• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım edin 🥹 Morfoloji %2. Yaşayan var mııııı ???

Benim de benim de. Biz iki cok yakin arkadas ayni anda korunmaya biraktik o ilk aydan hamile kaldi 1 aya kucagina alacak nasipse bende hala tik yok:) zamani gelmemis daha nasip diyorum.
Biz de ablamla aynı anda başladık dediğin gibi o ilk aydan hamile kaldı üstüne bir de abimin eşi hamile kaldı ben 8 aydır uğraşıyorum ama olmuyor vardır bir hayır diyoruz elimizden geleni yapıyoruz

Benim de benim de. Biz iki cok yakin arkadas ayni anda korunmaya biraktik o ilk aydan hamile kaldi 1 aya kucagina alacak nasipse bende hala tik yok:) zamani gelmemis daha nasip diyorum.
Ama ne hissettiğini o kadar iyi anlıyorum ki her bebek muhabbeti yapıldığında gözlerim doluyor onlar adına çok seviniyorum orası ayrı ama ne yalan söyliyim o ortama girmek bile istemiyorum artık

Canım baş anomali oranı da yüksek. Sperm dna hasarı testi baktırmanızı öneririm. Eğer varsa ilaç kullanmanız gerekir %30 üzeriyse.. Baş anomalisi yülsek olunca sağlıksız gebelikler olabiliyor.. Morfoloji sorunuyla yıllarca savaştık eşimle. Çok şükür rabbim kızımızı gönderdi. Tabiki öncwsinde gebelik kayıplarım oldu. Çok üzücü ve yıpratıcı bir süreç ama inşallah muvaffak olursunuz inşallah..

Back
X