Erkeklik organla olmuyor,Mühim olan adam olmak azizim

bella-donna

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2012
2.785
3.607
Merhaba kızlar,
bu konu hakkında konu açıldımı bilmiyorum ama açıldıysa bile bende paylaşmak istedim. Haftasonu malum, hepimiz için kötü geçti... Gerçekten kelimelerle ifadesi imkansız bu acının! O kadar etkilendimki, her tecavüz olayının, her hunharca cinayetin ardından etkilendiğim gibi...ama diğerleri gibi bunuda unutacagiz :KK61: ya o aile? Onlar unutmayacak,her an, her zaman yasayacaklar bu acıyı,Allah sabır versin :KK43: Neden bu zihniyet istediklerini alamayınca zorla yaptırmak isterlerki bişeyi? Gerçekten beynim durdu,sağlıklı düşünemiyorum. Ya arkasından siyaset yapan, yada mini etek giydiği için nerdeyse ölümü haketti diyen çok afedersiniz şerefsizlere ne demeli? O zihniyetten ne farkları var bunların? bu adi zihniyette olanlar,giydiğiniz eteğim uzunluğuna göre karar vermiyor,anlayın artık! :KK11: Ben tesettürlü biriyim,böyle zihniyetteki şerefsizler benim karsimada çıktı ve eteğim uzundu!laf atmaya bile hakları yokken,hangi akla hizmet böyle bişey yapabilirler? Biz kadınlar bari su etek boyunun tartışmasını yapmayalım.kişi isterse çıplak dolaşsın,senin ona dokunmaya hakkın yok,yok ya yok! Çok kötüyüm inanin,paylaşmak istedim hemcinslerimle :KK61: ayrıca o ne asil bir ailedir öyle,nasıl eli öpülesi bir babadır,Ayakları öpülesi bir annedir. Allah bizi böyle adilerin şerrinden korusun ve hukuk sistemimiz ne yazıkki buna müsade etmesede,öyle bir ceza versinki Allah,tüm Özgecanların yüreğine su serpilsin....

İnsan sapik olmaya gorsun , artik giyinik ciplak erkek kadin cocuk yasli ölü diri hayvan yeterli nefes alsin artik karsisina kim cikarsa .herkes gibi bende gunlerdir etkisindeyim.o annenin hali nasil olur diyo ya herkes, nasil mi olur fatmanur celik vardi mutlaka hatirlarsiniz, o masum kuzu da tecavuz edilerek olduruldu.iste ailesi tanidigimiz oldugu icin biliyorum haplarla ilaclarla sinir krizleri gecirerek diger kalan evlatlari icin yasayan ya da yasamaya calisan ayakli bi olu adeta ..ustelik fatmanur tesetturluydu.demek ki giyime kusama bakilmiyor ki ona da bu caniligi yaptilar.

İnsan sapik olmaya gorsun , artik giyinik ciplak erkek kadin cocuk yasli ölü diri hayvan yeterli nefes alsin artik karsisina kim cikarsa .herkes gibi bende gunlerdir etkisindeyim.o annenin hali nasil olur diyo ya herkes, nasil mi olur fatmanur celik vardi mutlaka hatirlarsiniz, o masum kuzu da tecavuz edilerek olduruldu.iste ailesi tanidigimiz oldugu icin biliyorum haplarla ilaclarla sinir krizleri gecirerek diger kalan evlatlari icin yasayan ya da yasamaya calisan ayakli bi olu adeta ..ustelik fatmanur tesetturluydu.demek ki giyime kusama bakilmiyor ki ona da bu caniligi yaptilar.
Allah kimseye yaşatmasın, gercekten cok zor bir durum. Hatırlamıyorum Fatmanuru malesef,muhakkak okumuş veya duymuşumdur ama biz ne kadar etkilensekte unutuyoruz işte insanız :KK43: ama o ailelerde o mezara birlikte giriyor,Allahtan gelene boyun eğmek zor olsada kabullenmek daha kolay,ama bu Acının tarifi yok.bu adi mahluklar kapalısı açığı diye bakmıyor dedigin gibi nefes alsın yeter.benimde derdim bu zaten,erkekler biyana,bazı kadınlar bu tarz yorumlar yapıyor ya cok kızıyorum çok! Bide olayı politik yönlere çekenlere kızıyorum, ya gencecik bi can ölmüş,başlarım sizin siyasetinizede,dar kafalı zihniyetinizede...

