Erkeklerin herşeyi bahane haline getirmesi?

Muasere

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
48
0
86
Ankara
Dün doğumgünümdü ayrıca ayrılık günümüzdü. Doğum günü hediyesi verdi bana ayrılarak. Ayrılış nedeni öyle koydu ki hiç açıklamadan argo bi dille kovaladı daha sonra uyduruk bi açıklamayla bütün evin yükü bende hem iş hem sen ağır geliyosunuz dedi. Nasıl bir bahanedir anlamıyorum. Bu kadar basit mi herşey?

Dün doğumgünümdü ayrıca ayrılık günümüzdü. Doğum günü hediyesi verdi bana ayrılarak. Ayrılış nedeni öyle koydu ki hiç açıklamadan argo bi dille kovaladı daha sonra uyduruk bi açıklamayla bütün evin yükü bende hem iş hem sen ağır geliyosunuz dedi. Nasıl bir bahanedir anlamıyorum. Bu kadar basit mi herşey?

Bence bahanesi pek uyduruk değil..
Sanırım evde tüm sorumluluk onun üstünde,iş stresi de var..
Bunalmış size patlamış sanırım..Çok üzgünüm çoook

daha çok yeni 3-5 günlük. Ne çalışmak ne de babasız olmak ayıp birşey ve babasızlığını benden sakladı. Saklamasa ben destek olurdum ona yük değil yalana hiç gerek yok ayrılmak istese düzgünce anlatabilirdi s. git bende bunu istiyodum dememeliydi. Çok koydu çok.

3-5 günlük mü? Siz daha hiç başlamamışsınız ki ayrıldık diyorsunuz.
Bide küfür var galiba,bence çok ucuz kurtulmuşsun,şükret:olmaz:

arkadaşım biraz ayıp olacak ama enişte de tam kazmaymış ya.
doğum gününde ayrılınır mı? bari bir gün daha sabretseymiş.
üzülme sen de. kısa süreli bir ilişkiymiş. ilişki denmeyecek kadar kısa hatta..

anaaaaaaaaaaa, bahane uydurukmus hakkaten ama adam da uyduruk
ne yaptınız ne kadar samımılestınız soyleyesene bıze? cok samımılestıysenız 3 gun uzun bıle surmustur bu pis adam icin
aman uzak dur ıyı kurtulmussun ıyy

allah kızlarımızı boylelerınden korusun

iyi yanından bak
yıllardır beraber olan cıftlerde bıle erkek hedıye almayabılıyor dogum gününde,
sana hedıye almıs senın kazmacan

Hiç samimileşmedik elini tutmaya kıyamadım dedi tutmadı iyi ki yoksa iyice gurur meselesi yapacaktı pis şerefsiz.

gercekten cok kırıcı birsey belkide sinirleri bozuktu bu yuzden yapmıstır diycem ama bahaneside olamaz umarım hersey istedigin gibi olu belkide duzelir hersey

3-5 günlük diyosun, bişey başlamadan sen çok mu ciddiye aldın bunu.
Sana o lafları söylemesine bile müsaade etmemeliydin :olmaz:
Şimdi önüne bakma zamanı

3 5 günlükse ilişki diye bir şey yoktur ki ortada
Bunu gözünde bu kadar büyütme,erkenden yüzünü gösterip gitmiş şükret

Kızlar en çokta bu dayanışmamızı seviyorum teşekkür ederim destek oldunuz bi nebzede. Benim taktığım şey gururum birden ortada bırakılmak gururuma çok dokundu kullanılmış gibi hissedildim yoksa sevgiyi 3ü 5i takmam asla.

bazan erkekler sıkıntıya gelmiyor ben nişanlıma destek cıkıyorum zor dayanıyor oda ailesine bakıyor sen konuş eğer başkasındayasa gönlü cok sürmez kokusu çıkar

bazan erkekler sıkıntıya gelmiyor ben nişanlıma destek cıkıyorum zor dayanıyor oda ailesine bakıyor sen konuş eğer başkasındayasa gönlü cok sürmez kokusu çıkar

Gönlü başkasında değil bundan çok eminim hissedebiliyorum en azından. Benim bu saatten sonra konuşmam çok saçma olmaz mı kendimi iyice yerin dibine sokmuş olurum oda pohpohlanmış..

Back
X