Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vereliniortakalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisneden böyle bir ugraşa gireyim ki....kafamçokkarıştı....süslenirsemde kendime süslenirim..ginirsemde.......kötükedihüso
beni fark etsinler diye ugraşamam dogrusu.....
bu erkekler.......:mymeka:.
bi gözleriyle birini bakarken biriyle başkasına bakarlar.......
allah bilir işlerinden ne düşünürler.......akannehir
bir kişi fark etsin adam gibi olsun.......bir sürü erkek fark etmesede olur......:dilcikar:
zaten kızgınım........klava:
benim sewgilimin yanında utangaç davranmam ona çekici geliyomuş....![]()
neden böyle bir ugraşa gireyim ki....kafamçokkarıştı....süslenirsemde kendime süslenirim..ginirsemde.......kötükedihüso
beni fark etsinler diye ugraşamam dogrusu.....
bu erkekler.......:mymeka:.
bi gözleriyle birini bakarken biriyle başkasına bakarlar.......
allah bilir işlerinden ne düşünürler.......akannehir
bir kişi fark etsin adam gibi olsun.......bir sürü erkek fark etmesede olur......:dilcikar:
zaten kızgınım........klava:
valla en iyi yaptığım şey umursamaz dawranmaktı ama bunu bi taktik olarak yapmıodum ben ce erkekler her zaman güçlü olan kızlardan hoşlanıyolar ezik tipler pek hoşlarına gitmiyo nedense! ayrıca sevgimi de pek göstermemişimdir dahası ben gösteremeyenlerdenim ama bazı erkekler sewildiğini görmek istiyo yani bizimm gibi yoğun ilgiden de hoşlanmıyo değiller:)
ben hiç bişe yapmadım, görmüş sewmiş 2 yıl saklamış sonra açıklamış sonra gönlümü fethetmiş sonra takmış nişanı, 9ay sonrada basacakmış nikahı :roflol: