Erkeklerin sapikliklari??

sarisinprenses

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2015
700
369
23
26yasindayim..Yalanlar küfürler...yanlıştı bitti ama bende bittim. Sokakta çift gördüğümde ağlamaya baslardim istemsiz. Simdi daha iyiyim

İletişime gecmeye calisanlar oluyor.Ya ben kestirip atıyorum ya onlar 2 günün sonunda.
O zaman hepsi böyle heralde diye ayrı üzülüyorum.kimseyle kimyam tutmayinca bidaha sevemicem heralde diye
Eskisinin yanlış olduğunu biliyorum ama yine onla olan anilarimizi dusunurken yakalıyor kendimi
Hala düzgün adam varmı yahu?

Son düzenleme:
Aldatılmadım. Ama aldatılsam en son düşüneceğim şey intihar etmek olurdu sanırım. Kimseye kendimden fazla önem vermedim, kimseyi hayatımın merkezine koymadım.

İlişkiler başlar biter, bu olağan. Fazla dramatize etmemek lazım. Her insanın karşısına anlaşabileceği, sevebileceği, ömür geçirebileceği başka başka insanlar çıkıyor, çıkacaktır.

Kuzenim evliyken aldatıldı. Hem de çok yeni evliyken. Gözünün yaşına bakmadan boşandı. Sonra hayatına başka biri girdi, sevdiler birbirlerini evlendiler, çok mutlular. Tüm bunlar iki sene içinde oldu bitti.

Düzgün adam da var düzgün kadın da. Neden olmasın. Bir siz değilsiniz değil mi bu dünyada düzgün olan.

Aldatılmadım. Ama aldatılsam en son düşüneceğim şey intihar etmek olurdu sanırım. Kimseye kendimden fazla önem vermedim, kimseyi hayatımın merkezine koymadım.

İlişkiler başlar biter, bu olağan. Fazla dramatize etmemek lazım. Her insanın karşısına anlaşabileceği, sevebileceği, ömür geçirebileceği başka başka insanlar çıkıyor, çıkacaktır.

Kuzenim evliyken aldatıldı. Hem de çok yeni evliyken. Gözünün yaşına bakmadan boşandı. Sonra hayatına başka biri girdi, sevdiler birbirlerini evlendiler, çok mutlular. Tüm bunlar iki sene içinde oldu bitti.

Düzgün adam da var düzgün kadın da. Neden olmasın. Bir siz değilsiniz değil mi bu dünyada düzgün olan.
sözleriniz banaysa düzgün olduğumu iddia etmedim. Eğer değilse affiniza sığınarak çekiliyorum

Herkes o kadar mantıksal bakamayabiliyor hak verirsiniz ki...
Kaldı ki nesnel baksanız da bu derece güven kırıklıkları,yasayamadiginiz mutluluklar icinizde ukde kalıyor. Özellikle üstünden 2 yıl geçmiş ama hala izlerini tasiyorsaniz. Kıskanç bir insan hiç olmadım ama yolda sevgi gören bir kız gordugumde hala gözlerim doluyor.ben yasayamadigim için
Bu hayatımın merkezine onu koydugumdan değil de hala başkasını öyle sevemedigimden, ve yasanilanlarin sokuyla mutlu ocağına insanlara olan inancını kaybettigimden diye dusunuyorum

Bende aldatildim yatakta bastim en yakin arkadasimla... bilirim o duyguyu guvensizligi ama tekrar asik oldum sapik olmayan erkekler nadir de olsa var ... bence cevrendeki erkekleri bi temizle derim. Ruhunuda dinlendir sonra yeni ortamlara yeni insanlarla tanismaya bak derim:KK15:
Teşekkür ederim yorumunuz için mutlu oldum sizin adınıza. ...2yildir kimse yok zaten hayatımda, aklimda.
O yüzden belkide bu dusuncelerim

Herkes o kadar mantıksal bakamayabiliyor hak verirsiniz ki...
Kaldı ki nesnel baksanız da bu derece güven kırıklıkları,yasayamadiginiz mutluluklar icinizde ukde kalıyor. Özellikle üstünden 2 yıl geçmiş ama hala izlerini tasiyorsaniz. Kıskanç bir insan hiç olmadım ama yolda sevgi gören bir kız gordugumde hala gözlerim doluyor.ben yasayamadigim için
Bu hayatımın merkezine onu koydugumdan değil de hala başkasını öyle sevemedigimden, ve yasanilanlarin sokuyla mutlu ocağına insanlara olan inancını kaybettigimden diye dusunuyorum

İki sene bunları hala düşünmek hala üzülmek hala bu duyguları yaşamak için çok uzun bir süre bence. Hayal kırıklıklarınızı, kırgınlığınızı küskünlüğünüzü anlıyorum ama bu kadar zamandan sonra hala bu kadar yoğun olması ters giden bişeyler olduğunu gösteriyor. Kendiniz başa çıkamıyorsanız durumla yardım almayı deneseniz.

