Erkekte cinsel istek neden bu kadar az olur

Ben 32eşim 34yaşında ve çocuk istiyoruz ,eşimin spermlerde sorun var bende kk da okudum ve çakşır suyudur,keçi boynuzu kürüdür aldım... aktarcı ekstradan bana bi macun verdi bunu alsın dedi yatmadan 1saat önce :)))1aydır çakşırını içiyor kürünü yiyor çok şükür ama gel gelelim şu ekstradan aldığım macuna :))uykusuz kaldığım için 1 haftadır vermiyorum sakladım kutuyu:)) aktarlarda var bu macun..

epimedyumlu bitkisel karışımlı macun bu macunu bugün alacağım, bıktım usandım artık 5 aydır böyle. önceden haftada bir iki olurdu, ne olduysa bozuldu.

içindekileri yazıyorum kızlar;azgın teke otu,polen,keçi boynuzu tozu,yulaf unu,zencefil,havlıcan,tarçın,lepidyum,amerikan ginseng,sibirya ginseng,kırmızı ginseng,ısırgan otu,ginko bloba extratı,tribilus extratı,saf vanilya,saf arı sütü extratı,çakşır kökü,karanfil,kola bitkisi,süzme çiçek balı,fruktoz ve harnup pekmezi.içindekiler kısmını olduğu gibi yazdım..

ayıptır sorması ama sizde mi ayda bir kereci miydinizde, böyle oldu. :) ay yeterki saklayayım.. düzelsinde.

Son düzenleme:
ayıptır sorması ama sizde mi ayda bir kereci miydinizde, böyle oldu. :) ay yeterki saklayayım.. düzelsinde.

evlililiğimizin ilk ayı durmadan sabah akşam ama sonra doydu sanırım :(hele sonuncusu ayda birdi bende pes ettim,birde çocuk istiyoruz düşünün yapmadan nasıl olacak bu çocuk:( üşengeçlikte girince işin içine,koşa koşa yol aldım aktara :))

evlililiğimizin ilk ayı durmadan sabah akşam ama sonra doydu sanırım :(hele sonuncusu ayda birdi bende pes ettim,birde çocuk istiyoruz düşünün yapmadan nasıl olacak bu çocuk:( üşengeçlikte girince işin içine,koşa koşa yol aldım aktara :))

Bizimde evlilik ilk yılı çok olmasa da en fazla on gün uzardı o da regl oldum diye, beş aydır ne olduysa çok farklı. Tak etti canıma elimden geleni yapacağım, o da kabulleniyor artık, eskiden senden kaynaklanıyor beceremiyorsun diyordu. Artık kabullendi :)

Bizimde evlilik ilk yılı çok olmasa da en fazla on gün uzardı o da regl oldum diye, beş aydır ne olduysa çok farklı. Tak etti canıma elimden geleni yapacağım, o da kabulleniyor artık, eskiden senden kaynaklanıyor beceremiyorsun diyordu. Artık kabullendi :)

Başlıca neden bence tabii "üşengeçlik" arkadaşım..o tv koltuğuna uzandılar mı iş bitiyor malesef:(

Aynisi bende de mevcut....

Nisanlilik doneminde basbasa kaldigimiz her vakti en iyi birsekilde gecirmeye calisan adam gitti yerine 40 yillik evli adam geldi(ki dedesi 85 yasinda hala ..... Anlayin is pesinde)

5 aylik evliyken 3 aylik bebegim karnimda olmustu kurtaj olmak zorunda kaldim. Ne olduysa ondan sonra olmaya basladi. Haftada iki kez olmaya baslamisti o da pazar ve persembe gunleri....

Bebegimi olmasini cok istiyordum. Esim problem yasamaya basladi. Doktora gittik doopler cekilecekti ancak beyfendiye ilac ya da ignelemeyle viegra tarzi sertlestirici verilecek ve damarlarina bakilacakti. Fakat bizimkisi % bilmem kac ihtimali olan sertlesmenin gecmemesi gerekcesini one surerek kabul etmedi. Elhasill bende yumurta tembelligi cikti ve klomen kullandim bir ay hamile kaldim. 9 ay boyunca el dahi surmedi bana. Normal dogum yaptim fakat dikis yerlerim iltihap kaptigi icin dogumdan sonra neredeyse 7-8 ay hic beraber olmadik.

Zorda olsa beraber olduk ama artik neredeyse cinsel hayatimiz ayda biri gecmiyor.3 yillik evliyim. Adetim bitti ama ne gelen var ne de giden....

Esinize suslenin puslenin diyen arkadaslara da parfumler cesitli fanteziler guzel gecelikler makyaj bir ise yaramiyor.

Hatta isin komigi bizimkisi cinselligi reklam arasina sigdirmaya basladi zaten ayda bir olan iliski 3-5 dakikalik reklamlara sigar oldu....

Onceden beni begenmiyor mu diye kendimi yedim bitirdim ama artik yeter. Biz onlarin her okuzluklerine ragmen onlari bastan cikarmaya calisiyorsak artik tasin altina ellerini koysunlar ve kendilerine gelsinler....

Eylem mi yapsak ne???????

ne çokmuşuz meğer, dediğin gibi tv koltuğuna oturdu mu bitti artık, normalde kadın kaçar erkek kovalar sanırdım yanılmışım.

Artık sadece yumurtlama dönemimde vericem o macundan :))

canım macunun bir fotosu markası varmı acaba.....Yada internetten link bıraksan...Birsürü markası var....
$epimedyumlu-bitkisel-kariimli-macun.webp

$10143709.webp
$epimedyumlu-500x500.webp

hangisi canımm

Son düzenleme:
Eşine sabah ve akşamları aç karnına keçi boynuzu kürü yapıp içir. Hem 1-2 ay içinde hamile kalırsın hem de eşine iyi geleceğini düşünüyorum.

Bu da benim ki :)) bende bundan yiyorum..

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    55,2 KB · Görüntüleme: 1.316
Dün aldım, bir kaşık yedirdim :) bakalım zaman içerisinde faydasını görebilecekmiyim, küçük tahta kaşığım evde yoktu bugün onu da temin edeceğim. Fiyatı 50 tl

Son düzenleme:
Back
X