Tursu veya tatli asermekle mesela, daha once hamile olanlar yardim edebilirBu sekilde nasil tahmin bekliyorsunuz ki imkansiz bu
Tecrübe değil, hurafe soruyorsunuz.
Burdan cinsiyeti görünmüyor canım. Bir kaç yüzyıl içinde telefondan ultrason çekilebilecekmiş onu bekle. 6 haftalık bebeğin cinsiyet organı oluşmamış olabilir mi acaba?kizlar ben 6 hafta 3 gunluk hamileyim, bir kac gundur basladi mide bulantilarim genellikle sabah oluyor, halsizlik var ve asiri derecede tursu ve limon yiyorum, sizce kizmi erkekmi?
kizlar ben 6 hafta 3 gunluk hamileyim, bir kac gundur basladi mide bulantilarim genellikle sabah oluyor, halsizlik var ve asiri derecede tursu ve limon yiyorum, sizce kizmi erkekmi?
Bu sayfanin yardim amacli oldugunu saniyordum fakat yardimdan cok hakaret sayfasiymisKaç defa hamilemiyim diye konu açmışsınız. Hamile olduğunuz kesinleşti bu sefer erkek mi kız mı diyorsunuz.Çok önemli mi cinsiyeti zamanı geldiğinde doktorunuz zaten söyleyecek. Bi kendizi rahat bırakın ya, şu güzel zamanların tadını çıkarın.
6 haftalik bebegin tabikide organlari daha olusmamis canim bu yuzden ultasonda gorunmuyor ama bu engin bilgin icin tesekur ederim :) o hurafelere sen inanmiyabilirsin ama cogu insan inaniyor canim senin inanmaman bizi pek ilgilendirmiyorBurdan cinsiyeti görünmüyor canım. Bir kaç yüzyıl içinde telefondan ultrason çekilebilecekmiş onu bekle. 6 haftalık bebeğin cinsiyet organı oluşmamış olabilir mi acaba?
Anne olacağız lütfen okuyalım, araştıralım, bilinçlenelim. Ye ekşiyi çıkar ayşeyi hurafesine inanan yoktur herhalde diyordum. Bilgiye bu kadar rahat ulaştığımız bir çağdayken böyle düşünceler vallahi üzüyor insanı.
Neden mantik disi oldugunu dusunuyorsunuz ki anlamadim, siz inanmiyorsunuz diye boyle seyleri merak edemezmiyim ki bir daha soyliyorum bende inanmazdim inanmiyorum da sadece merakti dedigim gibi, ama neyse saygilarMantık dışı sorulara ve konulara kimse mantıklı cevap vermez burda. Ciddi bişey olsun elimizden ne geliyosa yapalım.
Aynen. Erkek bebek bekliyorum ama tatli eksi karisik. :))17. Haftamdayim hic bulantim olmadi.. 5 dakika once tursu yiyosam 5 dakika sonra tatli yiyebiliyorum bazen sadece birini istiyorum digerini gunlerce istemiyirum yada ikisinide istemiyorum..
Yani bu oyle anlasilacak bisey degil yani eski hurafeler onlar... kiz da mide bulantisi cok olur diyolar kuzenim öluyodu bulantidan arkadasimda ikisininde oglu var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?