Erkeklerin sapikliklari??

Hoşlandığınız tiplerde bir sorun var o zaman. Tercihleeinizi gözden geçirmekle başlayın işe. Eski sevgiliyle hoşlandığınız adamların ortak noktası ne ve bu ortak nokta mı sebep oluyor birden fazla karşı cinsle ilgilenmeye?

Bir de eğer birileri tarafından tanıştırılıyorsanız başka kişilerle bunu yapmayın. Tabi ki aşkın insanı nerede nasıl bulacağı belli olmaz ama o modern görücü usulü dediğimiz yol sizin durumunuzdaki biri için doğru bir tercih değil bence. Çünkü genelde o insanlar birden fazla kişiyle aynı anda görüşüp en uygun olanı seçme telaşındalar. Biraz mantık var işin içinde duygudan çok. Size duygu lazım. O da birileriyle buluşup çay içmekle çok zor...
Yakışıklı olmaları sanırım...bu kadınlar tarafindanda talep görmelerine sebep. ..Aralarında 10yas var mesela eskisi ve bahsettiğim kişinin. ...Haklisiniz biyerde yanlış yapıyorum galiba ama tamamen hissiyatla olan birsey.
Hiçbir zaman birinin vasitasiyla tanısmadim. ..ki zaten bahsettigim yeni olan çocukluk arkadaşım

Gecmise takildikca onumuze bakmak cok zor geliyor eve kapandigim gunleri bilirim ama soyle dusunsene o disarda gulup eglenirken sen neden kendini soyutlayasin mutsuz olasin ? Hep soyle dusunurum dogru kisiye bir adim daha yaklastim . Insaniz hepimiz destek olucaz :)) guzdl dostluklar rahatlamak icin birebirdir
Ben 1 yıl nerdeyse dışarı çıkmadım. ..Bu yıl ancak toparlayabildim çok şükür.zaten o gülüp eğlenirken ben neden boyleyim diye düşünüp hayatı kacirdigimi daha çok farkettigimde çok daha kötü, caresiz hissediyorum kendimi...Bu bana olumlu yansimiyor nedense....daha çok soyutluyorum kendimi aciyorum kendime galiba

Yakışıklı olmaları sanırım...bu kadınlar tarafindanda talep görmelerine sebep. ..Aralarında 10yas var mesela eskisi ve bahsettiğim kişinin. ...Haklisiniz biyerde yanlış yapıyorum galiba ama tamamen hissiyatla olan birsey.
Hiçbir zaman birinin vasitasiyla tanısmadim. ..ki zaten bahsettigim yeni olan çocukluk arkadaşım

Hem yakışıklı hem karakteri düzgün adam bulmak zor. Aynen dediğiniz gibi fazla talep görüyorlar, bu da yanlış yollara sapmalarına sebep oluyor.
Yakışıklıları eleyin o zaman. Ruhu güzel, sizi seven sevdiğiniz bir adam zaten dünyanın en yakışıklı adamı olacaktır gözünüzde. Dış görünüşe değil, karaktere odaklanın bakalım nasıl olacak.

Ben 1 yıl nerdeyse dışarı çıkmadım. ..Bu yıl ancak toparlayabildim çok şükür.zaten o gülüp eğlenirken ben neden boyleyim diye düşünüp hayatı kacirdigimi daha çok farkettigimde çok daha kötü, caresiz hissediyorum kendimi...Bu bana olumlu yansimiyor nedense....daha çok soyutluyorum kendimi aciyorum kendime galiba
Acınacak bi halde değilsin halen nefes alıyorsun halen atan bir kalbin ve kullandığın bir beynin var . evet bu tarz yaşanmışlıklar can yakar ama halen hayatta yaşamaya değer şeyler

sorun erkekler veya sapıklık değilde sen hala o adamı ve yaptığını unutamamışsın. 2 yılda ciddi bir süre

Aradan ne kadar zaman geçerse geçsin yaşadıgınız kötü olayın izlerini hala taşıyor olabilirsiniz. Ama her şey geçici bir gün bu da tamamen geçecek inanın.
Benm yakın arkadaşım aldatıldı, çok kötü zamanlar geçirdi, aradan 4 sene geçti şimdi çok güzel bir ilişkisi var.
Acele etmeyin birini bulmak için, karşınıza çıkanları da eski ilişkinizle kıyaslamayın. Herkes aynı olmak zorunda degl

O adamla yaşamış olsaydın düşün karakter bozuk bir kere evlendiginde evlatların olduğunda aldatildigini o zaman daha zor olabilirdi hayat .Ben dedim ki kendime yıllar once limon kendine gel ömür boyu ağlayacagina 1 ay 4 ay bilemedin 8 ay ağla ama kurtul dedim öküz gibi severken ayrıldım.Sevmek her zaman herşey değildir göz yumamayacagimiz şeyler o sevgiyi alır götürur .hepsi geçer sabır Allah iyilerle kalbi temizler le karşılaştırın.

