erkekmi kizmi

17. Haftamdayim hic bulantim olmadi.. 5 dakika once tursu yiyosam 5 dakika sonra tatli yiyebiliyorum bazen sadece birini istiyorum digerini gunlerce istemiyirum yada ikisinide istemiyorum..

Yani bu oyle anlasilacak bisey degil yani eski hurafeler onlar... kiz da mide bulantisi cok olur diyolar kuzenim öluyodu bulantidan arkadasimda ikisininde oglu var.

kizlar ben 6 hafta 3 gunluk hamileyim, bir kac gundur basladi mide bulantilarim genellikle sabah oluyor, halsizlik var ve asiri derecede tursu ve limon yiyorum, sizce kizmi erkekmi?
Burdan cinsiyeti görünmüyor canım. Bir kaç yüzyıl içinde telefondan ultrason çekilebilecekmiş onu bekle. 6 haftalık bebeğin cinsiyet organı oluşmamış olabilir mi acaba?
Anne olacağız lütfen okuyalım, araştıralım, bilinçlenelim. Ye ekşiyi çıkar ayşeyi hurafesine inanan yoktur herhalde diyordum. Bilgiye bu kadar rahat ulaştığımız bir çağdayken böyle düşünceler vallahi üzüyor insanı.

kizlar ben 6 hafta 3 gunluk hamileyim, bir kac gundur basladi mide bulantilarim genellikle sabah oluyor, halsizlik var ve asiri derecede tursu ve limon yiyorum, sizce kizmi erkekmi?

Kaç defa hamilemiyim diye konu açmışsınız. Hamile olduğunuz kesinleşti bu sefer erkek mi kız mı diyorsunuz.Çok önemli mi cinsiyeti zamanı geldiğinde doktorunuz zaten söyleyecek. Bi kendizi rahat bırakın ya, şu güzel zamanların tadını çıkarın.

Bu kadr tursu yemeye devam edersen ödem kütlesi olursun.tursu ve limon can cekmesi de tamamen psikolojik.mide bulantilarini da kiz da olsa erkek te olsa yasayabiliyorsun.Daha 6. Haftada kiz mi erkek mi diye soruyorsun.Dur bir kalp atislarini bir dinle.

Arkadaşım sekiz ay boyunca mide bulantısı kusma cekti bu inanışa gore kızı olması gerekiyordu ama çok tatlı bir erkek çocuğu geldi. Bence bunlar kişiden kişiye değişiyor bünyeyle alakalı diye düşünüyorum.

Bu sayfanin yardim amacli oldugunu saniyordum fakat yardimdan cok hakaret sayfasiymisHamilelik testi konusunda ise daha adet olmadan yapmistim ve emin olmak istemis ola bilirmiyim? Bide cokmu onemli diyordunuz cinsiyeti allah askinaTabikide ilk once saglikli olsun ama bunu erkenden tahmin etmek istemek hamile annelerin 100% 99 da vardir diye dusunuyorum. Bu guzel zamanin tadini fazlasiyla cikariyorum ama yinede tesekur ederim )

6 haftalik bebegin tabikide organlari daha olusmamis canim bu yuzden ultasonda gorunmuyor ama bu engin bilgin icin tesekur ederim :) o hurafelere sen inanmiyabilirsin ama cogu insan inaniyor canim senin inanmaman bizi pek ilgilendirmiyor

Yahu arkadaslar 6 haftalik bebegin organlari tabikide olmusmuyor henuz biliyorum bende inanmiyorum hurafelere ama sadece merakBelki tutan vardir diye sordum ha sormaz olaydim

Mantık dışı sorulara ve konulara kimse mantıklı cevap vermez burda. Ciddi bişey olsun elimizden ne geliyosa yapalım.
Neden mantik disi oldugunu dusunuyorsunuz ki anlamadim, siz inanmiyorsunuz diye boyle seyleri merak edemezmiyim ki bir daha soyliyorum bende inanmazdim inanmiyorum da sadece merakti dedigim gibi, ama neyse saygilar

Aynen. Erkek bebek bekliyorum ama tatli eksi karisik. :))

At bakalım kese konumuna göre duruşunu tahmin edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…