Erkeklerle ilgili

rainyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
6.789
4.149
173
Benim bazi konustugum kisiler oldu ama hep beni kullanmaya calistilar cok bunaldim artik. Bazen oldu da. Ben ne yapmaliyim bilmiyorum?

Nasıl kullandılar?

Nickini bakinca tanıdık geldi konulara bakınca hatirladim 🙄

Yalandan seviyorum diyip iste. Tahmin ettiginiz gibi
Siz neden buna izin veriyorsunuz ki fark edemiyor musunuz nasıl sırtlan olduklarını? Hayatınızda bir erkek olmak zorunda değil. Hatayı burda yapıyorsunuz. Neden bi süre kendinizi dinlemek istemiyorsunuz. Herkesin hayatında bir erkek olacak diye bir zorunluluk yok. Kendinize yetebilmelisiniz...

Siz neden buna izin veriyorsunuz ki fark edemiyor musunuz nasıl sırtlan olduklarını? Hayatınızda bir erkek olmak zorunda değil. Hatayı burda yapıyorsunuz. Neden bi süre kendinizi dinlemek istemiyorsunuz. Herkesin hayatında bir erkek olacak diye bir zorunluluk yok. Kendinize yetebilmelisiniz...
Kendi basimayim zaten surekli insan imreniyor ister istemez. Birinden hoslaninca olsun diyor ama sadece hayal olarak kaliyor..

Bence sürekli sevme ve sevilme arzunuz var. Bu yüzden insanların niyetini anlasanız bile iyi şeyler olur umudunuz var. Bir destek alın bence. Sevilme isteği bazen insana çok yanlış, benliğine uymayan şeyler yaptırabilir. Ama öncelikle bu durumdan ötürü kesinlikle kendinizi de suçlamayın.

Nasıl kullanmak? Sevişmeye mi çalıştılar? Yanlış mı anlıyorum?

Benim bazi konustugum kisiler oldu ama hep beni kullanmaya calistilar cok bunaldim artik. Bazen oldu da. Ben ne yapmaliyim bilmiyorum?
İnsanlarla tanışmak istemeniz sorun değil de her tanıştığınız insana kendinizi kullandırmayın. İnsanları tanımak için zaman gerekir. Size kendisini tanıtmak için zamana ihtiyaç duymayan bir insanın hayatınızda işi olmamalı.

Back
X