Erkeklerin zamanla ilgisizleşmesi sorunu ve çözümleri

Daha önce tanışmış değiliz canım ama sadece bana tek dediği şey ben sana küstüm neden diye sordum hiç nedeni yok küsmek istedim dedi tabii bana durum çok saçma geldi tabii

allah allah canı istedi ve küstü . o zaman sende ona küstüm de neden derse canım çok istedi de arama daha bence... olsada olur olmasada olur havasında resmen :S burclarınız ne bu arada

Koç ve koç ikimızde aynı burç ama bilmiyorum yaptıkları bana mantıklı gelmiyor

Bence erkek sıkıldığı için ilgisizleşir.
Bu durumda ben hemen ilgisini bir şekilde çekmek için atağa geçerim:52:
Çünkü vicdana gelip içinden gelmediği halde ilgilenmeye başlamayacağına göre bir şeyler yapmak gerekir.
Tabi bu atağı gerçekleştirmek için görşmeye konuşmaya çalışmam çünkü ne de olsa karşılaşacağımız kesindir,karşılaşmasak ta karşılaşmışız gibi yaparım çünkü doğal görünmesi gerekiyor =)
Rutin bir ilişkiden herkes sıkılır o yüzden bence yaratıcı olmak gerekiyor.O yüzden,o daha sıkılmadan farklı fikirler bulup ona bahsedin,hayata bağlı olduğunuzu,eğlenceli olduğunuzu gösterin ki sıradan olmak yerine aklını bir şekilde meşgul etmiş olursunuz diye düşünüyorum ben.

İstisnalar olsa da ilişkilerde çoğumuzun ortak dertlerinden biridir bu. Forumda da sürekli bu konuda açılmış başlıklar görüyorum. Genelde erkekler flört aşamasında ve ilişkinin başlangıcında çok ilgili oluyorlar, ama zamanla o eski heyecan kayboluyor ve yerini alışkanlık alıyor, belki de malesef bizi cepte gördükleri için ilgisizleşmeye sorumsuzlaşmaya başlıyorlar. Mesajlar atan, günde on kez arayan adamlar sonrasında aramamaya sormaya başlıyorlar. Ya da her fırsatta görüşmek isterken bir anda uzaklaşıp maç izlemeyi ya da erkek arkadaşlarıyla takılmayı tercih ediyorlar. Tabi ki bir ilişkide iki tarafın da kendi hayatı olmalı ama bunun da bir sınırı olmalı değil mi? Sonuçta biz bayanlar her zaman yeniden "kazanılmayı", biraz olsun eski ilgiyi, jestleri görmeyi haketmiyor muyuz? Bizim de bunda hatamız var tabi, bir süre sonra sevgilimizi ya da eşimizi hayatımızın merkezi haline getiriyoruz, bazen bağımlı hale geliyoruz ve onlar da bunu hissedip iyice ilgisizleşiyorlar, şımarıyorlar. Genellikle böyle durumlarda karşımıza alıp konuşmak da işe yaramıyor, hatta ters tepiyor ve iyice ilgisizleşiyorlar. Bu durumda yapılması gerekenler neler sizce, gelin burada konuşup bu soruna çözüm arayalım mı?

ne kadar doğruu söylemişsin canımmmmm tam tamına benim de yaşadıklarımm :43:

ne kadar doğruu söylemişsin canımmmmm tam tamına benim de yaşadıklarımm :43:

Ayrıldıktan sonra ne yapmak gerek sizce? Ben ilgisizliği yüzünden ayrıldım ama onun da ayrılmamak için bir çabası olmadı. Ağır bir mesaj attım tekrar hayatıma girme beni arama dedim. Şimdi ne yapmalıyım?

bizde de aynı sorun var 2 seneligiz biz de. Ama baştan beri böyleydi çünkü ben baştan beri vericiydim. bizde de evlilik lafı hiç geçmez mesela.. yok maddi şartlar yok sabır.. bi de üzerine sabırsızlıkla suçlanırım. ben de bahsetmiyorum artık evlilikten filan. Artık kendimi de geri çekicem örneğin her buluşmak isteyen ben oluyodum. Ona fırsat bırakmıyodum belki bıraksam o da yapacak. bi de aynı şehirlerde olmadığımız için aman 2 gün görüştük 3. gün de ben görüşmeyeyim demek çok da kolay olmuyo. zaten iki hafta bir görüşüyoruz. ben zaten çok özlüyorum . ama sabredip de bunu yapmazsam günün birinde temelli kaybedicem asıl o zaman görücem özlemeyi..

