Erkeklerle olan İlişkilerde problem

Sen paradan bahset kızım yeter ki insanların çoğu böyle ona yapılacak bişey yok.
Genede sen zengindin dimi bende sana yürürüm miktara bağlı olmadı sana yürüyecek birini bulabilirim(artık komisyonumu alırım) komşuda pişer bana da düşer :KK70:
İnsanlar çok bozuk,ahlaki çöküntü çok fazla keşke bunları hiç göremiyeceğimiz sınıfların olmadığı ilkel kabileler,kızılderililer vs gibi yaşasaydık adamlarda 1 tane olay olmuyor be,ama bide diğer toplumlara bak.
Bana da bir tane bile hesap ödeyen adam denk gelmedi ablacım ya :( Diğer kızların hesabı ödeniyormuş şöyle ki birinci buluşmada bende ödeyeyim diyorum ilk buluşmada ödetmiyorlar ama ikinci buluşmada adamlar ellerini ceplerine atmıyorlar anlasam bi... Demek ki değer görmüyorum... arkadaşlarım sen beceriksizsin diyor sonrasında...

Bana da bir tane bile hesap ödeyen adam denk gelmedi ablacım ya :KK43: Diğer kızların hesabı ödeniyormuş şöyle ki birinci buluşmada bende ödeyeyim diyorum ilk buluşmada ödetmiyorlar ama ikinci buluşmada adamlar ellerini ceplerine atmıyorlar anlasam bi... Demek ki değer görmüyorum... arkadaşlarım sen beceriksizsin diyor sonrasında...
Doğru demişler aa cüzdanımı unutmuşum en bilindik numaradır mesela ama bak bu kızlardan bişey kap adama ne etmişler: https://forum.donanimhaber.com/15-mart-yeni-editler-kizlar-resmen-bana-hesap-odetip-kacti--131270142
Yaa :KK70:
Aslında bu hesapişlerini hiç sevmiyorum,en güzeli herkes kendininkini alman üsülu ödesin ister sevgili ister arkadaş farketmeksizin sonra işte millet birbirini kullanmaya kalkıyo,almanlar hakketen akıllılar.

Bence sen farklı bir dünyada yaşıyorsun
32 yaşındayım gördüm geçirdim
Neyin ne olduğunu emin ol biliyorum
Ben kafaya takmadım ama takanlar çok
Ben okumuş eğitimli kesimden bahsediyorım zaten
Yoksa adam lise mezunudur düzgün işi yoktur tabi ev hanımı bulacak yani ne olucaktı?
Ben yeni konu açtım ona bakar mısıbız ?

Back
X