Erkeklerin normal hali mi bu, kocam mı anormal?

Büyük bir sorun
Birdahaki sefere ön sevişmenizi kısa tutup deneyin
Dip not: her erkek aynı değil

Uzun öpüşme ile alakası yok adam sertleşme sorunu yaşıyor. Evlenmeden düzeltsin bunu ömür yiyor valla.

Arkadaşlar nikahlı nişanlımla düğün öncesi bir şeyler yaşadık. Belki 10-20 kez sevişmişizdir ancak nişanlım sevişirken sürekli normal haline dönüyor, sertleşmesi çok ani bi anda oluyor. Sertleştikten kısa bi süre sonra bazen iki dk bile sürmüyor boşalası geliyor. Bu bi sorun mu bilmiyorum evlendikten sonra da böyle olsun istemiyorum 😔 napabilirim öncesinde uzun uzun öpüşüyoruz diye mi oluyor acaba
Sertlesmiyor mu? Erken mi bosaliyor?

Uzun süre cinsellikten uzak kalıp sonrasından yasanan ilk cinsel deneyimlerde erken bosalma heyecan veya asırı uyarılmadan dolayı normal karsılanıyor ama 10-20 kez sevistik demissiniz hepsinde böyleyse erken bosalma sorunu var gibi.

Her ikiside var gibi Erekte hali çok kısaymış

Uzun süre cinsellikten uzak kalıp sonrasından yasanan ilk cinsel deneyimlerde erken bosalma heyecan veya asırı uyarılmadan dolayı normal karsılanıyor ama 10-20 kez sevistik demissiniz hepsinde böyleyse erken bosalma sorunu var gibi.
İlk zamanlarda ben de öyle düşündüm ilk tecrübesi ama bir türlü geçmedi bu

Bu sorun evlenmeden tedavi oluyor mu bak eğer olmazsa bilki cinsellık çok m
Önemli bır evlilikte hep mutsuz olursun

Nasıl anlatıcam ki, bu konuda zaten stres yaşadığını hissediyorum
Tatlı dille oturup açık açık konuş gerekirse örnekler ver bu şekilde olursa ilişkiye bile giremeyiz ikimizde mutsuz oluruz diye anlat ayıp kötü birşey değil stres heyecan olabilir ama gidelim muayene ol gurur yapılacak iş değil diye anlat

Arkadaşlar nikahlı nişanlımla düğün öncesi bir şeyler yaşadık. Belki 10-20 kez sevişmişizdir ancak nişanlım sevişirken sürekli normal haline dönüyor, sertleşmesi çok ani bi anda oluyor. Sertleştikten kısa bi süre sonra bazen iki dk bile sürmüyor boşalası geliyor. Bu bi sorun mu bilmiyorum evlendikten sonra da böyle olsun istemiyorum 😔 napabilirim öncesinde uzun uzun öpüşüyoruz diye mi oluyor acaba
Büyük sırrı açıklayan kişi olmak istemezdim ancak siz şu anda nişanlı değil evlisiniz. 😒

Düğün, eşinizin cinsel organ ve işlev sağlığında değişiklik yaratmayacaktır. Sorunuyla ilgili doktora gitmeli.

Tatlı dille oturup açık açık konuş gerekirse örnekler ver bu şekilde olursa ilişkiye bile giremeyiz ikimizde mutsuz oluruz diye anlat ayıp kötü birşey değil stres heyecan olabilir ama gidelim muayene ol gurur yapılacak iş değil diye anlat
Çok zor ama çabalarım 😔 ben de çok istekli biriyim, şimdiden sıkıldım bu durumdan. Hiç zevk almıyorum çünkü

X