Erkeklerin toplu ulaşımda rahatını bozacak hareket

alaraey

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2013
2.225
328
[h=2]Twitter'da başlatılan "Yerimi işgal etme" hareketi, toplu ulaşımda "yayılarak" oturan erkeklerin rahatını bozacak.[/h]
Otobüste, minübüste, metrobüste, metroda...Kısaca onları her yerde görmek mümkün. Evet, toplu ulaşım araçlarında bacaklarını 180 derece açı ile açıp, tek başına yolculuk ediyormuş hissiyle hareket eden erkeklerden bahsediyoruz.
[h=4]"YERİMİ İŞGAL ETME"[/h] Söz konusu erkeklerin, oturdukları koltuklarda bacaklarını ölümüne sağa sola açarak görüntü kirliliği oluşturduğu bir gerçek. Ayrıca bu erkekler, vücutlarının yarısı yan koltuğu kapladığı için de özellikle kadınların kabusu... İşte bu dertten muzdarip kadınlar, Twitter'da organize olup, "Yerimi işgal etme" hareketi başlattılar. "Bacağını topla" ve "Yerimi işgal etme" hastag'i altında kadınlara çok sayıda destek geldi. Kadınlara destek verenlerin yine kadınlar olması da dikkat çekti.
[h=4]İşte o paylaşımlar;[/h]
t_8817.jpg

z_6138.jpg

c_7886.jpg


http://www.ensonhaber.com/erkeklerin-toplu-ulasimda-rahatini-bozacak-hareket-2014-04-15.html
 
erkekler öfkelenmiş bu habere, kızlarda bacak bacak üstüne atıyor geçemiyoruz diyorlar :KK53:
 
Bazı erkekler özellikle dikkat ediyorlar rahatsız etmemek için ama bazılarını da işte uyarmak gerekiyor uyarınca toparlanıyorlar.
Metroda çok sıkıntı olmuyor da otobüsler daha kalabalık oluyor toplu taşıma araçları arttırılsa aslında rahat olur kalabalıkta taciz olaylarına da sık rastlanıyor.
 
Benimde kesinlikle çok şikayetçi olduğum durum.Hatta bir kere böyle iki düşüncesiz öküzün ortasında arka koltuklarda oturup baya söylenmişliğim var.
 
hem rahatsız edici hemde iğrenç bir görüntü.. yayılıyorlar resmen şeytan diyor uzaktan uçan tekmeyi salla :)) insan biraz edepli oturur ya otobüsler de felan !! erkekler bizden farklıdır kalça yapısı birde malum diğer konuda felan evet bacaklarını açmak zorundalar ama bu iki metre açmak değil !!
 
erkekler öfkelenmiş bu habere, kızlarda bacak bacak üstüne atıyor geçemiyoruz diyorlar :KK53:
Haklılar erkekler de :) ben bacak bacak üstüne atan kadın ve erkeklerden çok çektim ama şu oturuş pozisyonunu ne metroda ne de oto üslerde gördüm. Bana garip geldi yaşamadığım için.
 
Haklılar erkekler de :) ben bacak bacak üstüne atan kadın ve erkeklerden çok çektim ama şu oturuş pozisyonunu ne metroda ne de oto üslerde gördüm. Bana garip geldi yaşamadığım için.


evet haklılar aslında bende geçemiyorum bazen bacak bacak atanlardan dolayı :))
siz şanslısınız o zaman türkiye de yaşıyorsunuz değil mi ?
 
Kesinlikle müthiş bir şey olmuş hemen paylasim yapacagim..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 
Ben çok denk geliyorum. Nefret ediyorum ve de !
İnsanda azıcık saygı olur. İkaz etmiyorum direk bağırıyorum ben.
 
X