Hem yakışıklı hem karakteri düzgün adam bulmak zor. Aynen dediğiniz gibi fazla talep görüyorlar, bu da yanlış yollara sapmalarına sebep oluyor.
Yakışıklıları eleyin o zaman. Ruhu güzel, sizi seven sevdiğiniz bir adam zaten dünyanın en yakışıklı adamı olacaktır gözünüzde. Dış görünüşe değil, karaktere odaklanın bakalım nasıl olacak.
Kalbim sevmedikten sonra asla yapabilcek bir insan ddgilim malesef.bu kadar etkilenmem de belki az kisiyi cok sevmemdendir.insallah gercekten sevip sevilcegim birisi gelir...

İlk erkek arkadaşım beni en yakın 10 senedir tanıdığım, yediğim içtiğim ayrı gitmeyen kız arkadaşımla sldattı o zaman 20 yaşındaydım :KK14: Birde kız arkadaşım bir yıl sonra yanıma gelip helallik istedi neymiş evleneceklermiş :oops: Şu anda da evliler :KK57:
Yıkıldım ağladım kimseye güvenemedim ama geçiyor zamanla şimdi sorarsan evet eskisi kadar olmasa da erkeklere güvensizliğim hala var

İlk erkek arkadaşım beni en yakın 10 senedir tanıdığım, yediğim içtiğim ayrı gitmeyen kız arkadaşımla sldattı o zaman 20 yaşındaydım :KK14: Birde kız arkadaşım bir yıl sonra yanıma gelip helallik istedi neymiş evleneceklermiş :oops: Şu anda da evliler :KK57:
Yıkıldım ağladım kimseye güvenemedim ama geçiyor zamanla şimdi sorarsan evet eskisi kadar olmasa da erkeklere güvensizliğim hala var
Gecmis olsun canim cok, sende cok mutlu olursun insallah.Allah daha buyuk imtihanlardan korusun.
kac sene sonra yeniden birini sevebildin

O adamla yaşamış olsaydın düşün karakter bozuk bir kere evlendiginde evlatların olduğunda aldatildigini o zaman daha zor olabilirdi hayat .Ben dedim ki kendime yıllar once limon kendine gel ömür boyu ağlayacagina 1 ay 4 ay bilemedin 8 ay ağla ama kurtul dedim öküz gibi severken ayrıldım.Sevmek her zaman herşey değildir göz yumamayacagimiz şeyler o sevgiyi alır götürur .hepsi geçer sabır Allah iyilerle kalbi temizler le karşılaştırın.
Amin insallah canim.Haklisin bende oyle dusundum ve acimi icimde yasadim.ona yada disariya yansitmadim hicbir zaman bilmedi o kadar uzuldugumu.Birde laf sokmustu 1.5yil sonra ben mutlu ssyler paylasinca.
Ama iki yil gectikten sonra artik yasattiklari aklimdan gitsin istiyorum yeniden heyecanlaniyim...cok kisinin farkinda olmadan sahip oldugu bu mutlulugu bende yasiyim ...yasimda kucuk degil ...hayat kaciyor gibi hissediyorum

Var tabi, olmaz mı? Ama bazı kadınlar baştan tehlike işaretlerine aşık olabiliyor. Mesela biraz büyüklenen, kendinden çok bahseden, hafif maçoluk kokan, kadın erkek söylemleri çok dilinde olan ya da daha ilk aylardan çok seviyorum, ölüyorum tavırlarına girip göz boyayan, hemen diline evlilik ya da bir ömür beraberlik lafları dolayan (vs. vs.) adamları baştan elemek lazım "bence". Bir de mesela bir erkeğin bacaklarını ayıra ayıra oturması, etrafa sert ya da ukala bakışlar atması ve ağırbaşlılık kisvesi altında insanlara tepeden bakan tavırları sizi çekiyorsa, biraz düşünün derim. Her maço ya da kendini kadına çabuk kaptırıp diline vuran aldatır demiyorum, sakın yanlış anlaşılmasın ama bana kalırsa bu tipler daha yatkın oluyorlar, hele ki kendini kadından üstün görenler, "o küçük zihinleriyle" kadının bir eksiği olduğunu varsayınca, bunu kendinde hak olarak bile görebiliyor "bazen". Tabi bu söylediklerim sizin için geçerli olmayabilir, zaten böyle tipleri seçmiyor olabilirsiniz, ben sadece aklıma gelen ihtimallerden bahsediyorum.
Ayrıca elbette en düzgün adam bile belki ilişkisinin içinde bulunduğu koşullar yüzünden aldatma yoluna gidebilir, garantisi yok, yine de baştan dikkat etmek lazım bence. Dediğim gibi, başta aşık olunan güç simgesi sanılan özellikler bazen çapkınlığın ve kadına saygı duymayışın işaretleri olabiliyor. Ayrıca sosyal medyada ilişki arayışına girenler bence "çoğunlukla" yüzeysel bir şeyler arıyor zaten. Oralardan ilişki anlamında uzak durmak lazım sanki. Birini önce gerçek hayatta tanıyıp sonra sosyal medyadan kimmiş neymiş diye bakmak daha yerinde sanki..

Son düzenleme:
Sizin konuyu okuyup anladiginix buysa yapilabilcek birsey yok...
Ben yasadigim tecrubelerin suanki insan iliskilerimi etkilediginden bahsetmistim.tesekkurler

Konularının özeti, benim istedğim gibi bir adam neden olamadı neden olamadı? olamadıysa olamadı, herkes sizin istediğiniz kişi olmak zorunda değil. Hala her erkek sapıklık yapıyorsa o zaman ben niye terk ettim ki onu diye düşünüyorsunuz :işsiz: yeni bir durum olsa anlaşılır da iki senedir aynı muhabbet. bu takmak değil de ne?

Buarada sosyal medya meselesini yanlış anlamışım. Önceki yorumumdaki o kısmı dikkate almayın. Oradan tanışanlar var onları kastettiniz sandım ama siz zaten tanıdığınız insanları kastetmişsiniz. Sosyal medya dediğiniz hangileri onu da merak ettim. Instagram mı mesela. Çünkü orada modeldi eskorttu fenomendi ayırt etmeden herkes herkesi takipte durumu var biraz. Ama bu eskort takibi facebooktan falan yapıyorlarsa o tuhaf geldi biraz. Ben tanıdığım kimsede şahit olmadım böyle bir duruma. Yani size mi denk geliyor hep, çevreniz mi çok bozuk, ergen yaştalar da meraktan yoksa yokluktan mı takibe almışlar bunları, bilemedim ama tuhaf :110:

26yasindayim.ilk sevgilim aldatali 2yil oldu.Yalanlar küfürler...yanlıştı bitti ama bende bittim. Hayat dolu ben gitti intihar dusunen herseyden vazgeçmiş biri geldi. Sokakta çift gördüğümde ağlamaya baslardim istemsiz. 2yil geçti şimdi daha iyiyim çok şükür.
İletişime gecmeye calisanlar oluyor.Ya ben kestirip atıyorum ya onlar 2 günün sonunda.
Uzun yıllardır tanidigim insanlar bile eskortlari takip ediyor bakıyorum sosyal medyada.
O zaman hepsi böyle heralde diye ayrı üzülüyorum.kimseyle kimyam tutmayinca bidaha sevemicem heralde diye ayrı.
Eskisinin yanlış olduğunu imkansız olduğunuda biliyorum.Ama madem hepsi böyleyse diye yine onla olan anilarimizi dusunurken yakalıyor kendimi.
Hala düzgün adam varmı yahu?yoksa hepsimi sapiklasti bu erkeklerin?
Birde aldatilip tekrar aşık olan mutlu olan varmı?
Sapıklık demeyelim de; az kıvrımlı beyne sahip, evrimlerini henüz tamamlayamamış, basit yaratıklar diyelim.

helal ettinmi peki.bence korkmuştur evlenip mutsuz olmaktan gene kendilerini düşünüyorlar.ağlayanın malı gülene fayda etmiyor zira.

26yasindayim.ilk sevgilim aldatali 2yil oldu.Yalanlar küfürler...yanlıştı bitti ama bende bittim. Hayat dolu ben gitti intihar dusunen herseyden vazgeçmiş biri geldi. Sokakta çift gördüğümde ağlamaya baslardim istemsiz. 2yil geçti şimdi daha iyiyim çok şükür.
İletişime gecmeye calisanlar oluyor.Ya ben kestirip atıyorum ya onlar 2 günün sonunda.
Uzun yıllardır tanidigim insanlar bile eskortlari takip ediyor bakıyorum sosyal medyada.
O zaman hepsi böyle heralde diye ayrı üzülüyorum.kimseyle kimyam tutmayinca bidaha sevemicem heralde diye ayrı.
Eskisinin yanlış olduğunu imkansız olduğunuda biliyorum.Ama madem hepsi böyleyse diye yine onla olan anilarimizi dusunurken yakalıyor kendimi.
Hala düzgün adam varmı yahu?yoksa hepsimi sapiklasti bu erkeklerin?
Birde aldatilip tekrar aşık olan mutlu olan varmı?
bence en büyük hatamız genelleme yapmak.. yani herkes eskortları takip eden sapıklar gibi elbette değil. benim etrafımda çok var düzgün insan, bence daha dikkatli bir bak :)

Konularının özeti, benim istedğim gibi bir adam neden olamadı neden olamadı? olamadıysa olamadı, herkes sizin istediğiniz kişi olmak zorunda değil. Hala her erkek sapıklık yapıyorsa o zaman ben niye terk ettim ki onu diye düşünüyorsunuz :işsiz: yeni bir durum olsa anlaşılır da iki senedir aynı muhabbet. bu takmak değil de ne?
Terk eden zaten benim.Herkes oyleyse ona doniyim desem buraya degil ona yazardim.yine anlayamamissiniz...

"Neden olmadı neden olmadı? Olmadıysa olmadı" derken aynı adama taktım taktım. Taktiysam size ne??

Back
X