Erkeklerin nişan atmış kadına bakış açısı

jane66

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2019
20
9
1
34
Bu son olayla kafama iyice yerleşti. Konum burada https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/hic-flortu-olmamis-erkek.1107222/

Daha önce de yaşamıştım böyle şeyler. 28 yaşındayım 24 yaşındayken nişan attım. 22 yaşındayken nişanlanmıştım .2 yıl nişanlı kaldım öncesinde de 3 senelik flört dönemim vardı .19 yaşında başlayan ilişkim 24 yaşında son buldu . İlkim olan bu kişiye çok aşıktım birçok ilkimi onunla yaşadım ama o beni aldattı ve ayrıldım. Beraber tatillere giderdik harika zamanlar geçirdik ama bitti sonuçta .

25 yaşından itibaren hayatıma giren her kişiye geçmişimi anlattıgımda eski nişanlımla tatile gittiğimi vs çok ayrıntıya girmiyorum tabi ama üstün körü anlatıyorum . Hep sorun yaratıyor hayatımdaki yeni kişiler ve bana karsı hareketleri değişiyor.

Nişan atıp mutlu olan yeniden evlenenler sevilenler var mı ?

Bu son olayla kafama iyice yerleşti. Konum burada https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/hic-flortu-olmamis-erkek.1107222/

Daha önce de yaşamıştım böyle şeyler. 28 yaşındayım 24 yaşındayken nişan attım. 22 yaşındayken nişanlanmıştım .2 yıl nişanlı kaldım öncesinde de 3 senelik flört dönemim vardı .19 yaşında başlayan ilişkim 24 yaşında son buldu . İlkim olan bu kişiye çok aşıktım birçok ilkimi onunla yaşadım ama o beni aldattı ve ayrıldım. Beraber tatillere giderdik harika zamanlar geçirdik ama bitti sonuçta .

25 yaşından itibaren hayatıma giren her kişiye geçmişimi anlattıgımda eski nişanlımla tatile gittiğimi vs çok ayrıntıya girmiyorum tabi ama üstün körü anlatıyorum . Hep sorun yaratıyor hayatımdaki yeni kişiler ve bana karsı hareketleri değişiyor.

Nişan atıp mutlu olan yeniden evlenenler sevilenler var mı ?

Kendinizi tanıyor seviyorsunuz ki olmayacağını düşündüğünüz kişiyle nişan atmak pahasına da olsa ayrılmış önünüze bakmışsınız.
Her ne yaşandıysa kimsenin bunu bilmesine gerek yok inan, beni aldattı terkettim yine olsa yine yaparım deyin geçin!
Bahsettiğiniz kişiler kim bilir neler yaşıyordur yaşamışlardır.
Çok mutlu olun inşallah

Eskiden bu durumu takıntı ediyordu insanlar ama artik millet olarak aşmış durumdayiz istisnada olsa arada cikiyor böyleleri bence takmayin bu durumu kafaniza salın gitsin ....:KK69:

Özenle mi seçiyorsun sende bu erkekleri ?
Ben hiç görmedim nişan atanı,biten sevgililiği sorun eden erkek.Hem onlara ne yarın varken dünü sorgulayanla zaten ilişki yürümez tamamen geri kafalılık.

30 yaşında karşı cinsle güdüsel iletişimi 0 olmuş bir erkek seçiyorsan tabii sorun yapar :)

Bende 21 yaşındayken nişan attım. 25 yaşımda evlendim valla. Söyledim de Esime daha evel nisanlandim ayrıldım diye. Ufak bir yerde yaşıyoruz sonuçta,duyulabilir benden duysun hic sorun etmedi bunda sorun edilecek birsey yok ki?
Bir insan nişanlayıp ayrılmış,evlenip boşanmış olabilir
Hatta hic unutmam sey demisti,ne olcak aşkım evlenip bosanmista olabilirdin. Cunku ben kaynanama söyleme bence demistim onun cahil oldugunu anlamıştım. Defalarca da kanıtladı cahilliğini sagolsun kaynanam.
Iste boyle
Senin cevrende sıkıntı var gülüm .