adamlara sürekli dırdır yaparsanız kaçarlar. neden aramadın, eskiden böyleydi şimdi böyle vs. bu sadece erkekler için geçerli değil aynı şekilde sürekli size de dırdır yapılsa sizde kaçarsanız. sıkılma meselesine inanmıyorum, bir süre sonra biz bayanlar erkekleri hayatımızın merkezine koyup sürekli ilgi alaka bekliyoruz, bi erkek bi gün 5 kere aradıysa bir sonraki gün 2 kere aramışsa hemen sorun arıyoruz ilgisiz olarak görüyoruz. adamlar maça gitcem, arkadaşlarımla görüşcem dediği zaman bize batmaya başlıyo falan filan. sonra da atağa geçiyoruz haliyle adamlarda çekiyolar kendilerini, genellikle kavgada kaçıyolar...

akışına bırakmak, karşılıklı olarak aşk hayatı dışında iki tarafında normal bi hayatı olduğunu görmek, empati kurmak, serbest bırakmak, sürekli ilgi beklememek önemli. şikayet edenlerin çokta anormal ilgisizlik gördüklerini zannetmiyorum...

ilişkiyi akışına bırakmak, sürekli beklenti içinde olmamak, karşımızdakinin isteklerine önem vermekle, biz de aynı şekilde sadece sevgilimizi düşünmek yerine bizde biraz başka şeylerle ilgilenmemiz gerekiyor.

Ayrıldıktan sonra ne yapmak gerek sizce? Ben ilgisizliği yüzünden ayrıldım ama onun da ayrılmamak için bir çabası olmadı. Ağır bir mesaj attım tekrar hayatıma girme beni arama dedim. Şimdi ne yapmalıyım?

aramamak gerekir sanırım.. bizim sonumuzda böyle olabilir. rest çeksem falan biter yani adam sallamaz.

adamlara sürekli dırdır yaparsanız kaçarlar. neden aramadın, eskiden böyleydi şimdi böyle vs. bu sadece erkekler için geçerli değil aynı şekilde sürekli size de dırdır yapılsa sizde kaçarsanız. sıkılma meselesine inanmıyorum, bir süre sonra biz bayanlar erkekleri hayatımızın merkezine koyup sürekli ilgi alaka bekliyoruz, bi erkek bi gün 5 kere aradıysa bir sonraki gün 2 kere aramışsa hemen sorun arıyoruz ilgisiz olarak görüyoruz. adamlar maça gitcem, arkadaşlarımla görüşcem dediği zaman bize batmaya başlıyo falan filan. sonra da atağa geçiyoruz haliyle adamlarda çekiyolar kendilerini, genellikle kavgada kaçıyolar...

akışına bırakmak, karşılıklı olarak aşk hayatı dışında iki tarafında normal bi hayatı olduğunu görmek, empati kurmak, serbest bırakmak, sürekli ilgi beklememek önemli. şikayet edenlerin çokta anormal ilgisizlik gördüklerini zannetmiyorum...

ilişkiyi akışına bırakmak, sürekli beklenti içinde olmamak, karşımızdakinin isteklerine önem vermekle, biz de aynı şekilde sadece sevgilimizi düşünmek yerine bizde biraz başka şeylerle ilgilenmemiz gerekiyor.

gerçekten haklı olduğunu düşünüyorum. hayatımın merkezine koydum galiba. o yokken napıyodum diyorum bazen bulamıyorum :17: çok kısıtladım. bişi yapmadan hep ya lethem kızarsa diye korkuyor. bi kere yalanını bile yakaladım. napayım kızıyosun diyor. :2:

aramamak gerekir sanırım.. bizim sonumuzda böyle olabilir. rest çeksem falan biter yani adam sallamaz.

gerçekten haklı olduğunu düşünüyorum. hayatımın merkezine koydum galiba. o yokken napıyodum diyorum bazen bulamıyorum :17: çok kısıtladım. bişi yapmadan hep ya lethem kızarsa diye korkuyor. bi kere yalanını bile yakaladım. napayım kızıyosun diyor. :2:

Bence de hayatın merkezine koymak büyük hata.

Ben artık aramam, günün birinde o ararsa da açmam, şu an yapmam gereken tek şey, hiçbir şey yapmamak sanırım...

