Erkeksiz ayakta durmak bu kadar mi zor

Ağzı olan konuşuyor işte. Güçlü kadınlar korkutur böylelerini. Kendileri asla başaramaz çünkü erkeksiz hayatı. Erkeksiz hayatın da kimse için mümkün olamayacağını sanırlar zaten. Kıskanırlar da bir yandan sizi. Konuşana ağzının payını verin. Takmayın da zaten, hadsizler!

Ağzı olan konuşuyor işte. Güçlü kadınlar korkutur böylelerini. Kendileri asla başaramaz çünkü erkeksiz hayatı. Erkeksiz hayatın da kimse için mümkün olamayacağını sanırlar zaten. Kıskanırlar da bir yandan sizi. Konuşana ağzının payını verin. Takmayın da zaten, hadsizler!
Oo onlara gore guclu degilim ben. Ne varki bunlari yapmakta canim. Daha akil veriyorlar neler neler. Ama radikal kararlar almam lazim.

Hiç kafana bile takma.Çünkü öyle dost olmaz.Sen zaten bir mücadelenin icindeymissin acaba bir el atıp moral verseler tokezlediginde elinden tutsalar ölürmuymus o çok bilmiş erkek yaması arkadaşlar dediğiniz parazitler.

Ay cook sinirlendim gece gece takılmayın yahu canınızı sıktığına değmez.
Gorusmeyin o erkek yaması tiplerle.mesafenin koyun lütfen

Evli olsanız da o kötü enerjili insanlar hep varlar ne yazıkki zaten arkadaş kavramına artık inanmıyorum mutlaka hayatımızdalar varlar ama bence kimse kimsenin iyiliğini istemiyor

Aynisini benim annem yasadi. 2 cocuk buyuttu. Erkeksizlik zor evet ama imkansiz degil. Biz de iki kiz cocugu olarak hayata erkeksiz tutunmayi ogrendik. Eksik kaliyorsun evet ama bu hayatin sonu olmuyor. Etrafimiza bakiyorum basinda babasi olanlardan bile daha cok sey basarmisiz sukur. Eksigimiz yok onlardan. Sadece manevi.

Biz kimsenin elestirilerni takmamayi ogrendik. Konusanlarin hayatlari mukemmel degil. Siz de takmayin. Ortada adam var da siz mi evlenmiyorsunuz? Hayir. Ee o zaman? Hadi uyuyun guzelce :) iyi biri cikti mi zaten nasipte varsa olur

Cok alinganlik yaptigim da oluyor mu acaba diyorum bazen. Belki beni hala mucadele ediyor gormek uzuyordur onlari. Ama benim bam telime dokununca ben rahatsiz oluyorumdur. Anlamaya clisiyorum hala da onlari :) yine de sinir koyuyorum fark ediyorlar.

Çocukken okul kitaplarında bir öykü var da öyküdeki tilki kardeş kaçarken kuyruğunu tuzağa sıkışıp kopuyordu
Baktı ki artık yapacak bir şey yok herkese kısa kuyruğu ne kadar iyi olduğunu anlatmaya başlar, uzun kuyruğunun ise tam sorun olduğunu söyler Yani herkesin kendisi gibi olmasını ister
�şte tam da durum bir hesap.

bizim milletin ağzı niye durmuyor ya? mutsuzsundur "boşan" derler, boşanırsın "başkasıyla evlen" derler, evlenirsin "aa çocuğun varken niye evlendin" derler. en sonunda cinnet geçirip tuvalet terliğiyle ağzını açanın yüzünün ortasına pat diye geçirirsin. yani bizim millet susmaz önemli olan siz ve oğlunuz, bırakın konuşsunlar kendi çaplarında.

bizim milletin ağzı niye durmuyor ya? mutsuzsundur "boşan" derler, boşanırsın "başkasıyla evlen" derler, evlenirsin "aa çocuğun varken niye evlendin" derler. en sonunda cinnet geçirip tuvalet terliğiyle ağzını açanın yüzünün ortasına pat diye geçirirsin. yani bizim millet susmaz önemli olan siz ve oğlunuz, bırakın konuşsunlar kendi çaplarında.
Artik tahammulum kalmadi gercekten. terlikle vurmadan rahatlayamiycam galiba.

