• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkeklerin ilgisini çekme yöntemleri nelerdir ?

sophronie

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
912
264
133
erkeklerin dikkatini üzerimize çekmek için neler yapıyoruz? sevgilimizi/eşimizi kendimize nasıl bağladık?

bu soruları bu topikte cevaplayalım :)

neden böyle bir ugraşa gireyim ki....kafamçokkarıştı....süslenirsemde kendime süslenirim..ginirsemde.......kötükedihüso
beni fark etsinler diye ugraşamam dogrusu.....
bu erkekler.......:mymeka:.
bi gözleriyle birini bakarken biriyle başkasına bakarlar.......
allah bilir işlerinden ne düşünürler.......akannehir

bir kişi fark etsin adam gibi olsun.......bir sürü erkek fark etmesede olur......:dilcikar:
zaten kızgınım........:oklava:

neden böyle bir ugraşa gireyim ki....kafamçokkarıştı....süslenirsemde kendime süslenirim..ginirsemde.......kötükedihüso

bir kişi fark etsin adam gibi olsun.......bir sürü erkek fark etmesede olur......:dilcikar:
vereliniortakalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

DoĞal olmak lazımmmm doĞall..yapmacık bır yere kadarr..hıÇ bıŞeyyapmadım yapmamda...

valla adami kendime cekecem diye kiliktan kiliga giremem,yapmadim,yapmamda,
isterse ,,cokda tin yanişakkıdı

benim sewgilimin yanında utangaç davranmam ona çekici geliyomuş.... ;)

her erkek farkli valla.. benimki de utanmam dan nefret ediyor nerdeyse. e ne yapiyim elimde degil benim de..
ilgisini cekmek derken neyden bahsediyosun anlamadim?
yani tanimadigin bir erkegin ilgisini cekmek mi yoksa sevgilinin arada bi boyle aklini basindan almak ilgisini kaybettgiinde zaman zaman kendini hatirlat icin mi?
buna aciklik getirirsen daha saglikli yorumlar alirisn.

ben hiç bişe yapmadım, görmüş sewmiş 2 yıl saklamış sonra açıklamış sonra gönlümü fethetmiş sonra takmış nişanı, 9ay sonrada basacakmış nikahı :roflol:

neden rol yapayım da ben doğallıktan yanayım ilişkilerde
hiç bir zaman bir erkeği etkilemek için özel bir çabam olmadı
gyinip süslenirim ama bu kendime olan saygımdandır, ben bir bireyim
önce kendime saygım olmalı ki karşımdaki insan da bana saygı duysun
hiç bir erkek için bundan da ödün vermem

ben onun ilgisini güler yüzümle çekmiştim. ben çok neşeli bi kadınım beni güldürmek kolaydır moralim bozuksa bile bikaç kömik şey beni güldürür. eşim ve eşimin ailesi bundan çok etkilenmiş. kayın validemde beni oğluna alıvermiş :hulya: opuyorumnanaktan

haklısın sonuna kadar katılıyorum ....alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

valla en iyi yaptığım şey umursamaz dawranmaktı ama bunu bi taktik olarak yapmıodum ben ce erkekler her zaman güçlü olan kızlardan hoşlanıyolar ezik tipler pek hoşlarına gitmiyo nedense! ayrıca sevgimi de pek göstermemişimdir dahası ben gösteremeyenlerdenim ama bazı erkekler sewildiğini görmek istiyo yani bizimm gibi yoğun ilgiden de hoşlanmıyo değiller:)

valla en iyi yaptığım şey umursamaz dawranmaktı ama bunu bi taktik olarak yapmıodum ben ce erkekler her zaman güçlü olan kızlardan hoşlanıyolar ezik tipler pek hoşlarına gitmiyo nedense! ayrıca sevgimi de pek göstermemişimdir dahası ben gösteremeyenlerdenim ama bazı erkekler sewildiğini görmek istiyo yani bizimm gibi yoğun ilgiden de hoşlanmıyo değiller:)

aynen canım .. umursamaz ve farketmemiş olmak onlara yetiyo..dediğin gibi güçlü,kendine güvenen ve zeki olmak bi erkeği etkileyen unsurlardan bence.. tabi ilk önce fizik göz önünde olduğu için güzel ve alımlı olmakda +1 puan.. hiç çaba harcamaya değmez be ciciler.. doğal olmak ve çok fazla samimi olmamak yeterli.

ben hiç bişe yapmadım, görmüş sewmiş 2 yıl saklamış sonra açıklamış sonra gönlümü fethetmiş sonra takmış nişanı, 9ay sonrada basacakmış nikahı :roflol:

çok güzell yazmışsınzemuszemus ben de hiç bişey yapmadım tersledim geldiikaydirigubbakcemile3

beni en paspal halimle begendi kaydirigubbakcemile3 çünkü lisede tanıştık...
makyajsız,saçma bi forma..düşünün akannehir

erkekten erkeğe degişir cnm,kimisinin karşısına giy topuklu seksi kıyaft çık begenir,kimisi de begenmez...dogallık en iyisi ama,şekil A=ben kaydirigubbakcemile3

bence de hiç farketmez..
beğenecekse en kötü halini bile beğenebilir...
ben çok dikkat çeken bi kız değildim mesela..
kendi halimdeydim hatta kıyıda köşede kalmış biriydim..
ama geldi tuttu elimden o güzel dünyasına aldı beni...
hiç süslü de değilimdir ayrıca...ama o beni hep şirin bulduğunu söyler:asigim:

soguk bi tipimdir. giyimime, kusamıma elimden geldigince dikkat ederim. öyle hemen hislerimi belli etmem. pek de güvenim yoktu zaten erkeklere.. beni görmüş, begenince konusmaya calıstı. yüzümü, gülüsümü begeniyormus.:utangac: basta cok kötü davrandım :( hemen yakınlasmadım. hırcınmısın bu da cok hosuna gitmis :utangac: ama uzun bi süre sonra bi bakmısın ben de asık olmusum :asigim: suan 1 yıl oldu seviyorum askımı :)

Back