- 2 Eylül 2017
- 3.866
- 8.446
- 158
Okadar dogru ki sonuna kadar katiliyorum..Elbette nasıl mutlu hissediyorsanız öyle yaşayın.Sözde arkadaşların söylediği olumsuz şeylere de aldırış etmeyin ancak şunu söylemek isterim ki kendini çocuğu için feda eden bekar anneler ilerde çocukları büyüdüğünde çok yalnızlık çekiyor ve bu yalnızlıkları da çocuklarına yük oluyor."Annem benim için evlenmedi , annem beni tek başına büyüttü." Bir zaman sonra "Benim için"ler "Benim yüzümden"e dönüşüyor.İlerde çocuğunuz büyüdüğünde kendini suçlu hissetmesine izin vermeyin lütfen.Böyle arkadaşlarım vardı , evlendiler mesela annem yalnız diye üzülürlerdi.Allah gönlünüze göre versin ve istiyorsanız da karşınıza sizi anlayacak bir eş çıkarsın.
Maalesef bosanan her kadin bunu yapmiyor. Cevremde cok gordum. Anne baska yerde geziyor cocuklar baska yerde. Herkes kendi havasinda. Valla bana degil de insanlara fedakarlik geliyor iste. Anlatmak istedigim o.. ben daha fazlasini da yaparim o sorun degil ki burda.Cünkü o o zaman fedakarlik sayilmaz ... saDiklarinin hepsini her anne yapiyor zaten gayet normal.
Aynen bunun farkindayim tabi ki. Allah her seyin hayirlisini versn.Elbette nasıl mutlu hissediyorsanız öyle yaşayın.Sözde arkadaşların söylediği olumsuz şeylere de aldırış etmeyin ancak şunu söylemek isterim ki kendini çocuğu için feda eden bekar anneler ilerde çocukları büyüdüğünde çok yalnızlık çekiyor ve bu yalnızlıkları da çocuklarına yük oluyor."Annem benim için evlenmedi , annem beni tek başına büyüttü." Bir zaman sonra "Benim için"ler "Benim yüzümden"e dönüşüyor.İlerde çocuğunuz büyüdüğünde kendini suçlu hissetmesine izin vermeyin lütfen.Böyle arkadaşlarım vardı , evlendiler mesela annem yalnız diye üzülürlerdi.Allah gönlünüze göre versin ve istiyorsanız da karşınıza sizi anlayacak bir eş çıkarsın.
Amin , inşallah.Aynen bunun farkindayim tabi ki. Allah her seyin hayirlisini versn.
evliliği basari goren insanlar o kadar cok ki... Bu hayatta onemli olan mutlu olmak.. enerjinizi düşüren insanlardan uzak durun8 yildir yalnizim. Bir oglum var. Hayatim zorluklarla doluydu erken evlendim ailem sebep oldu diyebilirim. Evlilik yolunda gitmedi.. sonradan meslek sahibi oldum. Ayakta durdum kimseden destek gormedim. Ama ben cocugumu buyuttum bu gune geldim. Cocugum evlenmemi istemedi. Dogru biride karsima cikmadi yada ben ısınamadim. Bi sekilde olmadi yani.
Ama insanlar hic susmadi hep elestirdi yaptiklarim gorunmedi evlenemedigim birini bulamadigim goze gorunur oldu. Mutlu olmak icin illa biri mi gerekiyordu. Ben mi hata yaptim birini bulup sirtimi ona dayasam insanlar bu kadar yorum yapmazdi hayatima. Herkes burnunu sokup bi laf soyluyor. Nasil arkadas bunlar diyorum artik. O raddeye geldim. Kimseyi kiracak bir kalbim yok. Insanlara hep derman olmaya calisirim. Ama onlar hep kotu enerji vermeye basladilar bana. Cocugum icin yaptigim fedakarliklar bile elestirilir oldu. Ben anneyim ya gormedigim anneligi yavruma yapmaya calisiyorum. Ona hem anne hem baba oldum. Ama bu yuzden aciyip asagilaniyorum resmen. Herkes ona odaklanmis hayatinda biri yoksa mutsuzsun. Insanlardan uzaklasma derecesine getirdiler. Icimi dokmek istedim. Uyku tutmadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?