Benim eşimin morfoloji %2 doktor normal gebelikte olur ama düşük ihtimal vakit kaybetmek istemiyorsanız tüp bebek demişti. Varikosel düşük düzeydeydi ameliyat gerekmez dedi. Burda 1-2 morfolojiyle normal yolla gebe kalan bir sürü kdın gördüm,inşallah en kısa zamanda bizde onlardan biri oluruz:)Eki Görüntüle 3029045 Çıktı net çıkmamış ama biraz da anlaşılır varikosel ameliyatı olmadan önceki değerlerimiz sizce normal yollardan gebe kalma ihtimalim var mıdır ne gibi şeyler yapmamız gerekiyor morfolojisi 1 bu arada
3 buçuk yldr evlşyim 1 yıllık evli iken reflülü varikoselini öğrendik eşimin ameliyat için inat ettik. 3 ay promen k kullandık 4 . ay klomen menapur iğne tedavisi ile hamile kaldım . dış gebelik tanısı ile kaybettik . 6 ay yine korunduk 1 yıl uğraştım 2 aşılama oldum olmuyo bu sırada eşim imprly pekmezler o kadar çok şey yiyoki yine olmadı sinirlendik 15 temmuz 2021 de ameliyat oldu . ondan sonra promenk ve imprly 2 ay daha kullandı 6 ay oldu işte bu ay tekrar doktorlara başladık . tüp bebek olmaz eşin düzelmiş . pcosun sen femera verdi iğneye gerek duymadı bu sırada tedaviden bi ay önce eşimede kndimede Ersağ takviye başladık bakalım 1 nisanda nolcak sonucumuz haziranın sonunda olmazsa artık tüp bebekBizimde bir
Sayı hız iyi
1 bucuk yılı geçti kimyasalım bile yok
Solda reflülü varikosel var birinci derece
Ameliyat a gerek yok dediler
Doğal yolla olur stres yapma dediler
Vitamin takviyesi verdiler
İkinci testtede hala 1 di
Öyle bekliyorum mal gibi
bazen böyle kendimi açık bi alana atıpBirde hasan hüsnü hocanın tavsiyesi olan iyot a başladık eşim ve ben 2 aydır
Merhaba benim eşiminde 1. derecede varikoseli var morfoloji %1 morfoloji tek başına sorun değil ama spermi yükseltmeniz gerekir bizimde ortaydi takviyelerle biraz yükseldi 3.5 senenin sonunda hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı bu arada eşim ameliyat olmadı ilerlerse evet olmasi gerekiyor ama şuanki degeride düşüreceği için olmamasini tercih ettikEki Görüntüle 3029045 Çıktı net çıkmamış ama biraz da anlaşılır varikosel ameliyatı olmadan önceki değerlerimiz sizce normal yollardan gebe kalma ihtimalim var mıdır ne gibi şeyler yapmamız gerekiyor morfolojisi 1 bu arada
Valahi bizde doktor ne takviye verdiyse kullandık morfoloji hiç oynamadı. 1 aşılama 3 tüp bebek negatifimiz var tüp bebekte morfoloji önemli değil zaten en iyisini seçiyoruz diyor doktorlar ama nasip olmayınca olmuyo işteBizimde bir
Sayı hız iyi
1 bucuk yılı geçti kimyasalım bile yok
Solda reflülü varikosel var birinci derece
Ameliyat a gerek yok dediler
Doğal yolla olur stres yapma dediler
Vitamin takviyesi verdiler
İkinci testtede hala 1 di
Öyle bekliyorum mal gibi
lütfen buraya da yazın olur mu sizden haber bekleyeceğimValahi bizde doktor ne takviye verdiyse kullandık morfoloji hiç oynamadı. 1 aşılama 3 tüp bebek negatifimiz var tüp bebekte morfoloji önemli değil zaten en iyisini seçiyoruz diyor doktorlar ama nasip olmayınca olmuyo işteEşim 10 gündür bitkisel ilaclar kullanıyor fitoterapi doktoru önerdi bir ay kullanınca test verecek bakalım artış olacak mı onu bekliyoruz eğer olursa size de önerirm
Haber vericem mutlakalütfen buraya da yazın olur mu sizden haber bekleyeceğim
benim bir de yaş 31 daha bir arpa boyu yol bile alamadım
Ben de.bazen böyle kendimi açık bi alana atıp
bağıra bağıra ağlamak geliyo içimden
Vala bndebazen böyle kendimi açık bi alana atıp
bağıra bağıra ağlamak geliyo içimden
Ben de.
Vala bnde
Merhaba benim eşiminde 1. derecede varikoseli var morfoloji %1 morfoloji tek başına sorun değil ama spermi yükseltmeniz gerekir bizimde ortaydi takviyelerle biraz yükseldi 3.5 senenin sonunda hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı bu arada eşim ameliyat olmadı ilerlerse evet olmasi gerekiyor ama şuanki degeride düşüreceği için olmamasini tercih ettik
Reflü konusunda bilgim yok sperm oranında sorun yoksa takılmayın morfolojide aynı şekilde dediğiniz gbi çok iyi anliyorum sizi uyumadığim geceler oldu insan delirecek gbi oluyor ama bu durumu kabullenip sabredin 3 tane basarisiz çatlatma iğnesi denedim bıraktığimin 2. ayinda hamile kaldim ve o ay gerçekten olmuyor zaten deyip hic düsünmedim zor pskolojik olarak yıpranıyoruz ama bu bir imtihan Allah nasip edecek insallah sabredinBizimde birinci derece fakat reflü var bu konuda da morfoloji konusunda da doktorlar ikiye ayrılmış durumda resmen kimi reflü varsa ameliyat şart diyo kimi değil diyo.
Morfoloji içinde aynısı geçerli kimi çok önemsiyo kimi önemsemiyo deliricem artık birde erkeğin tedaviside uzun en az 6 ayda düzelecekse düzelmeye başlıyo Ağustos ta öğrendik sorunu sıkıntıdan 11 kilo verdim psikolojim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?