Çevrenizdeki insanların tutumlarını az çok biliyor olmalısınız ama bence toplumun genelinde nisanlanmis ayrılmış kişiye olumsuz bir bakış yok.. ama nisanlanip evlilik hayatı yasadiysaniz bu sekide anlatiyorsaniz bu karşınızdaki erkek kişisini korkutuyor olabilir ... en iyisi detay anlatmamak niye anlatıyorsunuz ki

Nişanlanıp ayrılman sorun değil ama tatillere gittiğini anlatmana gerek yok, neden bahsediyorsun ki, tatil de sorun olmamalı tabi ki ama anlatmana da hiç gerek yok.

Hiçbir şey olmaz, eskidenmiş onlar. Ha şöyle olur, siz bunu karşı tarafa bir kusurmuş gibi yansıtırsanız, utanç/mahcubiyet gibi duygularla aktarırsanız karşı taraf da size buna göre davranır. Çünkü o fırsatı karşı tarafa verirsiniz. Ona bakarsak kadının nişan attığı kadar erkek de atıyor, neden erkek için sorun olmuyor? Nişan atmış bir erkeği başka bir kadın kabul edip evlenirken neden nişan atmış bir kadını erkek kabul etmiyor? Cevap gayet net: Kadının kendini ezikleyici, kusurlu gösteren tavırları yüzünden.

Not: Özel hayatınızın detaylarına girmeyin. Tatil matil bunları anlatmak gereksiz. Hem de "Bu benim kusurum bak haberin olsun beni böyle kabul et" gibi bir alt mesaj içeriyor.

Nişanlanıp ayrılman sorun değil ama tatillere gittiğini anlatmana gerek yok, neden bahsediyorsun ki, tatil de sorun olmamalı tabi ki ama anlatmana da hiç gerek yok.

Ben erkek arkadaşımın geçmişinden değil de onu anlatmasından rahatsız olurum. Dediğiniz gibi yaşanabilir tabii ki de fakat benim duymam gerekmez. Konu sahibi sanki fazla detay veriyor. Burada bile vermiş.

Eşim yıllar önce kısa bir evlilik yaşamış. Ben bu konuda o kadar katıydım ki. Aslında hiçte sığ görüşlü olmamama rağmen İlk buluşmamızda, sanırım aramızdaki 8 yaş farktan dolayı 'bak eğer başından evlilik filan geçtiyse arkadaş bile kalmam çayımızı içer kalkarız' dedim. İçime mi doğdu bilmiyorum :) Halbuki tam bana mevzuyu anlatıcakmış. E ben böyle deyince söyleyememiş. Aradan bir hafta geçince söyledi. Sakın arama beni dedim kapattım telefonu yüzüne.. Kendim aradım 5 dakka sonra akşam yüz yüze konuşalım diye. Şimdi evliyiz :D ve iyi ki eşimle evlenmişim çok şükür.. Diceğim o ki eğer karşındaki insan senin yanında olmak istiyorsa zaten olur.. O kişi karşına çıktığında doğru insanı bulucaksın zaten inşallah çok mutlu olursun

Yasam tarziyla alakali bir durum bu. Muhafazakar, dindar, ataerkil insanlardan uzak durup aydin, ilerici, kadini esyaegibi gormeyen, yenilikci, ozgur dusunceli insanlarla iliski kurarsan, boyle seyler yasamazsin. Nisan atmakla ilgili bisi degil yani

Muhafazar insanlarin kadinlari esya gibi gorduklerini nerden cikartiyosun? Sanirim bugune kadar bu kesimin cahillerine rastlamisin. Ilerici, aydin olupta kadinlari esya gibi kullananda cok. Zavallim yillarca gezip hevesini aldiktan sonra, kusura bakma ben evlenmeyi dusunmuyorum diyenlerede cok rastliyoruz.
Gelelim bana. Muhafazakar bir insanim. Daha once nisan attim. Ona ragmen daha once nisanlanmamis biriyle evlendim.
Hatta evlenip ayrilan muhafazakar bir arkadasim daha once bir evlilik yapmamis muhafazakar bir erkekle 2 sene once evlendi.
Yapmis oldugunuz herseyi paylasmak zorunda degilsiniz. Benim esim cok fazla detay sormadi. Ben yasadiklarimdan dersimi aldim. Hatalarim olduysa hatalarimdan vs. Hatta yapmis oldugumuz hatalarin hesabini vermemiz gereken onlar degilki. Yaradana vercez zaten hesabini. Bence cok dua edin. Duanin gucune inaniyorum.
Dua ederken hatta hayirli es bulmasinda uclu bir siralamam vardi. Ucumuz ayni sirayla ayni yil icinde evlendik.

Back
X