Erkeklerin zamanla ilgisizleşmesi sorunu ve çözümleri

Farketmemişim canım temizleyeyim mesaj kutumu.

Şu an tekrar beraberiz ama iyi gitmiyor bana kalırsa, sanki hep ben çaba harcıyorum düzeltmek için bir şeyleri, ilgisizliği yine had safhada. Yoruldum artık, üzülüp duruyorum ama ona bu üzüntümü yansıtmamaya çalışıyorum çünkü daha çok ters tepiyor herşey ben tepki verdikçe.

Sana gelince bir süre bu evlilik konusunu açma bakalım, hatta o bahsederse bence de şu an biraz akışına bırakalım vs tarzında konuş, şaşırsın.

evet cnm bende öyle akışına bıraktım zaten
senin durumundada acaba adam buna mı alışmış
senin takmadığını düşünüyor olabilir mi ki :26:
tepkini belli ediyormusun , konuşurken kızarak değilde ilgisizliğinin sende yarattığı üzüntüyü dile getirerek konuşsan belki bişeyler yapmaya çalışır o da

evet cnm bende öyle akışına bıraktım zaten
senin durumundada acaba adam buna mı alışmış
senin takmadığını düşünüyor olabilir mi ki :26:
tepkini belli ediyormusun , konuşurken kızarak değilde ilgisizliğinin sende yarattığı üzüntüyü dile getirerek konuşsan belki bişeyler yapmaya çalışır o da

Beraberken bir sorun yok şu anda ama ayrıyken klasik durum, aramıyor sormuyor, mesaj atmıyor, görüşelim demiyor, bana verdiği değeri göstermiyor. Ben daha önce oturup konuşmuştum ama değişen bir şey olmuyor, aksine ters tepiyor inada biniyor ve iyice uzaklaşıp ilgisizleşiyor. O yüzden anlayışlı sevgili rolü yapmaya zorluyorum kendimi ama bu duruma üzülüyorum, belki zamanla değişir düzelir diye sabrediyorum bakalım.

Beraberken bir sorun yok şu anda ama ayrıyken klasik durum, aramıyor sormuyor, mesaj atmıyor, görüşelim demiyor, bana verdiği değeri göstermiyor. Ben daha önce oturup konuşmuştum ama değişen bir şey olmuyor, aksine ters tepiyor inada biniyor ve iyice uzaklaşıp ilgisizleşiyor. O yüzden anlayışlı sevgili rolü yapmaya zorluyorum kendimi ama bu duruma üzülüyorum, belki zamanla değişir düzelir diye sabrediyorum bakalım.

zor cidden, hiçbirşey yokmuş gibi davranmak da insanı yiyip bitiren bişey
bence yapacağın tek şey başka şeylerle oyalanmak, kendine uğraş bulmak
yoksa iyice sarıyo insan, yanlış şeyler söyleniyo mesajlar atılıyo çünkü rahat değilsin
bi yerde patlak verir, sen sakın onun ilgisine muhtaç görüntüsü yaratma buda ters tepiyo
gayet normal hayatına bak, için rahat olsun sen değil onun bişeyler yapması gerek çünkü artık
bırak akşına güzelim, kafandakileri at ,ona fırsat ver zaman ver
mutlaka düşündüğü bişey vardır

(bırakmayı ögren, mutlulugun anahtarı budur..budha..) çokk sevdıgım bı sozz nezamn kendımı ılgısız hıssetsem bu sozu hatrlarımm.Bnce sızde bu sozu unutmayın kızlar kımse vazgecılmz degıl mlsfkıı en unutlmaz dedıklerımızı bıle zamnla unutyrzz acı cekmekten korktgumz ıcın cogu zamn ayrılmktan vazgecıyrz ama ılskı bu sklde devam ederken daha cokk uzuluyrzz mlsffff :(

merhaba,

merak ettim son durum ne oldu? yani sen mi aradın yine...

Kızlar biz barıştık ama bundan sonra ne olur bilmiyorum, biraz kaybetme korkusu olsun, yine ilgisiz tavırları olmasın istiyorum, o yüzden artık ben hiç üstüne düşmeyeceğim. Hayatımda yoktu diye üzülüyordum şimdi var, o yüzden akıllandım gereksiz kavgalar çıkarmayacağım, ama dengeli bir ilişkimizin olmasını ve onun eskisi gibi ilgi göstermesini istiyorum. O yüzden bundan sonra kaçan kovalanır diyorum...

barışma seklinizi merak ettim..cunku bende aynısını yapıyorum hep.. o küsüyor ama ben gidiyorum...