Bence de hayatın merkezine koymak büyük hata.

Ben artık aramam, günün birinde o ararsa da açmam, şu an yapmam gereken tek şey, hiçbir şey yapmamak sanırım...

evet canım sen resti çekmişsin artık yapacak bişi kalmamış..
ben de o aramadıkça aramıyorum mesaj da atmıyorum. o yazarsa cvp atıyorum.. kendime yeni uğraşlar bulacam. kurs falan bişilerle uğraşcam..

Kızlar biz barıştık ama bundan sonra ne olur bilmiyorum, biraz kaybetme korkusu olsun, yine ilgisiz tavırları olmasın istiyorum, o yüzden artık ben hiç üstüne düşmeyeceğim. Hayatımda yoktu diye üzülüyordum şimdi var, o yüzden akıllandım gereksiz kavgalar çıkarmayacağım, ama dengeli bir ilişkimizin olmasını ve onun eskisi gibi ilgi göstermesini istiyorum. O yüzden bundan sonra kaçan kovalanır diyorum...

Zaman zaman değişiyor bu ilgisizlik durumları..
Günde en az 10-15 kez konuşuruz biz mesela.
(şimdi baktım bu saate kadar 10 kez olmuş yatana kadar devam :1: )
ama tabiki "ilgi" bu demek değildir.
bazen ben bazen erkek arkadaşım birbirimize ynsıtıyoruz ilgiyi..
her zaman ondan beklemiyorum beklediğimde de açık açık söylüyorum :24:

Ben karşıma alıp konuşunca bu ilgisizliğini ters tepiyor, iyice inada bindirip ilgisizleşiyor :ssz:

Benimkiyle oturup tatlı tatlı konuşunca afedersin aşkım işlerden çok yoğunum moğunum dikakt edicem der farkettiririm ona bir şekilde.
Bazen o yakınıyor sen ebni aramıyorsun çok ilgisizsin hiç özledim demiyorsun diye :1:

Bu ilgisizlik sorunu için önerilerinizi bekliyorum kızlar...
ya matahari_ sana özel mesaj atamıyorum , çünkü mesaj kutunu temizlemen gerekiyomuş :1:
o yüzden buradan yazacağım napayım :37: :1:

biz şu an iyiyiz cnm çok şükür, fakat tek problemimiz önümü göremiyorum
beni çok sevdiğini, her zaman değer verdiğini, evlenmek istediğini söylüyor
ama ben hiç bi zaman kesin seninle evlenicem sözünü veremem dio o zaman biraz kafam karışıyo benimde, bırak aşkımızı yaşayalım dio, bende garantici gibi davranıyorum.
tek sorunumuz bu cnm, çok fazla kavga etmeyiz normalde
saygılı biridir, ağzından kötü söz asla çıkmaz bana karşı
böyle işte....:)
sende ne var ne yok, nası ilişkiniz ?

ya matahari_ sana özel mesaj atamıyorum , çünkü mesaj kutunu temizlemen gerekiyomuş :1:
o yüzden buradan yazacağım napayım :37: :1:

biz şu an iyiyiz cnm çok şükür, fakat tek problemimiz önümü göremiyorum
beni çok sevdiğini, her zaman değer verdiğini, evlenmek istediğini söylüyor
ama ben hiç bi zaman kesin seninle evlenicem sözünü veremem dio o zaman biraz kafam karışıyo benimde, bırak aşkımızı yaşayalım dio, bende garantici gibi davranıyorum.
tek sorunumuz bu cnm, çok fazla kavga etmeyiz normalde
saygılı biridir, ağzından kötü söz asla çıkmaz bana karşı
böyle işte....:)
sende ne var ne yok, nası ilişkiniz ?

Farketmemişim canım temizleyeyim mesaj kutumu.

Şu an tekrar beraberiz ama iyi gitmiyor bana kalırsa, sanki hep ben çaba harcıyorum düzeltmek için bir şeyleri, ilgisizliği yine had safhada. Yoruldum artık, üzülüp duruyorum ama ona bu üzüntümü yansıtmamaya çalışıyorum çünkü daha çok ters tepiyor herşey ben tepki verdikçe.

Sana gelince bir süre bu evlilik konusunu açma bakalım, hatta o bahsederse bence de şu an biraz akışına bırakalım vs tarzında konuş, şaşırsın.

Back
X