- 30 Eylül 2024
- 15
- 1
- 28
- Konu Sahibi tambirkolik
Arkadaşlar
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sertlesmiyor mu? Erken mi bosaliyor?Arkadaşlar nikahlı nişanlımla düğün öncesi bir şeyler yaşadık. Belki 10-20 kez sevişmişizdir ancak nişanlım sevişirken sürekli normal haline dönüyor, sertleşmesi çok ani bi anda oluyor. Sertleştikten kısa bi süre sonra bazen iki dk bile sürmüyor boşalası geliyor. Bu bi sorun mu bilmiyorum evlendikten sonra da böyle olsun istemiyorum napabilirim öncesinde uzun uzun öpüşüyoruz diye mi oluyor acaba
Her ikiside var gibi Erekte hali çok kısaymışSertlesmiyor mu? Erken mi bosaliyor?
Nasıl anlatıcam ki, bu konuda zaten stres yaşadığını hissediyorumErken boşalma veya sertleşme sorunu denilen sorun var bence evlenmeden tedavisi olmalı
Her ikiside var gibi Erekte hali çok kısaymış
İlk zamanlarda ben de öyle düşündüm ilk tecrübesi ama bir türlü geçmedi buUzun süre cinsellikten uzak kalıp sonrasından yasanan ilk cinsel deneyimlerde erken bosalma heyecan veya asırı uyarılmadan dolayı normal karsılanıyor ama 10-20 kez sevistik demissiniz hepsinde böyleyse erken bosalma sorunu var gibi.
Tatlı dille oturup açık açık konuş gerekirse örnekler ver bu şekilde olursa ilişkiye bile giremeyiz ikimizde mutsuz oluruz diye anlat ayıp kötü birşey değil stres heyecan olabilir ama gidelim muayene ol gurur yapılacak iş değil diye anlatNasıl anlatıcam ki, bu konuda zaten stres yaşadığını hissediyorum
Büyük sırrı açıklayan kişi olmak istemezdim ancak siz şu anda nişanlı değil evlisiniz.Arkadaşlar nikahlı nişanlımla düğün öncesi bir şeyler yaşadık. Belki 10-20 kez sevişmişizdir ancak nişanlım sevişirken sürekli normal haline dönüyor, sertleşmesi çok ani bi anda oluyor. Sertleştikten kısa bi süre sonra bazen iki dk bile sürmüyor boşalası geliyor. Bu bi sorun mu bilmiyorum evlendikten sonra da böyle olsun istemiyorum napabilirim öncesinde uzun uzun öpüşüyoruz diye mi oluyor acaba
Evet, erekte oluyor ben üste geçtiğimde hemen o hali geçiyor. Erekte olduktan sonra iki dk mnce de beni yavaşlatıyor biraz bekliyoruz gelmwsin diye tekrar devam hep böyleHer ikiside var gibi Erekte hali çok kısaymış
Haklısınız ağız alışkanlığıBüyük sırrı açıklayan kişi olmak istemezdim ancak siz şu anda nişanlı değil evlisiniz.
Düğün, eşinizin cinsel organ ve işlev sağlığında değişiklik yaratmayacaktır. Sorunuyla ilgili doktora gitmeli.
Çok zor ama çabalarım ben de çok istekli biriyim, şimdiden sıkıldım bu durumdan. Hiç zevk almıyorum çünküTatlı dille oturup açık açık konuş gerekirse örnekler ver bu şekilde olursa ilişkiye bile giremeyiz ikimizde mutsuz oluruz diye anlat ayıp kötü birşey değil stres heyecan olabilir ama gidelim muayene ol gurur yapılacak iş değil diye anlat
Erken boşalma ilk baslarda normal diye biliyorum. Sertlesme normal degil amaHer ikiside var gibi Erekte hali çok kısaymış
Tedavi olmazsa evlenme nikahlı nişanlınlaNasıl anlatıcam ki, bu konuda zaten stres yaşadığını hissediyorum