuyorsunuz kusura bakmayın.. kendimce zaten zor bir süreçten geçiyorum ve bu süreci kendimce bi karara bağlama aşamasında sadece insanların bakış açılarını öğrenmek isteme amaçlı durumu yazdım ve yorumlara bakiyorum.
Çok sert şeyler yazmadım aslında.ama biraz daha sakin olup düşündüğünde hak vereceğini düşünüyorum.şu an tam objektif bakamiyorsun olayın içinde olduğun için.sana tavsiyem aynı evin içinde kalmadan başka bir yerlerde oturup düşünmen daha dışarıdan bakman olaylara 🙏

Back
X