zor cidden, hiçbirşey yokmuş gibi davranmak da insanı yiyip bitiren bişey
bence yapacağın tek şey başka şeylerle oyalanmak, kendine uğraş bulmak
yoksa iyice sarıyo insan, yanlış şeyler söyleniyo mesajlar atılıyo çünkü rahat değilsin
bi yerde patlak verir, sen sakın onun ilgisine muhtaç görüntüsü yaratma buda ters tepiyo
gayet normal hayatına bak, için rahat olsun sen değil onun bişeyler yapması gerek çünkü artık
bırak akşına güzelim, kafandakileri at ,ona fırsat ver zaman ver
mutlaka düşündüğü bişey vardır
Aynen katılıyorum buna bi taraflarını biz kaldırıyoruz :) Soğudum ya ilgilenmekten :)

kızlar kesinlikle tepkinizi koyun.ve arkasında durun.2.bi şansın olmadığını o zaman anlıyorlar.benimde başıma geldi herkes gibi:)nişanlıyken bir sorun yaşadık ve büyük konuşarak nişanlı olmamızın hiç bir bağlayıcılığının olmadığını evlenince böyle bir şeyle tekrar karşılaşırsam yine aynı kararlılığımı gösterebileceğimi anladı.ve o hatanın bir daha yanından bile geçmedi.haklı olmamıza rağmen bizler duygusal olduğumuz için içimiz cız ediyor tabi:)ama bunu onların bilmesine ne gerek var değil mi?;)herkesin başına böyle şeyler geliyor ister sevgili,ister nişanlı,ister evli..hayat bu önümüze neler çıkaracağını kimse bilemez..eğer bir erkek gerçekten seviyorsa,değer veriyorsa,bunu anlar ve ayağını denk alır;)en azından benim yaşadığım bu;)şuanda evliyim ve çok mutluyum:):nazar:

zaten erkeklerin en büyük sorunu ilgi göstermediklerinin farkında olmamaları!! ben kocama benimle eskisi gibi ilgili değilsin dediğimde hep birlikteyiz ya diyo :) onlara ilgi alakanın nasıl olacağını anlatmak çok zor eğer gerçekten seviyor ve seviliyorsanız çok da dert etmeyin anın ve birlikte olmanın keyfini çıkarın :)

''Bizim de bunda hatamız var tabi, bir süre sonra sevgilimizi ya da eşimizi hayatımızın merkezi haline getiriyoruz, bazen bağımlı hale geliyoruz ve onlar da bunu hissedip iyice ilgisizleşiyorlar, şımarıyorlar. ''
dedikleriniz çok doğru..

zaten erkeklerin en büyük sorunu ilgi göstermediklerinin farkında olmamaları!! ben kocama benimle eskisi gibi ilgili değilsin dediğimde hep birlikteyiz ya diyo :) onlara ilgi alakanın nasıl olacağını anlatmak çok zor eğer gerçekten seviyor ve seviliyorsanız çok da dert etmeyin anın ve birlikte olmanın keyfini çıkarın :)

hahaha hep birlikteyiz aynen ya öyleler:)ben böyle erkeklerin anlayamadıkları bu detayları küçük bir kız çocuğu edasıyla söylüyorum.ve emin olun anında bütün ilginin dikkatin merkezi oluyorum.hatta anında,beklemediğim biçok hoş teklifle karşılaşıyorum;) e tabi ozamanda,çok azcık nazlanarak kabul ediyorum.böylece noluyo?zafer benim oluyo hahahahaaa:65:

Bence de kaçan kovalanır ama bunu nasıl uygulayabiliriz, örnek verebilir misiniz kızlar?

kaybetme korkusunu en başından sonuna kadar aşılamak lazım ancak o zaman yola geliyorlar.. yani demek istediğim elinin altında bulunduğunuzu zannetmesin aksine ne kadar sevseniz bile bunu ona belli etmeyin o kadar hep bir mesafe olmalı..;))

gittiğiniz bir cafe kitAPcı v.s biryerde kendine tıpatıp benzeyen birini gördüğünüzü
çok şaşırdığınızı v.s bastıra bastıra vurgulayın..%100 çalışıyor. eğer size gerçekrten
değer veriyor ve aşıksa deliriyor kıskançlıktan,kendine benzeyen birine bakmanız ihtimali
onu deli edecektir:)...ve gözlerinizin dış dünyaya açık olduğunu anlayacak,eşsiz ve tek olmadığını
kavrayacaktır.böylece ilginizi çekmeye çalışacak sizi kontrol etmeye başlayacaktır:)
ama söyleyip çekilmeyin bu cümleye uygun haraket edin gün içinde çok fazla işiniz varmış gibi
davranmak ve aşırı pozitif olmak sadece sevgilinizi kocanızı değil tüm insanları size çeker...
benden söylemesi kardeşlerimm

Bizim ilişkimize hareket katan maçlar :1:

Farklı takımları tutuyoruz, ben beşiktaşlıyım o galatasaraylı.

Maçlarda da o kazansın bu kaybetsin derken inan bütün stresimizi atıyoruz. :27::27:

Bir de kovalamaca var tabi ki :)

Gıcık olacağı bir şeyi yapıp, ya da söyleyip evin içinde kaçıyorum sürekli :1:

Saklambaç da çok iyi bir heyecan :27:

Back
X