Erkeklerle olan İlişkilerde problem

PortakalSevgisi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2019
395
139
18
31
Arkadaşlar merhaba, beni geceleri uyutmayan bir sorunum var. 26 yaşındayım. Çevremde benden ne zaman hoşlanan bir adam olsa öncelikle nazik bir biçimde yaklaşır, telefondan vs nazik bir iletişim sergiler, yüzyüze bir şekilde bir yerde oturduğumuzda da bu devam eder ancak bir süre sonra ters davranmaya başlar-telefonda iletişimde vs... Normalde aileme karşı bile bu kadar alttan almazken bir süre bu durumları alttan alıyorum, bakıyorum ki bitmiyor, iletişimi sonlandırıyorum. Sanıyorum ki zamanında diğer kızlar adamları her koşulda alttan almış, adamlarda bir süre sonra benden aynı tavrı bekliyor. Konu ile alakalı tecrübeli kadınlardan yorum bekliyorum :) burada özellikle çok güzel ve makul yorumlar yapan MissCherryBlossom MissCherryBlossom dan bu konu için yorum rica ediyorum, kendisini eskiden de takip ediyordum.

Sanıyorum ki zamanında diğer kızlar adamları her koşulda alttan almış, adamlarda bir süre sonra benden aynı tavrı bekliyor.

Bundan bahsediyorum.

Ben boyle oldugunu dusunmuyorum ama.
Hıı şimdi anladım, benim genel gözlemlerim bu yönde ama kadınlar bunu yaptıkları halde yapmıyoruz diyorlar :)

Size olan ilgilerini çabuk kaybeden insanlarla,ya da hoşlansa da çok önemsemeyen insanlarla karşılaşmışsınız malesef.
Sizinle konuştuğunda heycanlanan,gözlerinin içi gülen bir insan bunları asla yapmaz çünkü sizi gerçekten ilk günkü gibi seviyor veya değer veriyordur.

Size olan ilgilerini çabuk kaybeden insanlarla,ya da hoşlansa da çok önemsemeyen insanlarla karşılaşmışsınız malesef.
Sizinle konuştuğunda heycanlanan,gözlerinin içi gülen bir insan bunları asla yapmaz çünkü sizi gerçekten ilk günkü gibi seviyor veya değer veriyordur.
İşte denk gelemedim öyle bir tip olduğuna inancım da sıfır şu an açıkçası birde herkes birbirini yedekliyor kim bilir kaç yedek var nasıl bulunursa dediğiniz tipte insan ...

İşte denk gelemedim öyle bir tip olduğuna inancım da sıfır şu an açıkçası birde herkes birbirini yedekliyor kim bilir kaç yedek var nasıl bulunursa dediğiniz tipte insan ...
Valla öyle insanlar var çevremde yani ilişkisi olan da hala öyle kalanda,ilişkisi olmayan ya da bitipte hala öyle olan insanlar var ama tabi dediğiniz gibi bu insanlar azınlıkta malesef.

Konuyla alakalı yorumunuz nedir ?

Diger kizlar zamaninda alttan aliyor ve bu adamlar bu duruma alisiyor da size de boyle bir taleple geliyorlar seklindeki dusuncenizi dogru bulmuyorum. Bu kadar kisa surede birinin digerini alttan almasi nasil mumkun olabilir ki? Yani, ne yol alinmis ki alttan alma mevzu olsun?

Aranizdaki iletisimi koparan daha farkli seyler var gibi.

İliski uyum demek, yani iki taraf da birey olarak harika olabilir ama birarada o kimya, uyum yakalanamayabilir.

Ya da siz iyiyseniz sizin kalitenize denk olmayanlar kendini eksik hissettigi icin uzaklasır.

Amaci yatak olan bir erkek sizle ugrasmak istemeyebilir.

Ya da siz de erkeklere itici gelen biseyler olabilir.

Ama boyle olsa sanirim fark ederdiniz cunku bu konuya odaklandiginiza gore gercek nedeni bulmak istiyorsunuz.

Dediginiz de şoyle bir haklilik olabilir kolay kadinlara alisan erkekler sonrasinda emek vermek zorunda kalacaklari kadinlarla basaçikamayacaklari icin uzaklasiyorlar.

Valla daha da acik yazayim, eşek hosaftan ne anlar diye bi söz var ya, yani adam esekse onundeki cakil tasi mi , elmas mi ne anlayacak ki?

Burada iş kadina dusuyor, sececek olan kadin, degmeyecek adamlara hic vakit ayirmamak fazla da kafa yormamak lazim ha ama bunun sonu ne oluyor derseniz; kronik yalnizlik :)))

Diger kizlar zamaninda alttan aliyor ve bu adamlar bu duruma alisiyor da size de boyle bir taleple geliyorlar seklindeki dusuncenizi dogru bulmuyorum. Bu kadar kisa surede birinin digerini alttan almasi nasil mumkun olabilir ki? Yani, ne yol alinmis ki alttan alma mevzu olsun?