Ben çok mutsuzum, haberlerde o masum melegı her gördugumde sıcım sıcım yaslar bosalıyor gözumden:KK43::KK43:
Aynen öyle :KK43: özellikle anne babasını dinledim ya içim sızladı ya.özellikle o nasıl asil bir babadır ellerinden öpesim geldiAllah sabır versin ve diğer çocuklarının yüzünü hep güldürsün inşallah

Bu başlıktaki cümle ve türevlerinden hiç hoşlanmıyorum; 'adam' olmak niye bu kadar önemli? Adam olmak neden bir övgü? İnsan olsak mesela olmaz mı ? Niye biz övgü alırken bile kendimizden başka bi cinse benzetilerek övgü alıyoruz?
Erkekten daha adam olan 'kız' olmak istemiyorum ki ben; güçlü, karakterli, dürüst, vicdanlı, hata yapsa da düzeltebilen bir 'KADIN' olmak istiyorum.
Adam olmayı önünde 50 gr fazla et var diye bizden üstünmüş gibi, bütün meziyetlere sahip gibi niye lanse ediyoruz.
Dil canlıdır arkadaşlar; kelimeler sandığımızdan daha kuvvetli.Erkekleri yererken bile kendilerine doğuştan verilen o mucizeviliğe yakışmayan davranışlarda bulunuyor diye eleştiriyoruz.
Dil değişirse her şey değişir.

malesef anlatacak soz kelime yok cok uzucu cok kotu :KK43:

erkek cocuklari yetistirirken daha dikkatli olunmali, bizde yanlis yapiyor
aa cocuk erkekmiymis goster pipini amcalara koparirim onu vs cok buyuk birseymis gibi
sunnet olur davullar zurnalar hediyeler
erkek mi aaa otursun birsey ellemesin hizmet edilsin o erkek
gece eve gelmesede olur o erkek ama kiz ezandan once evde olsun vs

toplum hersey herkes okadar yanliski herkese kizginim, olan masum bir kiza oldu :KK43:

Aynen öyle :KK43: özellikle anne babasını dinledim ya içim sızladı ya.özellikle o nasıl asil bir babadır ellerinden öpesim geldiAllah sabır versin ve diğer çocuklarının yüzünü hep güldürsün inşallah

Ailesi de mukemmel ınsanlar..O vahsetı okudum adam ıfade degıstırmıs..Korku fılmı gıbı gözumde canlandı o an ..:KK43::KK43: Resmen cocuk saatlerce nefes almıs ,elını keserken bıle nefes alıyormus..:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

kapalıydı , açıktı , mini etekliydi zırvaları çıkaranlar sapıklığa kılıf uydurmanın peşinde !
bir erkek için kadın cinsel organını taşıman yeterli ! hatta nefes alman yeterli başlı başına gerçi cesede bile tecavüz etmeye kalkanlar var !

Bu başlıktaki cümle ve türevlerinden hiç hoşlanmıyorum; 'adam' olmak niye bu kadar önemli? Adam olmak neden bir övgü? İnsan olsak mesela olmaz mı ? Niye biz övgü alırken bile kendimizden başka bi cinse benzetilerek övgü alıyoruz?
Erkekten daha adam olan 'kız' olmak istemiyorum ki ben; güçlü, karakterli, dürüst, vicdanlı, hata yapsa da düzeltebilen bir 'KADIN' olmak istiyorum.
Adam olmayı önünde 50 gr fazla et var diye bizden üstünmüş gibi, bütün meziyetlere sahip gibi niye lanse ediyoruz.
Dil canlıdır arkadaşlar; kelimeler sandığımızdan daha kuvvetli.Erkekleri yererken bile kendilerine doğuştan verilen o mucizeviliğe yakışmayan davranışlarda bulunuyor diye eleştiriyoruz.
Dil değişirse her şey değişir.
Ben zaten erkeklere söylüyorum,sen konuyu anlamadım sanırım! Adam olmak erkekler için bir meziyet,kadın adam olmaz.ortal noktamız insan olmak o zaten apayrı bir olay. Sen bir kadının Erkeğe tecavüz etmeye kalkıştığını duydunmu okudunmu? Konuyu erkekler için açtım zaten, kadınlar yeteri kadar aşağılanıyor, konum onlara Yönelik değil. Siz kadınken ben anlamamışsınız bile ne diyeyim

