Erkekte cinsel yaşam?

Normal mi

• Evet

OY: 3 50,0%
  • Hayır

OY: 3 50,0%

• Ankete Katılan
    6

Yalniz dertli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2018
750
177
103
Mrb hanımlar. Ben yeni.uyeyim ve içimi dökmek istediğim ve kafamı karıştıran bir konu var . Ben 1 yıllık evliyim. Eşimle neredeyse yaklaşık 3 aydır kari koca ilişkisi yaşamıyoruz . önceleri cinsel hayatımız kısmen de olsa vardı . Yanı öğrenmeye çalışıyorduk bişeyleri. Bizim son zamanlarda hiç eşim yaklaşmıyor ya yaklaşamıyor. Bir-kac defa denedik olmadi. Biz sık onun ailesi yuzunden tartışan biz ciftiz. Ve bir erkek bu kadar karisina uzak olur mu ? Her ne olursa olsun ? Yardim edin

Şu erkekler de evlendikten sonra anakuzusu oldu ya bizden önce ananız nerdeydi arkadaş:cool:

Ya biz bu sorunu yaşamadan önce eşimle tartıştik . Gerçi daha öncede tartışan bir ciftiz. Hani hep bana olan ilgisizliginden hep onları ön planda tutmasından. He eşime göre o öyle yapmıyor. Anasına bacisina hiç mi bisey yapmayacakmış. Hatta ben onu aileisnden koparmaya çalışıyor muşum. Güçlü görünmeye calisiyormusum felan . Ne biçim bir kârı imisim . Küfür etmedi ama bu laflar da zoruma gitti tabi. Bende uzaklaşıyorum eşimden yalan değil

Ya her ne olursa olsun , eş olarak da değilde bir erkek cinsellikten bu kadar uzak durur mu ? Daha önce tartistigimizda yine de sertleşme sorunu olmuyordu , birden olmaya başladı

Annesine düşkün olduğundan ve sende sanki arada kara kedi gibi davranıyorsan sana karşı sogumustur ve cinsellik dusunemiyodur. Erkek eğer eşinden soğursa gayette uzak durabilir. Biz kadınlar hep bu yanlış bilgiyle büyütüldük. Oysaki bir kadın nasıl bir erkekten soguyabilip cinsellik dusunemiyosa,aynı şekilde bir erkekte cinsellik dusunemeyebilir .
Sen sen ol şikayet etme erkelerin en nefret ettiği konudur bu.

Annesine düşkün olduğundan ve sende sanki arada kara kedi gibi davranıyorsan sana karşı sogumustur ve cinsellik dusunemiyodur. Erkek eğer eşinden soğursa gayette uzak durabilir. Biz kadınlar hep bu yanlış bilgiyle büyütüldük. Oysaki bir kadın nasıl bir erkekten soguyabilip cinsellik dusunemiyosa,aynı şekilde bir erkekte cinsellik dusunemeyebilir .
Sen sen ol şikayet etme erkelerin en nefret ettiği konudur bu.
Neyden şikayet etmeyim annesinden mi ? Ama nasıl etmeyim, göz göre göre evliliğimin içinde. Bana da söylemiyor gizliden gizliye oğlunu dürtüyor sürekli doluyor bana karşı yapmadigim şeylerle

Back
X