Aman boşver gitsin..o onu demiş bu bunu..rahatsan evlenipte .ne yapacaksın ki..bak rahatına işte.ohh ..kendinden baska kimseye hesap vermiyorsun .ne guzel..

elalem mi?bir derde deva olmayan bir acınızı paylaşmayan toplumdan mı rahatsız oldunuz?
sanane demeyi ögrenin duyunca susarlar.
onlarla görüşmeyi kesmeyi düşünürseniz karışamaz konuşamazlar

O devir eskide kalmis yucelteenlerde bu surecleri yani beni eskiden beri taniyan arkadaslarim. Sonradan taniyanlara ben kendimi ifade edemedim. Artik etmeye de niyetim yok
Bence sizi kiskaniyorlar,kendilerinin yapamadigini sizde gordukleri ve basardiginiz Icin:)) Kadin kadinin kurdudur bosuna dememisler.Bosverin hayatiniza bakin,dogru bildiginiz sekilde yasamaya devam edin,baskalarinin soylemlerine kulak vermeyin. Kadin olarak cogumuz boyle baskalarinin hayatlariyla ilgilenerek kendimizi unutuyoruz sanirsam:((

Haklisiniz ama en yakin arkadaslarimdan hayatimda biri olmadigini saklayamam ki. Yada cocugum egitiminden dolayi tatile cikamadigimi falan.. bilmiyorum ama hadlerini bildirmek zorunda birakiyorlar beni sadece. Sonra da kfama takiliyor
kocayı kaldır at çöpe zaten birini atmışın tek artısı evladınız olmuş bence size,o da güzel bir duygu ama büyük sorumluluk ama evladınızın geleceği için bile olsa kendinizden bu kadar fedakarlık yapmayın senede birde olsa ucuz yollu da olsa bir tatile gidin mutlu anne mutlu çocuktur ...
hem babası yok mu nafaka vs vermıyor mu ?

Bence hepsi mutsuz, sizi kislanip sizin de basinizi yakmaya calisiyorlar. Sizi tebrik ettim. Nasil mutluysaniz oyle yasayin. Bir derdinize derman olamayan, yaptiklarinizi takdir etmek yerine elestiren insanlari sirf arkadasiniz diye hayatinizda barindirmayin derim.

kocayı kaldır at çöpe zaten birini atmışın tek artısı evladınız olmuş bence size,o da güzel bir duygu ama büyük sorumluluk ama evladınızın geleceği için bile olsa kendinizden bu kadar fedakarlık yapmayın senede birde olsa ucuz yollu da olsa bir tatile gidin mutlu anne mutlu çocuktur ...
hem babası yok mu nafaka vs vermıyor mu ?
Bu yil sadece gidemedik ev aldim ikisi ust uste geldi. O yuzden. Onun yardim etmesine girersek cikamayiz o ayri bir dert

İnsanların evli olup olmaması neden başkalarını ilgilendiriyor hiç anlamıyorum. Sizin hayatınız sizin seçimleriniz onlara ne. Bence bırakın konuşsunlar hiç kafanıza takmayın. Hatta uzaklaşın canınızı sıkan insanlardan. Ne mutlu size kimseye ihtiyacınız yok.

Artik insanlar mutlulugu baskalarindan ustun oldugu izlenimi vermekte buluyor maalesef

Sosyal medya cilginligi bile bu yuzden bence
Benin hayatim benim zevklerim ve secimlerim daha dogru yarislari yasaniyor artik

Hic takilmayin boyle seylere bence ne derlerse desinler yuzunuzde tebessumle ve durusunuzla boyle mutlu oldugunuzu ifade edin herkese

İnsanların evli olup olmaması neden başkalarını ilgilendiriyor hiç anlamıyorum. Sizin hayatınız sizin seçimleriniz onlara ne. Bence bırakın konuşsunlar hiç kafanıza takmayın. Hatta uzaklaşın canınızı sıkan insanlardan. Ne mutlu size kimseye ihtiyacınız yok.
Iyi ki bi defa evlenmisim Allh tan. hic evlenmeyenler bu insanlarla iyi bas ediyor

Back
X