Erkeklerin sapikliklari??

Buarada sosyal medya meselesini yanlış anlamışım. Önceki yorumumdaki o kısmı dikkate almayın. Oradan tanışanlar var onları kastettiniz sandım ama siz zaten tanıdığınız insanları kastetmişsiniz. Sosyal medya dediğiniz hangileri onu da merak ettim. Instagram mı mesela. Çünkü orada modeldi eskorttu fenomendi ayırt etmeden herkes herkesi takipte durumu var biraz. Ama bu eskort takibi facebooktan falan yapıyorlarsa o tuhaf geldi biraz. Ben tanıdığım kimsede şahit olmadım böyle bir duruma. Yani size mi denk geliyor hep, çevreniz mi çok bozuk, ergen yaştalar da meraktan yoksa yokluktan mı takibe almışlar bunları, bilemedim ama tuhaf :110:
Uzun uzun yazmissiniz teşekkür ederim öncelikle. :)
Uzun aradan sonra diğer konuşma cabalasina girenlere kıyasla bana daha çok hitap eden kişiyle ilgiliydi sosyal medya yorumum.Her yazan öyle değil tabiki ama onlarinda kalbimde oluru yoktu.
O yüzden uzun zaman geçmesine ragmen kimseden hoslanamiyorum demiştim

erkek milletiii ! guven olmaz. düzgün adami florasanla arasan zor bulursun. ne demiş Bilgi Üniversitesi Kültürel İncelemeler Bölüm Başkanlarindan Yrd. Doc. Dr. Bülent Saysal 'her erkek potansiyel tecavüzcüdür' :KK11:
aaa cidden ölemi demiş,ilginç,bilgilendiğin için çok tşk

okuyacağım,çok tşk
evet baya uzun bir röportaj vermiş bi dergiye. çok da güzel konuşmuş. erkek egemen toplumun yanlışlığından falan bahsetmiş.
bak okudum ve çok ilginç geldi,bende en çok karşı çıkanın yatkın olduğunu savunurdum,eskiler derki o.. namusdan çok söz eder,bu söz bencetmedır sakın yanlış anlaşılmasın,yanı insnaın içerde gizlediği şeyi tersi ile açığa vurması bastırması,imajını tersı yonunde güçlendırmesi,kesınlıkle öle düşünüyorum

evet baya uzun bir röportaj vermiş bi dergiye. çok da güzel konuşmuş. erkek egemen toplumun yanlışlığından falan bahsetmiş.
Katılıyorum, bunlar yazılsın çizilsin de artık böyle açık açık, ataerkilliğin içinde tacizin tecavüzün nasıl meşrulaştırıldığını anlasın biraz insanlarımız. Özellikle kadınlar anlasın ki potansiye tecavüzcüler yetiştirmesinler bundan böyle. Kadın erkek eşitliğine inanmayan herkes biraz hoşgörüyor çünkü tacizi "bilinçsizce" olsa da...

Katılıyorum, bunlar yazılsın çizilsin de artık böyle açık açık, ataerkilliğin içinde tacizin tecavüzün nasıl meşrulaştırıldığını anlasın biraz insanlarımız. Özellikle kadınlar anlasın ki potansiye tecavüzcüler yetiştirmesinler bundan böyle. Kadın erkek eşitliğine inanmayan herkes biraz hoşgörüyor çünkü tacizi "bilinçsizce" olsa da...
çok güzel anlatmıs gerçekten hele söyle bir cumlesi var 'kendisine erkek olduğunu anladıgi andan itibaren iktidar vadedilen, bu vaadin tutulmayacağıni fark ettiğinde ise basının caresine bakmaya karar veren umarsiz erkeğin hezeyanıdır' gercekten de anneler ve babalar erkek çocuğu egitiminde çok bilincsiz.

bak okudum ve çok ilginç geldi,bende en çok karşı çıkanın yatkın olduğunu savunurdum,eskiler derki o.. namusdan çok söz eder,bu söz bencetmedır sakın yanlış anlaşılmasın,yanı insnaın içerde gizlediği şeyi tersi ile açığa vurması bastırması,imajını tersı yonunde güçlendırmesi,kesınlıkle öle düşünüyorum
toplumun biraz bilinçlenmesi gerekiyor. kadını kölelestiren zihniyet türk toplumunun bazı kesiminin geri kafalılıginin ürünü. ha öncesi de var ama burda karşıt goruslu insanlar cıkacak simdi bundan bahsedemeyecegim

'kendisine erkek olduğunu anladıgi andan itibaren iktidar vadedilen, bu vaadin tutulmayacağıni fark ettiğinde ise basının caresine bakmaya karar veren umarsiz erkeğin hezeyanıdır'.
Alkışlıyorum.
Kullandığımız toplumsal dil bile dönüşmeli, değişmeli aslında, cinsiyetçiliği her yerden arındırmalıyız. Bazı kadınlar bazı erkeklerden daha ataerkil, en tehlikelisi o bence. Daha çok yolumuz var ama bunların artık dile getirilmesi, buralarda konuşulması gerçekten umut verici.

Alkışlıyorum.
Kullandığımız toplumsal dil bile dönüşmeli, değişmeli aslında, cinsiyetçiliği her yerden arındırmalıyız. Bazı kadınlar bazı erkeklerden daha ataerkil, en tehlikelisi o bence. Daha çok yolumuz var ama bunların artık dile getirilmesi, buralarda konuşulması gerçekten umut verici.
bütün fikirlerinize katılıyorum.Türkiye'nin en büyük holdinglerinden birinin Kadinlar Günü'nde böyle bir çalışması olmuştu.Ama dediğiniz gibi erkeklerden daha çok ataerkil olan kadınların kafa yapısı düzelmedikçe düzenin değişmesi zorlaşıyor.

26yasindayim.ilk sevgilim aldatali 2yil oldu.Yalanlar küfürler...yanlıştı bitti ama bende bittim. Hayat dolu ben gitti intihar dusunen herseyden vazgeçmiş biri geldi. Sokakta çift gördüğümde ağlamaya baslardim istemsiz. 2yil geçti şimdi daha iyiyim çok şükür.
İletişime gecmeye calisanlar oluyor.Ya ben kestirip atıyorum ya onlar 2 günün sonunda.
Uzun yıllardır tanidigim insanlar bile eskortlari takip ediyor bakıyorum sosyal medyada.
O zaman hepsi böyle heralde diye ayrı üzülüyorum.kimseyle kimyam tutmayinca bidaha sevemicem heralde diye ayrı.
Eskisinin yanlış olduğunu imkansız olduğunuda biliyorum.Ama madem hepsi böyleyse diye yine onla olan anilarimizi dusunurken yakalıyor kendimi.
Hala düzgün adam varmı yahu?yoksa hepsimi sapiklasti bu erkeklerin?
Birde aldatilip tekrar aşık olan mutlu olan varmı?
İnan bana aynı şeyleri yaşadım hemen hemen ve aynı düşünceye sahibim.konuştuğum bi kaç kişi oldu soğuk davrandım onlarla da iletişimi kestim.kafamdaki Ada'm modeli çok daha farklı ama bir hayalime bir çevredekilere bakıyorum..Acaba Ada'm akıllı bir erkek var mı diye düşünüyorum..çevrede olumsuz ama bizim güven duygumuzu yok ettikleri için böyle düşünüyoruz bence.

İnan bana aynı şeyleri yaşadım hemen hemen ve aynı düşünceye sahibim.konuştuğum bi kaç kişi oldu soğuk davrandım onlarla da iletişimi kestim.kafamdaki Ada'm modeli çok daha farklı ama bir hayalime bir çevredekilere bakıyorum..Acaba Ada'm akıllı bir erkek var mı diye düşünüyorum..çevrede olumsuz ama bizim güven duygumuzu yok ettikleri için böyle düşünüyoruz bence.
Evet güvene sevgiye mutluluga olan inancimizi kaybettigimizden belki.ama tatlım sen daha 15 yasindaymissin bunları ilerde hatirlamassin bile üzme kendini:KK50:

Bende bazen senin psikolojine giriyorum.su sapiklik meselesini bi kenara birakiyorum burda evli bayanlarin anlattigi ozellikle aldatilma hikayeleri beni cok etkiliyor.sanki herkes oyleymis gibi geliyor

Sosyal medya beni kötü etkiliyor. Mesela instagram sürekli orasını burasını açan kızların resimlerini bir çok erkek beğeniyor. Belki ben komplexliyimdir belki bu kadar önemli değildir ama bana hepsi sapık gb geliyor :/ katlanamayacağım şeyler. Hal böyle olunca çok düzgün bir erkek olmazsa zaten yürümez o ilişki :/

Sosyal medya beni kötü etkiliyor. Mesela instagram sürekli orasını burasını açan kızların resimlerini bir çok erkek beğeniyor. Belki ben komplexliyimdir belki bu kadar önemli değildir ama bana hepsi sapık gb geliyor :/ katlanamayacağım şeyler. Hal böyle olunca çok düzgün bir erkek olmazsa zaten yürümez o ilişki :/
Aynrn canim bakjyorum hepsimi boylemi diyorum .kimse olmayinca mutlu gunlerimi hayirlayip uzuluyorum.yuzum gulmedi uzun suredir

Back
X