Erkeklerin Hakkından Nasıl Gelicez Ki Biz?

Lathego

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2011
223
1
0
İzmir
Söyleyin bana bi yöntemi yok mu erkeğin gözünü dışarıdan korumanın? Her erkek böyledir, bi şey yapamazsın demeyin lütfen mutlaka yapabileceğimiz bi şeyler olmalı. Lütfen söyleyin bana gözünü nasıl korurum dışarıdan? Her türlü ama. Nasıl korurum p.rno izlemesinden, sapık resimlerden bile... Siz eşinizi / sevgilinizi nasıl bağladınız kendinize? Ben nasıl bağlayabilirim?

Bütün erkekler aynıdır lafı, hayatında hep kötü örneklerle karşılaşmış talihsiz insanların masalı. Yoksa değiştirmen gerekmeyen, karakteri düzgün erkekler de mevcut dünyada.

Sırf benim baskılarım, taktiklerim yüzünden bazı şeyleri yapmayan bir insana saygı duyamam, sevemem. Çünkü güvenemem. Senin gözün üstündeyken dediklerini yapacak da, peki ilk fırsatını bulduğu anda ne yapacak? Karakterinde varsa ne kadar çabalarsan çabala, sürekli gözetim altında tutamayacağına göre... O yüzden bu konuda sana verebileceğim tek öneri; birini senin için doğru insan yapmaya çalışma, doğru insanı bul.

Son düzenleme:
bunun için özel bir çaba harcanması gerektiğini düşünmüyorum açıkçası..
kadın-erkek, içinde varsa vardır yoksa yoktur..hem kadın hem de erkek için "namus" kavramının geçerli
olduğunu düşünüyorum..kadınların zaafları var bu bir gerçek..aşık olup bağlanmadan önce bir takım şeylere
dikkat etmek lazım..eğer çok sevip bağlanılırsa gerçekleri görmek bir o kadar zor oluyor..ya görülmek istenmiyor
ya da aşırı baskıcı bir tutum izleniyor..kim çok sıkılmaktan hoşlanır ki? ve kim baskı altındayken kendini bir şeyler yapmak
için firari durumuna geçirmez? :6:

hal ve hareketlerimiz ölçülü ve tutarlı olmalı bu yüzden..tanışma aşamasında karşımızdaki insanı daha iyi nasıl tanıyabilirimi
düşünmek ama öz yargısız...çünkü bazıları cidden suyunu çıkartıyor..:ssz: kısacası özel bir çabaya gerek olduğunu düşünmüyorum ben:30:

Back
X