İki gündür sabaha kadar uyuyamiyorum eşimde sordu niye uyumuyorsun diye aklımdan çıkmıyor bı türlü yemek yaparken tv izlerken konuşurken susarken hep aklımda bazen kafayı yiyecekmis gibi oluyorum nasıl bi mantikki mini etek giyiyorsan tecavüze de ses cikarmayacaksin demek tecavüze 10 yaşındaki çocukta uğruyor o mini etek mi giyiyor bu zihniyet degismedikce kara carsafada girsen yine tecavüze ugrarsin o kadar tiksindimki erkeklerden eşime bile içten içe sinirleniyorum benim kızım yok oğlum var ama bu ülkede erkek çocuğu da kız çocuğu gibi tehlikede Allah rahmetlinin ailesine sabır versin benim bile içim bu kadar yaniyorken onların içindeki acıyı düşünemiyorum bile

Allah kimseye yaşatmasın, gercekten cok zor bir durum. Hatırlamıyorum Fatmanuru malesef,muhakkak okumuş veya duymuşumdur ama biz ne kadar etkilensekte unutuyoruz işte insanız :KK43: ama o ailelerde o mezara birlikte giriyor,Allahtan gelene boyun eğmek zor olsada kabullenmek daha kolay,ama bu Acının tarifi yok.bu adi mahluklar kapalısı açığı diye bakmıyor dedigin gibi nefes alsın yeter.benimde derdim bu zaten,erkekler biyana,bazı kadınlar bu tarz yorumlar yapıyor ya cok kızıyorum çok! Bide olayı politik yönlere çekenlere kızıyorum, ya gencecik bi can ölmüş,başlarım sizin siyasetinizede,dar kafalı zihniyetinizede...
Aklim almiyor, beynim uyusuyor... Ortada vahsi bi cinayet gencecik bi kiz var. Allahin belasi pislikleri kimc etmek istiyorum, aci cektiklerini surum surum surunduklerini gormek istiyorum.. Lanet ediyorum hepsine..
Ama bazilarinin vicdani o kadar kor olmus ki, utanmasalar haketmisti diyecekler, insan mi onlar ya vicdansizlar.
Hele de bi kismi yok Mu kizcagizin uzerinden prim yapmak adina siyaset yapiyolar yok soyle yaptilar da insanlar bu hale geldi de bu yuzden bu olaylar oluyor. Ulan allah topunuzun belasini versin ya, ne bicim yaratiklar haline gelmissiniz kesin sesinizi bi oturun oturdugunuz yerde bari su durumdan kendinize pay cikarmayim kirk yilin basi bir olun da hep beraber yasayalim acimizi..
İcim sizliyor haberleri her gordugumde gozlerim dolu dolu oluyor dayanamiyorum.
Allahim o melek yuzlu kiza rahmet versin, ailesine de sabir. :KK43:
Allahim evlatlarimizi kadinlarimizi kizlarimizi koru