Aranizdaki iletisimi koparan daha farkli seyler var gibi.
İşte nedir o o zaman ? Niye alttan alınma kısmına takıldınız ?

İliski uyum demek, yani iki taraf da birey olarak harika olabilir ama birarada o kimya, uyum yakalanamayabilir.

Ya da siz iyiyseniz sizin kalitenize denk olmayanlar kendini eksik hissettigi icin uzaklasır.

Ama boyle olsa sanirim fark ederdiniz cunku bu konuya odaklandiginiza gore gercek nedeni bulmak istiyorsunuz.

Dediginiz de şoyle bir haklilik olabilir kolay kadinlara alisan erkekler sonrasinda emek vermek zorunda kalacaklari kadinlarla basaçikamayacaklari icin uzaklasiyorlar.

Valla daha da acik yazayim, eşek hosaftan ne anlar diye bi söz var ya, yani adam esekse onundeki cakil tasi mi , elmas mi ne anlayacak ki?

Burada iş kadina dusuyor, sececek olan kadin, degmeyecek adamlara hic vakit ayirmamak fazla da kafa yormamak lazim ha ama bunun sonu ne oluyor derseniz; kronik yalnizlik :)))

Bknz. Summer-girl Summer-girl . :KK54:

Ya ben ilişkileri anlamıyorum bu devirde ailemle de paylaştım Durumu da annem kızlar erkeklerin peşinden koşup her istediğini yapıyordur diyor komşular kendi kızlarını vs anlatıyormuş onlarda böyleymiş ama bilemedim. Sadece üzgünüm, napmak gerek onu merak ediyorum. Hayatta da en önem verdiğim şey sevgi, böyle olunca işime filan da odaklanamıyorum.

Sanıyorum ki zamanında diğer kızlar adamları her koşulda alttan almış, adamlarda bir süre sonra benden aynı tavrı bekliyor.

Demek ki o adamların hiçbiri benimle karşılaşmamış. :KK14:

Ya siz tavırlarını yanlış yorumluyorsunuz ya da baştan itibaren alttan aldığınız için dozu arttırıyorlar.

İlişki içinde alttan alınması gereken durumlar mutlaka olur ama genel çerçevede belli bir duruşunuz olması gerekiyor. Belli sınırlarınız olmalı. Bu, kendinize duvarlar örün ya da despot biri olun demek değil. Hayatı nasıl yaşıyorsanız yine öyle olun, karşıdaki gitmesin diye gereksiz ödünler vermeyin.
Konu çok detaylı değil, anladığım kadarıyla yazdım. Birkaç örnek verirseniz herkes için daha kolay olur.

Demek ki o adamların hiçbiri benimle karşılaşmamış. :KK14:

Ya siz tavırlarını yanlış yorumluyorsunuz ya da baştan itibaren alttan aldığınız için dozu arttırıyorlar.

İlişki içinde alttan alınması gereken durumlar mutlaka olur ama genel çerçevede belli bir duruşunuz olması gerekiyor. Belli sınırlarınız olmalı. Bu, kendinize duvarlar örün ya da despot biri olun demek değil. Hayatı nasıl yaşıyorsanız yine öyle olun, karşıdaki gitmesin diye gereksiz ödünler vermeyin.
Konu çok detaylı değil, anladığım kadarıyla yazdım. Birkaç örnek verirseniz herkes için daha kolay olur.
Şimdi mesela çocuğun biri kendi telefonunu verdi bana ondan sonra kahve içmeye davet etti okuldan, bayağı özenli davrandı, yine iletişimde kaldık ben yazmadığım halde o yazdı , sonra birkaç hafta sonra ben dersle alakalı birşeyler sordum ben nereden bileyim ki, ilgilenmiyorum bilmem ne abuk subuk cevaplar vermeye başladı, okulda da çok denk gelmedik o sırada, yani ters cevaplar devam edince bende bir daha yazmadım da iletişimi kestim sonra portakalcım diye peşimden koştu da ben iletişimi kesmiştim. Olay bındna ibaret.

Ya ben ilişkileri anlamıyorum bu devirde ailemle de paylaştım Durumu da annem kızlar erkeklerin peşinden koşup her istediğini yapıyordur diyor komşular kendi kızlarını vs anlatıyormuş onlarda böyleymiş ama bilemedim. Sadece üzgünüm, napmak gerek onu merak ediyorum. Hayatta da en önem verdiğim şey sevgi, böyle olunca işime filan da odaklanamıyorum.
Senin yapman gereken şey insanları iyi tanımak,sadece hoşlandığın değil duygularıyla hareket ettiğini de bak,insanlara karşı nasıl davrandığına dikkat et,hatta hayvanları seviyor mu,şefkatli mi merhametli mi bi bak,zaten karşındaki insan iyi biriyse bişey yapmana bile gerek yoktur akar gider o,ama herkesin ufak tefek kusurları olacaktır insanız sonuçta.

Back
X