• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeklik nerde kaldı

babisim

oglum rabbime emanet <3
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2010
309
9
68
İsveç
Arkadaslar çok pis midem bulanıyor suan ben üniversite okuyorum evli ve çocuklu bi bayanım aynı sınıfta bi de bi arkadaş sandığım arada selamlaştıgım bi adam bile diyemiyeceğim biri var işte yurtdısındayız Türküz ikimizde diye arada muhabbet ederdik buna eşlerimizde dahil eşiyle pek samimi değiliz aslında bizim okul platformunda tel numaralarımız yazıyor
Okula gitmediğim birgün bana bi mesaj geldi nerdesin öğretmen seni soruyor diye kimsin diyince ben a... Dedi neyse dedim hoca sormuş bişey vardır dedim geçtim mesajlarınarttı ders hakkında sınav Hakkında eşimde görüyordu problem yapmadı yani sınıf arkadaşımdı sonuçta ama dün gelen aramadan sonra dondum kaldım ne dese beğenirsiniz buluşalımmı diyince bende yine eşlerimizde buluşuruz sanıyorum tamam dedim olur eşimi ariyim olursa haber veririm dedim ne dese beğenirsiniz ....
Sen tek gelsen olmazmı ??? Hööönkkk diye kaldım yerimde ne dedin anlamadımdedim bu başladı dayanamıyorum artık 1 yıldır aşığım sana senle görüşmek istiyorum allah belamı versin aşığım diyo o şokla napacagımı sasirdim nasıl bağırıyor ama bi yandanda şaka yapıo diyorum
Beni bi bekar arkadaşın evine davet etti ya :/ bende dışardan oruspu gibi mi görünüyorum dedim bu başladı hayır asla sana dokunmam bile sadece dayanamadım söylemek istedim dedi hayvan en napıyım şimdi :( kocam katil mi olsun ?
Olmamış gibi mi davranayım ?
Evli ve bi kızı var öküzün
Akıl verin :(

tamam çok temiz kalplisiniz ama ne olursa olsun bu kadar muhatap olmasaydınız keşke elin adamı neticede ama iyi kalplilikle yapılan bir hata bu, ben olsam eşime söylerdim illa ki. başka şekilde öğrenirse ALLAH korusun haksızken haklı duruma düşebilirsiniz, adam peşinizi bırakmaz başka türlü. Umarım eşiniz okulunuzu bıraktırmaz size.

Öncelikle arkadaşınızla muhabbeti kesseniz eşiniz merak eder mi niye diye? Etmezse belki söylemeye gerek yok. Ama daha sonra mesajların ardı arkası kesilmezse eşiniz şüphelenip başka şeylere yorabilir.
İkincisi eşiniz cidden katil olur mu? Yani fiziksel bir saldırıya başvurur mu? Yoksa bir daha görüşmeyip hattınızı falan değştirmeniz eşinize yeter mi?

Arkadaslar çok pis midem bulanıyor suan ben üniversite okuyorum evli ve çocuklu bi bayanım aynı sınıfta bi de bi arkadaş sandığım arada selamlaştıgım bi adam bile diyemiyeceğim biri var işte yurtdısındayız Türküz ikimizde diye arada muhabbet ederdik buna eşlerimizde dahil eşiyle pek samimi değiliz aslında bizim okul platformunda tel numaralarımız yazıyor
Okula gitmediğim birgün bana bi mesaj geldi nerdesin öğretmen seni soruyor diye kimsin diyince ben a... Dedi neyse dedim hoca sormuş bişey vardır dedim geçtim mesajlarınarttı ders hakkında sınav Hakkında eşimde görüyordu problem yapmadı yani sınıf arkadaşımdı sonuçta ama dün gelen aramadan sonra dondum kaldım ne dese beğenirsiniz buluşalımmı diyince bende yine eşlerimizde buluşuruz sanıyorum tamam dedim olur eşimi ariyim olursa haber veririm dedim ne dese beğenirsiniz ....
Sen tek gelsen olmazmı ??? Hööönkkk diye kaldım yerimde ne dedin anlamadımdedim bu başladı dayanamıyorum artık 1 yıldır aşığım sana senle görüşmek istiyorum allah belamı versin aşığım diyo o şokla napacagımı sasirdim nasıl bağırıyor ama bi yandanda şaka yapıo diyorum
Beni bi bekar arkadaşın evine davet etti ya :/ bende dışardan oruspu gibi mi görünüyorum dedim bu başladı hayır asla sana dokunmam bile sadece dayanamadım söylemek istedim dedi hayvan en napıyım şimdi :( kocam katil mi olsun ?