Seni Aldatmis Biriyle Tekrar Asla Biraraya gelme,,Düzgün Erkeklerde elbette var dogru insani bulmak senin elinde,,birde sana tavsiyem dinine düskün icinde Allah korkusu insan olsun birsey yapacaginda ilk Allah'tan utansin cnm
İnşallah öyle insanlarla denk geliriz haklısın. ...ama henüz karşılaşmadım öyle biriyle

Teşekkür ederim yorumunuz için mutlu oldum sizin adınıza. ...2yildir kimse yok zaten hayatımda, aklimda.
O yüzden belkide bu dusuncelerim
Yasadigin herseyi o kadar iyi anliyorum ki . Sadece yeni yerler yeni ortamlara gir kalbi guzel insan ^^ ne zaman ihtiyacin olursa bir tik uzaginda olan insanlariz burda heehehehe

İki sene bunları hala düşünmek hala üzülmek hala bu duyguları yaşamak için çok uzun bir süre bence. Hayal kırıklıklarınızı, kırgınlığınızı küskünlüğünüzü anlıyorum ama bu kadar zamandan sonra hala bu kadar yoğun olması ters giden bişeyler olduğunu gösteriyor. Kendiniz başa çıkamıyorsanız durumla yardım almayı deneseniz.
Haklısınız uzun oldugunun bende farkındayım. Ama bunun sebebinin kişisel olarak ona olan sevgi nefret gibi şeylerden olmadığını düşünüyorum...artık nefret etmiyorum eskisi kadar mesela
Fakat zaten ondan kalan guvensizliklerimle konustugum kişilerle daha sohbetin başında bişeyler kesilince tekrar başa sariyorum.
Bir de hoslanacagim tiplerin yine onun gibi birden çok kadınla fazla ilgili olduğunu görünce tekrar umutsuzluğa düşüyorum sanırım

Aldatinca daha mı değerli oluyorlar da hayata küsüyorsunuz ?

Aldatani aldatmak zevktir seveni aldatmak k.hbeliktir diye kiroca bi laf edesim geldi ve ettim
Söz güzelmiş :KK50:
Tabiki daha kıymetli olmuyor...Salak gibi peşinden agladigim zamanlar çoktan geçti zaten canım. Erkeklere insanlara dair bende bıraktığı izlenimler izler hala benle. Ve ömür boyu benle kalcaklar sanirim
2yildir baskasindan etkilenmedigim için belki aklıma gelisleri bilmiyorum.suan zaten yabancı gibi bana resmine bakınca. ...hiç onla yasamamisim gibi onca üzüntüyü çok garip ama izlerinin hepsi benimle

Haklısınız uzun oldugunun bende farkındayım. Ama bunun sebebinin kişisel olarak ona olan sevgi nefret gibi şeylerden olmadığını düşünüyorum...artık nefret etmiyorum eskisi kadar mesela
Fakat zaten ondan kalan guvensizliklerimle konustugum kişilerle daha sohbetin başında bişeyler kesilince tekrar başa sariyorum.
Bir de hoslanacagim tiplerin yine onun gibi birden çok kadınla fazla ilgili olduğunu görünce tekrar umutsuzluğa düşüyorum sanırım

Hoşlandığınız tiplerde bir sorun var o zaman. Tercihleeinizi gözden geçirmekle başlayın işe. Eski sevgiliyle hoşlandığınız adamların ortak noktası ne ve bu ortak nokta mı sebep oluyor birden fazla karşı cinsle ilgilenmeye?

Bir de eğer birileri tarafından tanıştırılıyorsanız başka kişilerle bunu yapmayın. Tabi ki aşkın insanı nerede nasıl bulacağı belli olmaz ama o modern görücü usulü dediğimiz yol sizin durumunuzdaki biri için doğru bir tercih değil bence. Çünkü genelde o insanlar birden fazla kişiyle aynı anda görüşüp en uygun olanı seçme telaşındalar. Biraz mantık var işin içinde duygudan çok. Size duygu lazım. O da birileriyle buluşup çay içmekle çok zor...

Yasadigin herseyi o kadar iyi anliyorum ki . Sadece yeni yerler yeni ortamlara gir kalbi guzel insan ^^ ne zaman ihtiyacin olursa bir tik uzaginda olan insanlariz burda heehehehe
Çok teşekkür ederim tanımadan desteginizi hissettim burdan:)
Beni korkutan da bu zaten.ustunden 2yıl gecmesi çok şey değişmesi.ama aslında hiçbirşey degismemesi. ...ilk ayrilanlar baskasi olmayacak gibi derler bilirisniz.o evredeyken zamani var derdim.ama zamanda gecti...Hayatı kacirdigimi hissediyorum ve buna çok üzülüyorum

Gecmise takildikca onumuze bakmak cok zor geliyor eve kapandigim gunleri bilirim ama soyle dusunsene o disarda gulup eglenirken sen neden kendini soyutlayasin mutsuz olasin ? Hep soyle dusunurum dogru kisiye bir adim daha yaklastim . Insaniz hepimiz destek olucaz :)) guzdl dostluklar rahatlamak icin birebirdir

Back
X