Ben zaten erkeklere söylüyorum,sen konuyu anlamadım sanırım! Adam olmak erkekler için bir meziyet,kadın adam olmaz.ortal noktamız insan olmak o zaten apayrı bir olay. Sen bir kadının Erkeğe tecavüz etmeye kalkıştığını duydunmu okudunmu? Konuyu erkekler için açtım zaten, kadınlar yeteri kadar aşağılanıyor, konum onlara Yönelik değil. Siz kadınken ben anlamamışsınız bile ne diyeyim
Hayır ben söylediklerinize katılmıyor değilim zaten; ama genel olarak bu tarz cümleler sen erkeksen üstünsün zaten nasıl bu üstünlükle böyle davranırsın! Gibi geliyor bana, sizin öyle düşünmediğinizi tahmin edebiliyorum .
Sadece uyarmak istedim; bu ara sosyal medyada adamlığı 'bayanlardan' öğrenecek erkekler var gibi şeyler dolaşıyor, onların da niyeti kötü değil eminim; ama böyle cümleler dolaylı olarak kadın olmayı aşağılıyor bunu anlatmak istedim.
Erkekleri yeterince pışpışladık bence, hala onlar muhteşemlermiş de arada bazıları o muhteşemliğe yakışmıyormuş gibi bir algı oluşturan cümlelerden hoşlanmıyorum o yüzden.

malesef anlatacak soz kelime yok cok uzucu cok kotu :KK43:

erkek cocuklari yetistirirken daha dikkatli olunmali, bizde yanlis yapiyor
aa cocuk erkekmiymis goster pipini amcalara koparirim onu vs cok buyuk birseymis gibi
sunnet olur davullar zurnalar hediyeler
erkek mi aaa otursun birsey ellemesin hizmet edilsin o erkek
gece eve gelmesede olur o erkek ama kiz ezandan once evde olsun vs

toplum hersey herkes okadar yanliski herkese kizginim, olan masum bir kiza oldu :KK43:
Aynen tatlım,bide bunu din kisvesi altın yapıyorlar ya cok canımı sıkıyor.benim rahmetli dedem hocaydı,bazı kendini bilmez akrabalar bana ve kuzenlerime siz iki kat dikkat etmelisiniz hoca torunusunuz bi hata yapmayın sizinki affedilmez demişti.dedem cok kızdı buna,her nefis kendinden sorumlu,benim kızımı(benden icin) böyle baskı altına almayın,o hata yapsana benim kızım.hem sizin hata Dediğiniz ne?kızın tek başına gezmesimi,okumasımı,arkadaşlarıyla çıkıp dolasmasımı?o zaman cocuklarınıza yasaklayan ilk basta oğlanlarınıza yasaklayınki,her kafasına estigini yapma Hakkı'na sahip sanmasın kendilerini deyip ağızlarının payını vermişti.oglan herseyi yapma Hakkı'na sahip,her hatası affedildiği icin başkalarının canına kıyma Hakkı'na sahip sanıyor kendini.adi şerefsiz yetiştirmek kolay,önemli olan adalet duygusu yetişmiş vicdan yetiştirmek

Hayır ben söylediklerinize katılmıyor değilim zaten; ama genel olarak bu tarz cümleler sen erkeksen üstünsün zaten nasıl bu üstünlükle böyle davranırsın! Gibi geliyor bana, sizin öyle düşünmediğinizi tahmin edebiliyorum .
Sadece uyarmak istedim; bu ara sosyal medyada adamlığı 'bayanlardan' öğrenecek erkekler var gibi şeyler dolaşıyor, onların da niyeti kötü değil eminim; ama böyle cümleler dolaylı olarak kadın olmayı aşağılıyor bunu anlatmak istedim.
Erkekleri yeterince pışpışladık bence, hala onlar muhteşemlermiş de arada bazıları o muhteşemliğe yakışmıyormuş gibi bir algı oluşturan cümlelerden hoşlanmıyorum o yüzden.
Sende Haklısın belki son zamanlarda okuduktan sonra benimde öyle bişey demek istediğini anlamış olabilirsin,kusura bakma bunu düşünemedim.erkeklik Üstün vasıflara sahip değiller,onlara adamlık,kadınlarada kadınlık yakışır,o Yüzden öyle bir başlık seçtim.hicbir nefsin bir digerine üstünlüğü yoktur hadisinde oldugu gibi,ne erkek kadından üstün nede kadın erkekten.ama her iki cinsiyete yakışan ve yakışmayan Şeyler var.yani aklım almıyor ya,sen kendinde o hakkı nasıl görüyorsun ve gencecik bir kızı hunharca ailesinden koparıyorsun.işte ne insanlığa,nede erkekliğe yakışır bu davranış! Adam olmak elâlemin namusunu kendi namusun olarak görmektir,kadın olmakta öyle.ama söz konusu erkek olunca öyle bir tabir kullandım

