- 17 Kasım 2016
- 8.474
- En iyi cevaplar
- 1
- 28.696
- 548
- 42
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu konuda hic sikayet etmedigim halde bide.İnsanların evli olup olmaması neden başkalarını ilgilendiriyor hiç anlamıyorum. Sizin hayatınız sizin seçimleriniz onlara ne. Bence bırakın konuşsunlar hiç kafanıza takmayın. Hatta uzaklaşın canınızı sıkan insanlardan. Ne mutlu size kimseye ihtiyacınız yok.
Kusura bakmayin sizi alintiladim ama bir kadinin mutlu olmasi icin illa evlenmesi mi gerekiyor? Bekar kadin mutlu olamaz mi?Sizi yoran,anlamak istemeyen insanlardan uzak durun.Ama şunun ayrımı önemli;ben de dostlarımın evlenmesini mutlu olmasını isterim ancak yargılamak apayrı bir durum.
sanalda yazmanın en büyük sıkıntısı bu galiba.yazımda cümle devrik olmuş.Mutlu kelimesi önce gelecektiKusura bakmayin sizi alintiladim ama bir kadinin mutlu olmasi icin illa evlenmesi mi gerekiyor? Bekar kadin mutlu olamaz mi?
Cok yakin bir akrabam 50 yasinda hic evlenmedi v3 hayatimda gordugum en mutlu kadin , dunyada gormedigi ulke kalmadi diyebilirim , her ay yurtdisina cikar , maasini tamamen kendine harcar , gordugum en guzel giyinen kadin vs vs
Yani mutlu olmamiz icin illa evli mi olmamiz gerekiyor?
Konu sahibi , uzaklastirin bu insanlari hayatinizdan , ben de bekar anne oldum ve hep derim hayatimin en guzel seneleriydi , sonra evlendim simdi de mutluyum ama o donemin tadi bambaskaydi
Ayrica evli olmak icin evlenmedim , asik oldum denk geldi evlendik
Evlilik sadece medeni durum gostergesidir , mutluluk buna bagli degildir
:) mutluluklarBen kızımla yaşıyorum Ohh çok da mutluyum.Hayatımda da kimse yok.Geçen alt kattakiler tekme tokat birbirine girince kızım bile dedi anne sen iyisin diye :)..
hepimize ..bütün kadınlara :)):) mutluluklar
Aminhepimize ..bütün kadınlara :))
Fedakarlik demisim evet cocugumla ilgili. Onunla ilgilenmek derslerini takip etmek ona gore tatil plani yapmak eve giris cikis saatlerini cocugunun okuldan gelisine gore ayalamak vs. Kocan yoksa cocugun icin bunlari yapmak abarti geliyo insanlara. ama bunun evlilik istememle alakasini anlayamadim ?„Fedakarlik“ diyorsun demekki sende aslinda evlenmek istersin bir hayat arkadasin olsun istersin. Yanlis mi anladim? Aslinda istedigin icin ama olmadigi icin aciyorlardir belki ... bende arkadasim icin üzüldürdüm böyld bir durumda.
Isterim ömür boyu bekarlik amacim degil. Istedigim kisiyle istedigim zamanda olmasi tek amacim. Olmazsa da mutlulugum evlilige bagli degil. Insanlara zamani oldugunu anlatamadim size de anlatamadim herhalde„Fedakarlik“ diyorsun demekki sende aslinda evlenmek istersin bir hayat arkadasin olsun istersin. Yanlis mi anladim? Aslinda istedigin icin ama olmadigi icin aciyorlardir belki ... bende arkadasim icin üzüldürdüm böyld bir durumda.
Cünkü o o zaman fedakarlik sayilmaz ... saDiklarinin hepsini her anne yapiyor zaten gayet normal.Fedakarlik demisim evet cocugumla ilgili. Onunla ilgilenmek derslerini takip etmek ona gore tatil plani yapmak eve giris cikis saatlerini cocugunun okuldan gelisine gore ayalamak vs. Kocan yoksa cocugun icin bunlari yapmak abarti geliyo insanlara. ama bunun evlilik istememle alakasini anlayamadim ?