Erkeklerle olan tartışmalar genelde nelerden başlıyor?

bizim eşimle tartışma nedenimiz sadece ve sadece ailesi ve ailesinin boçları mafoldumben size ne diyeceksiniz çünkü bize ödetiyolar nefret ediyorum onlardan kötükedihüso

eee herkes kavgaların ufacık ve gereksiz şeylerden çıkıtığı konusunda hemfikirse
neden hala kavga ediyorsunuz ki

duyarsızlığından çıkıyo genelde :19:
suçlu olduğunda pis pis sırıtması iyice sinirimi bozdu bugün :22:
bi ağız tadıyla naz kapris yapamıyorum :1: hemen aynı tepkiyle karşılık veriyo

bence kavgalar ufak şeylerden başlamaz sadece bahanesi olur mutlaka eveliyatında başka başka sebepler vardır. kişiler aynı evi paylaşınca tanıyor kendini ve karşısındakini. bu bazen hayalkırıklığı yaşatıyor insana.bunca şeye katlanıyorum ama o niye böyle yapıyor. neden benim eşim böylede şöyle değil . ben bukadar değiştim o neden değişmiyor . bununla niye evlendime kadar gidiyor.alışkanlığa dönüyor çoğu şey ama kimse kendi kendine bunu itiraf edemiyor. ve işte ufak şeylerden kavga çıkıyor.( bu aralar depresifim de çok mu oldu acaba ) :çok üzgünüm: :sm_confused:

bu ara kendime o kadar cok soruyorum ki bu soruları... ama maalesef hicbirinin cevabı yok :( bizde surekli kavga ediyoruz kavgalarımızın % 80inin sebebi esimin bilgisayar oyunu bagımlılıgı, her turlu fedakarlıgıma sabrıma ragmen vazgeciremedim ve esime bu konuya dair arka planda hep bi nefretim oldugu icin kalan diger %20lik sebepler cok anlamlı sebepler olmuyo cogu zaman. kavgalarımızın seyri gittikce degisiyor, ben sesimi yukseltiyorum o da ustu kapalı bosanmayla tehdit ediyo surekli. hatta son tartısmamızda sus yoksa cakıcam bi tane bile dedi:( nasıl bu noktaya geldik bilmiyorum, cozumunu de bluamıyorum. çok uzgunum :(

Back
X