Ailesi de mukemmel ınsanlar..O vahsetı okudum adam ıfade degıstırmıs..Korku fılmı gıbı gözumde canlandı o an ..:KK43::KK43: Resmen cocuk saatlerce nefes almıs ,elını keserken bıle nefes alıyormus..:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:
Zaten benim kopma noktam oydu ya tarif edemiyorum onu okuduktan sonraki ruh halimi. Nasıl bir vicdan ya, hiçmi sızlamadı?baba var baba var! Diger serefisizin babasıda oğluna yardım ediyor,o Yüzden diyorum erkeklik organla olmuyor malesef.babada olsan aynı dedede olana aynı

Sende Haklısın belki son zamanlarda okuduktan sonra benimde öyle bişey demek istediğini anlamış olabilirsin,kusura bakma bunu düşünemedim.erkeklik Üstün vasıflara sahip değiller,onlara adamlık,kadınlarada kadınlık yakışır,o Yüzden öyle bir başlık seçtim.hicbir nefsin bir digerine üstünlüğü yoktur hadisinde oldugu gibi,ne erkek kadından üstün nede kadın erkekten.ama her iki cinsiyete yakışan ve yakışmayan Şeyler var.yani aklım almıyor ya,sen kendinde o hakkı nasıl görüyorsun ve gencecik bir kızı hunharca ailesinden koparıyorsun.işte ne insanlığa,nede erkekliğe yakışır bu davranış! Adam olmak elâlemin namusunu kendi namusun olarak görmektir,kadın olmakta öyle.ama söz konusu erkek olunca öyle bir tabir kullandım
Sizin bu cümleyi kullanmanıza değildi zaten tepkim; genel olarak bu tarz cümlelereydi.
Diyorum ya kötü niyetli olduğunuzu yada olduklarını asla düşünmüyorum ama bu kullanımlar çoook yaygın; aslında masum gibi gözükseler de özünde dolaylı yoldan erkek kadından üstündüre geliyor.
Kelimelerin çok güçlü olduğunu ilk mesajımda da söyledim.Örnek vermek gerekirse siyah ve kara aynı anlamdadır ama kara hep kötü şeyleri çağrıştırır insana çünkü hoşumuza gitmeyen şeylerle kullanırız; kara fatma, kara gün gibi.

Sizin bu cümleyi kullanmanıza değildi zaten tepkim; genel olarak bu tarz cümlelereydi.
Diyorum ya kötü niyetli olduğunuzu yada olduklarını asla düşünmüyorum ama bu kullanımlar çoook yaygın; aslında masum gibi gözükseler de özünde dolaylı yoldan erkek kadından üstündüre geliyor.
Kelimelerin çok güçlü olduğunu ilk mesajımda da söyledim.Örnek vermek gerekirse siyah ve kara aynı anlamdadır ama kara hep kötü şeyleri çağrıştırır insana çünkü hoşumuza gitmeyen şeylerle kullanırız; kara fatma, kara gün gibi.
Dogru, ama bu tür mahluklar kendinden fiziksel olarak cok cok daha Zayıf kişilerin hakkından gelince kendilerini ben erkeğim ulan,ne yapayım bi anda sinirlendim gibi basit bir cümlenin arkasına sığınıyorlar ya,bu tabiri ondan kullandım.cünkü bu adiler erkekle adam arasındaki ince çizgiyi bilmeyecek kadar cahil,kaba ve beyinsizlerdir.o yüzden erkekleriklerine adamlıklarına laf edilmesini istemezler,kaldıramazlar bunu.öyle ya,tecavüzü bile beni baştan çıkardı gibi iğrenç bi cümleyle açıklayacak kadar Şerefsizdir.eli aklı beyni kalbi hatta vicdanı, vucüdünun orta yerinde tek bir organda birleşmiş,hepsi onun emri Altın'da calısıyor.en değerli ve tek varlıkları tel zenginlikleri gereksiz libidoları oldugu icin,ona laf ettirmezler!

X