Avrupa ülkelerinden birinde olduğunu düşünüyorum şu an. Hemen polise git derim. Seni taciz ettiğini söyle.

Ben olsam eşime söylerdim. Çünkü benim eşimi meseleyi kendim halledebileceğime ikna ederim. Eşinin nasıl davranacağını sen bilirsin. Ama yine de bilmek zorunda gibime geliyor. Çok sinirlense bile sakinleştirip birlikte polise gitmeyi teklif edebilirsin. Ya da önce sana mesaj atmasını falan bekle. Elinde daha kesin kanıt olur.

Okulun veritabanından öğrencilerin birbirinin numarasını öğrenmesi çok güvensiz bir sistem. Okula da gerekli şikayetini yap.

mesaj tekrarı......

Son düzenleme:
Eşim nasıl davranır hiç kestiremiyorum çok sakinde aslında ama böyle bişeyi nasıl karşılar

Bilmiyorum cahilce mi düşünüyorum ama bana ezelden beri saçma geliyor evlilerin karşı cinsle arkadaşlığı ateşle barut misali.. Daha önce de size yaklaşımından farketmemiş olmanız da ilginç doğrusu Allah böylelerini ıslah etsin..

Eşinize söylemelisiniz zor durumda kalmamak için
Adam arsızlığı ele almış birde evliymiş yazıklar olsun
hattınızıda değiştirin

Genelleme gibi olmasın fakat çoğu erkekte dostluk, arkadaşlık kavramı gelişmemiş malesef. Siz iyi niyetinizle arkadaş olmuşsunuz ama adamın niyeti farklıymış.

Yaptığı çok büyük terbiyesizlik ama eşinize söylemelisiniz bence ondan sonra da polise başvurun derim.

Ben olsam direkt söylerdim eşime.
Sonradan bana iftira atmayacağı ne malum?

Tabi eşiniz şiddet eğilimli bir insansa biraz durup düşünmek gerek...

bence adama bi daha beni arama yoksa eşime söylerim sonu kötü olur diyin aramaya devam ederse de eşinize söyleyin bi de bu attığınız mesajı silmeyin böyle insanlar pislik olabilir eşinize gidip karın beni seviyo falan der Allah korusun

Eşine söyle bence bu adam aşkına karşılık bulamadığı için sana sonradan iftara filan atmaya kalkabilir,gizli saklı şeyler insanların başına her zaman dert açar.
Herkesi kendimiz gibi zannetmemiz gerektiğinin güzel bir örneği.

Polis böyle bişey için yardım etmez hattınI değiştir der kız erkek ilişkisine gelincede benimde eşiminde karşı cinsten arkadaşlarımız var yanlış bişey oldugunu sanmıyorum ama arada böyleleri çıkıyor demekki

ÖNcelikle eşinize söylemelisiniz sizden öğrenmesi daha iyi olur sonrada o adamı attıgı mesajlar yüzünden polise şikayet edebilirsiniz,ayrıca okul yönetiminde başvurun veri tabanlarını değiştirsinler bir zahmet kimse kimsenin numarasını görmek zorunda değil,ben numaramı kimseye vermek istemiyorum diye söyleyin ama sistemden görüyorlar diye belirtin nedenini sorarlarsa X isimli öğrenciniz beni mesajlarıyla rahatsız ediyor dersiniz.

Eşinize söyleyin bence.:6: Başkasından duymasın.Saklamanız aklında soru işareti oluşturur.:34:

Bunu neden dediğini anlamadım. Onunla bu tarz bir diolağa girmeye ne gerek var. Direk sen evlisin böyle konuşmaya utanmıyor musun demeliydin. Yokmuş gibi davranın. Kocanın duymasından çekinmiyorsan şikayet de edebilirsin.

ilk olarak kesinlikle selamlaşmayı, konuşmayı kesmelisin. eşine anlatmalısın bence. çok tehlikeli bir durum. iftira bile atabilir.

Dünyada erkek bol şekerim,ama adam yok:ssz:
Sende klasik bir erkeğe denk gelmişsin,şeyi kuruyasıca:ssz:

Back
X